Dış gebelik yaşayanlar belirtileriniz nelerdi? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Birde
Tekrar aynı yerden geçiriyor olmak çok kötü.. Bna da tavsiyesi %99 zarar gördü yano hsg de bi şey degistirmeye bilir .olursa da Allah tan yani. Diğerinde de şans var tabi ki sol tupte .ama bize tavsiyesi istiyorsanız vakit kaybetmeyin tüp deneyin oldu.
Bir de galiba sıvı toplama tehlikesi varmış oldu mu sizde?

Selam kızlar bende sabandan bu konuyla alakalı bilgiler öğrenmeye çalışıyorum:KK43:
2 gün önce kan değerim 33.80 di adetime 2 gün vardı yaptım bugün adet günüm tekrar yaptım kan verdim 43.53 cıktı doktor vakti değere hemen dış gebelik dedi böyle oluo adet gününden sonra artış yaşayan var mı pazartesi tekrar doktora gidicem.bu sefer muayene ve kan vermek icn

scarlet82 scarlet82 bugün fazla artış olmayınca doktor kağıda bakıp direk dış gebelik olabilir dedi fazla artmamis çünkü dedi bugün normal de adet günüm daha gecikme olmadan öğrendim ben yani

Bnm ki usg de gorunmustu 82 falandi değer . Sabırla beklemek lazm galiba net bi sonuç için.
Dış gebelik olmasında herşeye raziyim :KK43: dis gebelik kötüymüş çünkü diyorlar ya
Dün kaşıklarım da hem batma hissediyordum bugün hiç birşey yok :KK43: birşey mi oldu bebeğe acaba

scarlet82 scarlet82 bugün fazla artış olmayınca doktor kağıda bakıp direk dış gebelik olabilir dedi fazla artmamis çünkü dedi bugün normal de adet günüm daha gecikme olmadan öğrendim ben yani

Anladım Canım ihtimal var tabi ki ama yükselme ihtimali de var,dediğim gibi bi arkadaşımın yükseldi,pazartesi umarım normal seyrinde çıkar.

Selam kızlar bende sabandan bu konuyla alakalı bilgiler öğrenmeye çalışıyorum:KK43:
2 gün önce kan değerim 33.80 di adetime 2 gün vardı yaptım bugün adet günüm tekrar yaptım kan verdim 43.53 cıktı doktor vakti değere hemen dış gebelik dedi böyle oluo adet gününden sonra artış yaşayan var mı pazartesi tekrar doktora gidicem.bu sefer muayene ve kan vermek icn
Canim ben gecen sene dis gebelik geçirdim ilk kan degerim 369du iki gün sonra 596 uc gun sonra 583 ve zaten dia gebelik oldugu anlasildi igneyle sonlandirildi..zor bir süreç..senin de maalesef cok az yükselmiş :KK43:

Dış gebelik olmasında herşeye raziyim :KK43: dis gebelik kötüymüş çünkü diyorlar ya
Dün kaşıklarım da hem batma hissediyordum bugün hiç birşey yok :KK43: birşey mi oldu bebeğe acaba
Kahverengi akıntı falan var mı? Benim adet gununden bi hafta sonra baslamisti kahverengi lekeler

Kahverengi akıntı falan var mı? Benim adet gununden bi hafta sonra baslamisti kahverengi lekeler
Yok canım benim sadece adetime 5 gün varken kahve leke gelmişti 2 kere sadece 1 gün arayla ondan sonra test yaptım çift çizgi cıktı ve sonra kan verdim işte 33.80 çıkınca çok sevindim bu gün adet günüm bugünde yaptım 2 gün geçti diye 43.53 cıktı doktor kadın kağıda baktı hemen dış gebelik dedi :KK43: hiç bir belirti de yok bende anlayamiyorum

Canim ben gecen sene dis gebelik geçirdim ilk kan degerim 369du iki gün sonra 596 uc gun sonra 583 ve zaten dia gebelik oldugu anlasildi igneyle sonlandirildi..zor bir süreç..senin de maalesef cok az yükselmiş :KK43:
Sennin adetten günün geçtikten sonra ki değer ler mi bunlar adetten önce yapılan değerler böyle çıkmıyor çünkü o kdr yazı okudum ki yavaş yavaş artip dış gebelik teshisi konup doğum yapanlar hamileliyine devam edenler bende pazartesi gidicem doktora adetimden 3 gün geçmiş olcak değer o zaman bakalım kaç olcak

Aynı şeyi yaşadım doktora hemen güvenip sakın kürtaj falan yaptırma.
HAngi şehirdesin ? Aynı doktor mu acaba ?

Aynı şeyi yaşadım doktora hemen güvenip sakın kürtaj falan yaptırma.
HAngi şehirdesin ? Aynı doktor mu acaba ?
Istanbuldayim doktorum o değil zaten oturdugun yere 15 dakika uzak arabayla doktorum ben sadece kan vermek için kapımın önünde diye buraya gittim özel bird e geçen addeten 2 gün önce öğrendim çok sevindim hiç beklemiyordum çünkü şimdi bügun değer fazla yukselmemis diye hemen kağıda bakıp dış gebelik dedi çok üzüldüm pazartesi kendi doktoruma gidicem tekrar o gün kan verip

Sennin adetten günün geçtikten sonra ki değer ler mi bunlar adetten önce yapılan değerler böyle çıkmıyor çünkü o kdr yazı okudum ki yavaş yavaş artip dış gebelik teshisi konup doğum yapanlar hamileliyine devam edenler bende pazartesi gidicem doktora adetimden 3 gün geçmiş olcak değer o zaman bakalım kaç olcak
Battan üç gun sonra ilk değerim öyleydi

X