Dış gebelik yaşayanlar belirtileriniz nelerdi? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Merhaba kızlar
Ben hamilryim fakat ramdevum perşembe günü ozamanda görünğrmğ bilmiyorum merak ettigim sey dıs gebelık nerden anlaşılır? Belirtileriniz neydi? Eger benimle paylaşırsanız sevinirim...

merhabalar ..benim kasıklarda çok aşırı bir ağrı vardı..karın ağrısından daha şiddetli olduğunu düşün..ve de kese boştu...(metotreksat, ile sonlandırıldı.)

ve de beta hcg 2 günde bir 2 katı artış göstermiyor. az az artıyor...
canım hamilesin,sağlıcakla kucağına al inş. dış gebelik ben de geçirdim fakat hala hamile kalamadım. senin nasıl oldu bilgi verebilir misin? benim de tüpler duruyor metotreksatla sonlanmıştı.

Amin teşekkür ederim. Dış Gebelik sonrası...2 sene sonra yeni hamileyim normal bir gebelik oldu tedavi görmedim çok şükür...eğer metertreksat iğnesi vurdularsa vücuttan atılmasını bekle en az 6 ay demişti doktor...

Benim 1 yil oldu 6 aydir istiyorum olmadi..ins bana da nasip olur kisa zamanda

Bana dış gebelik dedi ama sonra öyle olmadığı anlaşıldı.Doktor değerler az az arttığı için öyle demişti.

Degerlerin kacti ve nasil artti tam olarak?kese görünmüştü o zaman senin,sadece degerlerde mi sıkıntı vardi?
1316,1995,2314 48 saat arayla yapıldı bunlar.
Kese gördü ama yalancı kese olabilir gibi bir şey dedi,sonra hamilelik devam etse de sağlıksız olur dedi.Alalım falan dedi.Ben de bir daha o doktora gitmedim.Sadece değerlere bakılarak karar vermemek gerekiyormuş dış gebelik için acele etme sakın.

Senin degerler yuksekmis benim 180 350 485 580 583 oldu kese de görünmedi..sonra doktor sağ tupte gordu..igneyle sonlandirildi

kızlar merhaba ben 2gün önce kan testi yaptırdım 334.40 çıktı doktora gittigimde kese görünmediginden dıs gebelikte olabilir dedi yarın tekrar kan vericem ama sizce hamilemiyim

kızlar merhaba ben 2gün önce kan testi yaptırdım 334.40 çıktı doktora gittigimde kese görünmediginden dıs gebelikte olabilir dedi yarın tekrar kan vericem ama sizce hamilemiyim
2 gunde 2 katina artarsa normal hamilesindir ins canim..umarim dış gebelik degildir..degerler azken de gorulmeyebilir kese..benim 5.haftada gorulmemisti

Senin degerler yuksekmis benim 180 350 485 580 583 oldu kese de görünmedi..sonra doktor sağ tupte gordu..igneyle sonlandirildi
Belki senin ilk zamanlarıdır ben adetim geçince gitmiştim.Ama tüpte gördüyse zaten dış gebeliktir.Allah en kısa zamanda yeni bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…