- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Allah razı olsun çok tessekkür ederim yüreğime şu serptiniz bugün bu sayfada inşallah herşey olumlu olur bebeğimi kaybetmem bu sefer inşallahKötü düşünme Allah in izniyle değildir çünkü bu d a ha xor ağrılı bi şey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok tessekkür ederim yüreğime şu serptiniz bugün bu sayfada inşallah herşey olumlu olur bebeğimi kaybetmem bu sefer inşallahKötü düşünme Allah in izniyle değildir çünkü bu d a ha xor ağrılı bi şey.
İnşallah canım güzel haberlerini belliyoruz. Sakın dış gebelik falandır dur de araştırma pozitif düşün hiç okuma yazıları:) çok tessekkür ederim canım inşallah bilmiyorum ama içinde hiç kötü his yok benimde aralikda düşük yaşamıştım 6 haftalık onda hissetmistim birşeyler olcak bunda nedense hissetmiyorum inşallah hissetiiym gibidir inşallah geç döllenme falandır. Pazartesi bekliycem inşallah o zaman artar kan değerim inşallah
Tamam çok tessekkür ederim:)İnşallah canım güzel haberlerini belliyoruz. Sakın dış gebelik falandır dur de araştırma pozitif düşün hiç okuma yazıları
Tuplere hasar veriyor tabi ama sonra normal hamile kalanlar da cok fazla ben hala kalamadimmPeki zararı mi oluyor gebeliye bu dış gebeliyin veya tüplere çocuk olmasını engelliyormu
Anladım canım allah yardımcın olsun az önce kuzenimle konuştum onada doktor dis gebelik demiş değerleri yüzünden artmamis fazla diye sonra 10 gün bekledim yaptim artmıştı gittim gösterdim doktor tamam dış gebelik değil normal gebelik mis demisTuplere hasar veriyor tabi ama sonra normal hamile kalanlar da cok fazla ben hala kalamadimm
Ne yaptın canım gittin mi ?Bende pazartesi gidicem işte 3. Gün geçmiş olcak inşallah herşey yoluna girer inan olumsuz olsa bile dış gebelik olsun istemiyorum korkuyorum okuduğum kadarıyla dış gebelik kötüymüş çünkü allahım yardm etsin herkese böyle durumu yaşayan herkese çok kötü gerçekten düşünmesi bile
Merhabalar,Tamam çok tessekkür ederim:)
Merhabamerhaba kızlar bende 2 yıl önce dış gebelik yaşadım sorunuz varsa cvplayabilirim..