Dış gebelik yaşayanlar belirtileriniz nelerdi? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen

S a arkadaşlar dış gebelikte neler yaşadınız? Hamilelik için sonrası nasıl tedavi yapılıyor? Bnde şu an dış gebelik tedavi surecindeyim. Zor bi durum Allah yardimcimiz olsun

Kızlar bana da yardım edin lütfen adetim 1 hafta geçikti. 2 gün önce hcg 404 çıktı bugün ise 367. Progesteron 13.99 doktor bebek tutunmaya çalışıyor dedi. Dış gebelikte öyle düşüş oluyor mu ? Dış gebelik olabilir mi?

düşme çıkma dalgalanma oluyor canım dış gebelikte de.. inşallah seninki öyle değildir..sürekli takip altında ol ama ihmal etme

S a arkadaşlar dış gebelikte neler yaşadınız? Hamilelik için sonrası nasıl tedavi yapılıyor? Bnde şu an dış gebelik tedavi surecindeyim. Zor bi durum Allah yardimcimiz olsun
6 ay korunma veriyor genelde doktorlar sonra gerek görülürse hsg çekimi..sonra akışına bırakılıyor..benim hala olmadı geçen ay hsg çektirdim .hayırlısı bakalım...

Cnm sen boyle 40 haftayi nasil tamamlayacaksin emin ol dis gebelik olsaydi boyle 8. Haftalara kadar bir sekilde kanaman olurdu.

tatlım normalde hcg değerinin 48 saatte 2'ye katlaması lazım. Eğer düşüş varsa kimyasal gebelik şüphesi olabilir. Dış gebelik gibi değildir, değerin yavaş yavaş düşer ve sonunda regl olarak vücuttan atmış olursun. dış gebelikte bir artıp bir düşüyormuş. İnşallah seninki öyle değildir. haber ver mutlaka.

Ya artık inş kimyasaldır diyorum ztn

Dün yaptırdım düşmüştü hcg. Yarın bi daha yaptırsam

Ben iki defa atlattım. Kanama, iğne veya ameliyat ile atilabiliyor

2 defa .. Allah yardım etsin. Bn iğneyle atlatiyor um ama sonra kı süreci diyorum. Tüpler eskisi gibi mi Tr de tedavi de ne öneriliyor. Hemen hamile kalmak mümkün mi bu tarz aşamaları merak ediyorum
Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın tekrar. Bir tedavisi yok her kadında dış gebelik olma riski vardır. İğneden sonra 6 ay korunma veriyorlar ama benim doktorum 3 ay da yeterli demişti. Siz doktorunuzu dinleyin yine de.

Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın tekrar. Bir tedavisi yok her kadında dış gebelik olma riski vardır. İğneden sonra 6 ay korunma veriyorlar ama benim doktorum 3 ay da yeterli demişti. Siz doktorunuzu dinleyin yine de.
Tekrar aynı yerden geçiriyor olmak çok kötü.. Bna da tavsiyesi %99 zarar gördü yano hsg de bi şey degistirmeye bilir .olursa da Allah tan yani. Diğerinde de şans var tabi ki sol tupte .ama bize tavsiyesi istiyorsanız vakit kaybetmeyin tüp deneyin oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…