Anladım canım bakım benim bugün işte adet günüm du 43.53 cıktı pazartesi kaç çıkıcak 3 gün geçicek benimde o zamana kadar belli olur herşeyBattan üç gun sonra ilk değerim öyleydi
Canım benim değerlerim 1316,1995,2314 48 saat arayla yapıldı bunlar benim de doktor kağıda bakıp dış gebelik dedi sonra baktı kese göründü ama dış gebelik dedi yalancı kese olabilir gibi bir şeyler dedi.Normalde yüzde 60 artmalıymış ama benim artmamıştı.Başka doktora gittim bekle dedi bekledim kalp atışı ve bebek göründü bir hafta sonra.Şimdi 36. haftamdayım Allah nasip ederse bir aya kadar doğumum var ve o doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum.Istanbuldayim doktorum o değil zaten oturdugun yere 15 dakika uzak arabayla doktorum ben sadece kan vermek için kapımın önünde diye buraya gittim özel bird e geçen addeten 2 gün önce öğrendim çok sevindim hiç beklemiyordum çünkü şimdi bügun değer fazla yukselmemis diye hemen kağıda bakıp dış gebelik dedi çok üzüldüm pazartesi kendi doktoruma gidicem tekrar o gün kan verip
Benim doktor da hemen dış gebelik olabilir dedi doktor değiştirdim o da panik yapma dedi ama sonra sag tupte gördü.. Çok kötü gunlerdi allah bi daha yasatmasinSennin adetten günün geçtikten sonra ki değer ler mi bunlar adetten önce yapılan değerler böyle çıkmıyor çünkü o kdr yazı okudum ki yavaş yavaş artip dış gebelik teshisi konup doğum yapanlar hamileliyine devam edenler bende pazartesi gidicem doktora adetimden 3 gün geçmiş olcak değer o zaman bakalım kaç olcak
İnsallah dış gebelik değildirAnladım canım bakım benim bugün işte adet günüm du 43.53 cıktı pazartesi kaç çıkıcak 3 gün geçicek benimde o zamana kadar belli olur herşey
Inanmiyorum ya nasıl böyle birşey diye bilir ya aldirsaalrdi allahım çok kötü birşey bende bu kadının hemen dediğine zaten itibar etmedim ebe yengem var onu aradım o bana bekle dedi pazartesi veya cumaya kdr herşey belli olur o zamana kdr kese belli olur dedi çünkü haftaya o zaman anlarız dedi ne olduğunu sende şikayet et gerçekten bir cana kiycaktiCanım benim değerlerim 1316,1995,2314 48 saat arayla yapıldı bunlar benim de doktor kağıda bakıp dış gebelik dedi sonra baktı kese göründü ama dış gebelik dedi yalancı kese olabilir gibi bir şeyler dedi.Normalde yüzde 60 artmalıymış ama benim artmamıştı.Başka doktora gittim bekle dedi bekledim kalp atışı ve bebek göründü bir hafta sonra.Şimdi 36. haftamdayım Allah nasip ederse bir aya kadar doğumum var ve o doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum.
Nasıl alınıyor peki kaç ay giriyor hamile kalmamak için erken ogrenilirse kürtaj olmuyor demi yoksa acısı nasılİnsallah dış gebelik değildirsonrasında kaç ay ağladım ilk gebelikti bir de ayri bir zor gecti ne oldugunu anlamadan.. Hayırlısı bakalim
Tuplerdeyse zaten kurtajla oraya erisilemedigi icin iğne tedavisi uygulaniyor.bana doktorum laparoskopiden once igneyi deneyelim daha gencsin tupleri kurtarmaya calisalim dedi.igne de isse yaradi tek doz olduktan sonra degerim dusmeye basladi yavas yavas..sonrasinda 6 ay korundum..5 aydir da denedik bebek olmadi..gecen ay hsg cektirdim tikaniklik vardi sonradan acildi ama tup seklinde sorun var bogum bogum dedi doktor..bakalim 4 ay dene olmazsa tüp bebek oneririm dediNasıl alınıyor peki kaç ay giriyor hamile kalmamak için erken ogrenilirse kürtaj olmuyor demi yoksa acısı nasıl
Bu arada uygulanan igne metotreksat ignesi ve uygulandiktan sonra bazen kanamaya yol acabiliyormus bende de acti rahimde. Adet gibi olmustum yani doktora soyledim o zaman mudahale etmem gerekir kendiliginden durmaz dedi kurtaj oldum.sonra kesildi kanama da..Nasıl alınıyor peki kaç ay giriyor hamile kalmamak için erken ogrenilirse kürtaj olmuyor demi yoksa acısı nasıl
Aynı şekilde canım benim de eşimin yengesi hemşire aldırma bekle dedi bana.Inanmiyorum ya nasıl böyle birşey diye bilir ya aldirsaalrdi allahım çok kötü birşey bende bu kadının hemen dediğine zaten itibar etmedim ebe yengem var onu aradım o bana bekle dedi pazartesi veya cumaya kdr herşey belli olur o zamana kdr kese belli olur dedi çünkü haftaya o zaman anlarız dedi ne olduğunu sende şikayet et gerçekten bir cana kiycaktibenim 2 katı artmamis sadece 33.80 den 2 gün sonra 43.53 oldu bugün umut varmıdır sende adet günüm de bugün erkenden öğrendim sadece
Peki zararı mi oluyor gebeliye bu dış gebeliyin veya tüplere çocuk olmasını engelliyormuBu arada uygulanan igne metotreksat ignesi ve uygulandiktan sonra bazen kanamaya yol acabiliyormus bende de acti rahimde. Adet gibi olmustum yani doktora soyledim o zaman mudahale etmem gerekir kendiliginden durmaz dedi kurtaj oldum.sonra kesildi kanama da..
Bende pazartesi gidicem işte 3. Gün geçmiş olcak inşallah herşey yoluna girer inan olumsuz olsa bile dış gebelik olsun istemiyorum korkuyorum okuduğum kadarıyla dış gebelik kötüymüş çünkü allahım yardm etsin herkese böyle durumu yaşayan herkese çok kötü gerçekten düşünmesi bileAynı şekilde canım benim de eşimin yengesi hemşire aldırma bekle dedi bana.
İlla ki iki katı artması gerekmiyormuş yüzde 60 da yetiyormuş hatta bana diğer doktor sonuçta artış var dedi dış gebelikte bir artma bir düşme falan oluyormuş.
Şikayet etmeyi düşünüyorum en azından başkalarına yapmasın bunu ve inşallah ona güvenip de sağlıklı bebeğini aldıran olmamıştır diyorum
Umut tabi ki var canım bekle bakalım inşallah iyi haberler alırsın.Benim adet günüm 3-4 gün geçmişti o zaman gitmiştim.
Tekrar aynı yerden geçiriyor olmak çok kötü.. Bna da tavsiyesi %99 zarar gördü yano hsg de bi şey degistirmeye bilir .olursa da Allah tan yani. Diğerinde de şans var tabi ki sol tupte .ama bize tavsiyesi istiyorsanız vakit kaybetmeyin tüp deneyin oldu.
Selam kızlar bende sabandan bu konuyla alakalı bilgiler öğrenmeye çalışıyorum
2 gün önce kan değerim 33.80 di adetime 2 gün vardı yaptım bugün adet günüm tekrar yaptım kan verdim 43.53 cıktı doktor vakti değere hemen dış gebelik dedi böyle oluo adet gününden sonra artış yaşayan var mı pazartesi tekrar doktora gidicem.bu sefer muayene ve kan vermek icn
Anladım ama benim daha günüm falan geçmedi adet bugün normal de adet günüm ben 2 gün önce öğrendim tabiki değer şuan düşük olur adetten önce hemen dış gebelik diyemez ki pazartesi adetimden 3 gün geçicek artış o zamana belli olur insalah benimde artar pazartesiye kadarAz artmış olması demek dış gebelik. Kese görünmez dış gebelikte mesela
Canım kusura bakma yazıları şimdi tam olarak okudum. Sen bat dan önce yapmıssın. Hiç kötü düşünme çanım. Bende adetin çok geçmiş ve değer bu şekilde artmış sandım. Sen iki güne bir mutlaka kan değerlerine baktır. İki katına cıkması gerekiyor. İçimden bir ses iyi olacak diyor. Yeni döllenmedir ondan da boyle Havaş yukselmiş olabilirAnladım ama benim daha günüm falan geçmedi adet bugün normal de adet günüm ben 2 gün önce öğrendim tabiki değer şuan düşük olur adetten önce hemen dış gebelik diyemez ki pazartesi adetimden 3 gün geçicek artış o zamana belli olur insalah benimde artar pazartesiye kadar
:) çok tessekkür ederim canım inşallah bilmiyorum ama içinde hiç kötü his yok benimde aralikda düşük yaşamıştım 6 haftalık onda hissetmistim birşeyler olcak bunda nedense hissetmiyorum inşallah hissetiiym gibidir inşallah geç döllenme falandır. Pazartesi bekliycem inşallah o zaman artar kan değerim inşallahCanım kusura bakma yazıları şimdi tam olarak okudum. Sen bat dan önce yapmıssın. Hiç kötü düşünme çanım. Bende adetin çok geçmiş ve değer bu şekilde artmış sandım. Sen iki güne bir mutlaka kan değerlerine baktır. İki katına cıkması gerekiyor. İçimden bir ses iyi olacak diyor. Yeni döllenmedir ondan da boyle Havaş yukselmiş olabilir
:) çok tessekkür ederim canım inşallah bilmiyorum ama içinde hiç kötü his yok benimde aralikda düşük yaşamıştım 6 haftalık onda hissetmistim birşeyler olcak bunda nedense hissetmiyorum inşallah hissetiiym gibidir inşallah geç döllenme falandır. Pazartesi bekliycem inşallah o zaman artar kan değerim inşallah
Dış gebelikte gaz sancısı gibi ağrı oldu bnde tuvalete kosuyordum bi şey baskı yapiyordu baygınlık tarzı.yni kendini belli ediyor sanırsam bıçak sapları gibi:) çok tessekkür ederim canım inşallah bilmiyorum ama içinde hiç kötü his yok benimde aralikda düşük yaşamıştım 6 haftalık onda hissetmistim birşeyler olcak bunda nedense hissetmiyorum inşallah hissetiiym gibidir inşallah geç döllenme falandır. Pazartesi bekliycem inşallah o zaman artar kan değerim inşallah
Bende hiç bir belirti yok şuanDış gebelikte gaz sancısı gibi ağrı oldu bnde tuvalete kosuyordum bi şey baskı yapiyordu baygınlık tarzı.yni kendini belli ediyor sanırsam bıçak sapları gibi
Kötü düşünme Allah in izniyle değildir çünkü bu d a ha xor ağrılı bi şey.Sadece bende 2 gündüz kabızlık var
Dün kasikda ağrı vardı bugün yok kasik ağrısı sadece adet olcak misim gibi bir karin ağrısı gibi birşey oluyor bugün başka akıntım var 3 gündür baya adetime 5 gün varken yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım kahve leke 2 gün sadece oda misket kadar 1 kez oldu sadece başka birşey yok kızlar şuan inşallah kötü şeyler olmaz allah herkesin yardımcısı olsun