- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
- 23
- Konu Sahibi birzerdali
Kat kat rengârenk elbise , rengarenk kuşak, babanin kafasında etnik bir şal dolanmış takım elbise harici değişik bir kıyafet giyiyor pantolon bol yine yöresel değişik. Köy ağası gibi düşünün.Yöresel derken neyi kastettiğinizi anlamadım ama köy kıyafetinden bahsediyorsanız, bu konuda sizin gibi düşünüyorum ama bir farkla.
Normal gün ve özel gün ayrıdır.
O kadın, adam her ne ise hep şalvar giyiyor ise, o gün şalvarına eşlik edecek yelek ceketini mutlaka giymeyi bilir zaten.
Kadın da keza, daha özenli bir eşarp, evde yıpranmış yeleği yerine kendince özenli, güzel bulduğu bir şeyi elbet giymeli.
Sizin tarzınıza yakın olması gerekmiyor özenli olmaları için, ayrıldığımız nokta bu.
Ha aileniz ise tek doğru kendileri, dolayısıyla kendilerine benzer harici her türlü şeyi reddetme eğilimindelerse hemen vazgeçin bu işten.
Çok başınız ağrır.
Ailem mutlu olmami ister tabi. İsterler ki birbirlerine uygun aileler olsun ama bunu çok da sorun etmezler. Sadece belli görgü kurallarını bilmelerini isterler bu kadar. Bana kalsa ona da gerek yok ama ailemi degistiremem sonuçta