Bakin siz ısrarla ilişkim güzel erkek arkadaşım harika diyorsunuz, fakat bu sorunların temelinde aslında bu ilişki gelecek vaad ediyor mu sorusu yatıyor. Belli kibar bi insansiniz ters bisey söylemek istemiyorum ama kabul edemediğiniz biseyler var. Ilk yorumda söyledim,hadi düğünde istediğiniz gibi giydiler ama bu iş düğün nişanla bitmiyor. Yarın iç içe olacaksanız, ne bileyim bayramdı kutlamalardı törenlerdi. Hep sizi bu kadar rahatsız edecek mi?
Ha şunu belirteyim, benim eşimde farklı kültürden mesela onların adette düğünde kadınlar geleneksel kıyafet giyor böyle allı pullu. Beni kesseler giymem, hatta yeni geline almak adetmis. Düğünümüzde giyen çok olmuştu, ilk basta yadırgarım diye düşündüm hatta ailemde yadırgar diye düşündüm. Sonra bi baktım yengem düğünü ortasında eşimin halasının kıyafetini ödünç alıp giymiş farklı geldiği için. Farklılıklar bizim gözümüze batsa da aslında olumlu baktığımızda bizim zenginliğimiz. yine de tolere edemem derseniz, ki bence bu da hakkınız, o zaman uzatmayın