- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 34
düşme çıkma dalgalanma oluyor canım dış gebelikte de.. inşallah seninki öyle değildir..sürekli takip altında ol ama ihmal etmeKızlar bana da yardım edin lütfenadetim 1 hafta geçikti. 2 gün önce hcg 404 çıktı bugün ise 367. Progesteron 13.99 doktor bebek tutunmaya çalışıyor dedi. Dış gebelikte öyle düşüş oluyor mu ? Dış gebelik olabilir mi?
6 ay korunma veriyor genelde doktorlar sonra gerek görülürse hsg çekimi..sonra akışına bırakılıyor..benim hala olmadı geçen ay hsg çektirdim .hayırlısı bakalım...S a arkadaşlar dış gebelikte neler yaşadınız? Hamilelik için sonrası nasıl tedavi yapılıyor? Bnde şu an dış gebelik tedavi surecindeyim. Zor bi durum Allah yardimcimiz olsun
bana 2 ay dedi .sanırsam degerim çok yüksek degikdi ondan6 ay korunma veriyor genelde doktorlar sonra gerek görülürse hsg çekimi..sonra akışına bırakılıyor..benim hala olmadı geçen ay hsg çektirdim .hayırlısı bakalım...
Degerle ilgisi olmuyorBana
bana 2 ay dedi .sanırsam degerim çok yüksek degikdi ondan
Tam ne ile alakali bilmoyorum ama doktorm 2 ay yeterli demiştiDegerle ilgisi olmuyor
tatlım normalde hcg değerinin 48 saatte 2'ye katlaması lazım. Eğer düşüş varsa kimyasal gebelik şüphesi olabilir. Dış gebelik gibi değildir, değerin yavaş yavaş düşer ve sonunda regl olarak vücuttan atmış olursun. dış gebelikte bir artıp bir düşüyormuş. İnşallah seninki öyle değildir. haber ver mutlaka.Kızlar bana da yardım edin lütfenadetim 1 hafta geçikti. 2 gün önce hcg 404 çıktı bugün ise 367. Progesteron 13.99 doktor bebek tutunmaya çalışıyor dedi. Dış gebelikte öyle düşüş oluyor mu ? Dış gebelik olabilir mi?
Doktorlara gore degisiyor bazilari 3 ay bazıları 6 ay ama tuplerin toparlanmasi icin hatta bir sene diyenler de var.ben 6 ay bekledim. 5 aydır da bebek olmuyor halaTam ne ile alakali bilmoyorum ama doktorm 2 ay yeterli demişti
tatlım normalde hcg değerinin 48 saatte 2'ye katlaması lazım. Eğer düşüş varsa kimyasal gebelik şüphesi olabilir. Dış gebelik gibi değildir, değerin yavaş yavaş düşer ve sonunda regl olarak vücuttan atmış olursun. dış gebelikte bir artıp bir düşüyormuş. İnşallah seninki öyle değildir. haber ver mutlaka.
Kimyasal olunca daha kolay oluyor zaten. Herhangi bir mudahaleye gerek duyulmuyor. Sen en son ne zaman kan testi yaptin?Ya artık inş kimyasaldır diyorum ztn
Kimyasal olunca daha kolay oluyor zaten. Herhangi bir mudahaleye gerek duyulmuyor. Sen en son ne zaman kan testi yaptin?[/Q
DR gerek yok pazartesi gel dedi ama
Dün yaptırdım düşmüştü hcg. DR bi daha bakmaya gerek yok pazartesi gel dedi ama yarın yaptırsam mı kiKimyasal olunca daha kolay oluyor zaten. Herhangi bir mudahaleye gerek duyulmuyor. Sen en son ne zaman kan testi yaptin?
Evet yarin da mutlaka yaptir canimDün yaptırdım düşmüştü hcg. Yarın bi daha yaptırsam
Ben iki defa atlattım. Kanama, iğne veya ameliyat ile atilabiliyorS a arkadaşlar dış gebelikte neler yaşadınız? Hamilelik için sonrası nasıl tedavi yapılıyor? Bnde şu an dış gebelik tedavi surecindeyim. Zor bi durum Allah yardimcimiz olsun
2 defa .. Allah yardım etsin. Bn iğneyle atlatiyor um ama sonra kı süreci diyorum. Tüpler eskisi gibi mi Tr de tedavi de ne öneriliyor. Hemen hamile kalmak mümkün mi bu tarz aşamaları merak ediyorumBen iki defa atlattım. Kanama, iğne veya ameliyat ile atilabiliyor
hsg çektirmiş miydin? tüplerde sorun çıkmış mıydı canımBen iki defa atlattım. Kanama, iğne veya ameliyat ile atilabiliyor
Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın tekrar. Bir tedavisi yok her kadında dış gebelik olma riski vardır. İğneden sonra 6 ay korunma veriyorlar ama benim doktorum 3 ay da yeterli demişti. Siz doktorunuzu dinleyin yine de.2 defa .. Allah yardım etsin. Bn iğneyle atlatiyor um ama sonra kı süreci diyorum. Tüpler eskisi gibi mi Tr de tedavi de ne öneriliyor. Hemen hamile kalmak mümkün mi bu tarz aşamaları merak ediyorum
Evet ilk dış gebeliğimden sonra çektirmiştim hatta. Tüplerim açık görünmüştü. Ama bir sene sonra tekrar dış gebelik geçirdim canım.hsg çektirmiş miydin? tüplerde sorun çıkmış mıydı canım
Tekrar aynı yerden geçiriyor olmak çok kötü.. Bna da tavsiyesi %99 zarar gördü yano hsg de bi şey degistirmeye bilir .olursa da Allah tan yani. Diğerinde de şans var tabi ki sol tupte .ama bize tavsiyesi istiyorsanız vakit kaybetmeyin tüp deneyin oldu.Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın tekrar. Bir tedavisi yok her kadında dış gebelik olma riski vardır. İğneden sonra 6 ay korunma veriyorlar ama benim doktorum 3 ay da yeterli demişti. Siz doktorunuzu dinleyin yine de.