Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptim bugun kaset test ondada silik çıktı ama yarin emin olmak icin sabah kan vericem test yapmaktan kafayi yicem yoksa en azindan varmi yokmu net ogreneyim fotoda cok belirsiz cikmis ama bakinca daha belirgin
Ewet canım geçen attığına göre biraz daha belirgin umarım sağlıklı gebelik olur 🤲

Bende böyle bi konu arıyordum hiç gözüme çarpmıyordu açsanmı diye düşündüm. Baktım varmış☺️
merhaba kızlar bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Bende sizin gibi hep öyle olucak diye korkuyorum. Ne durumdasınız inşallah sağlıklı hamileliğe ulaşmışsınızdır 🙏🏼☺️

Bende böyle bi konu arıyordum hiç gözüme çarpmıyordu açsanmı diye düşündüm. Baktım varmış☺️
merhaba kızlar bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Bende sizin gibi hep öyle olucak diye korkuyorum. Ne durumdasınız inşallah sağlıklı hamileliğe ulaşmışsınızdır 🙏🏼☺️
Canim ben ekimde gecirdim biri tupte biri rahimde dis gebelik. Rahimdeki dusuk oldu yinede kürtaj oldum tuptekinide iki doz methotreksat ignesiyle erittik rahim filmi filan cekilmedim. Şuan 7+4 hamileyim şükür allahima

Canim ben ekimde gecirdim biri tupte biri rahimde dis gebelik. Rahimdeki dusuk oldu yinede kürtaj oldum tuptekinide iki doz methotreksat ignesiyle erittik rahim filmi filan cekilmedim. Şuan 7+4 hamileyim şükür allahima
Evet canım seni biliyorum 🌺🥰

Hanımlar bende dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı .. acil ameliyat oldu çünkü baygınlık geçirdim kan değerlerim çok azaldı vs zor bir süreçti hatırladıkça o baygınlıklarımı o zor süreci hala korkuyorum 1 ay geçti daha üstünden.. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tekrar gebeliğimde

Hanımlar bende dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı .. acil ameliyat oldu çünkü baygınlık geçirdim kan değerlerim çok azaldı vs zor bir süreçti hatırladıkça o baygınlıklarımı o zor süreci hala korkuyorum 1 ay geçti daha üstünden.. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tekrar gebelikte eşimde yıprandı ama o 3-4 ay geçince tekrar çocuk istiyor bende istiyorum ama korkuyorum ..

Herkese geçmiş olsun kızlar, Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize, zor vir süreç. Benim 1 aydır hala düşmedi hcg değerim. 2 doz metatreksat yapıldı. 2 gün sonra tekrar kan vericem. Merak ettiğim şu ki, hiçbiriniz dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmediniz mi ya da pıhtılaşma testi falan yaptırmadınız mı? Ben 3 aylık korunma sürecinde bunları yaptırıcam çünkü tekrarından çok korkuyorum ve yaş 35 zaman kaybetmek de istemiyorum. Tedavi süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏

Herkese geçmiş olsun kızlar, Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize, zor vir süreç. Benim 1 aydır hala düşmedi hcg değerim. 2 doz metatreksat yapıldı. 2 gün sonra tekrar kan vericem. Merak ettiğim şu ki, hiçbiriniz dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmediniz mi ya da pıhtılaşma testi falan yaptırmadınız mı? Ben 3 aylık korunma sürecinde bunları yaptırıcam çünkü tekrarından çok korkuyorum ve yaş 35 zaman kaybetmek de istemiyorum. Tedavi süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏
Ben suan ilk adeti oluyorum canım. Bitsin hsg ye gitcem. Senin kac cıktı en son deger

Ben suan ilk adeti oluyorum canım. Bitsin hsg ye gitcem. Senin kac cıktı en son deger
Senin zaten kanamayla başlamıştı sürecin yanlış hatırlamıyorsam. Benim içerde kanama vardı ama 2.iğneden sonra başladı kanama ve 18 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. 5 gün önce 385 ti değer canım. Bence de her ihtimal değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Benim başka rahatsızlıklarım da var çünkü, bağlantılı olabilir.

Senin zaten kanamayla başlamıştı sürecin yanlış hatırlamıyorsam. Benim içerde kanama vardı ama 2.iğneden sonra başladı kanama ve 18 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. 5 gün önce 385 ti değer canım. Bence de her ihtimal değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Benim başka rahatsızlıklarım da var çünkü, bağlantılı olabilir.
Evet adet oldum sanıp dış gebelik yasıyormusum canim. Azalmis degerin yakında sıfırlanır insallh. Bencede her ihtimal degerlendirilmeli. Zaten iki kaybımız var. Bi üçüncüyü yasamamak için her seyi yapmaya hazırim. Bide kısıtlama girdi. Nasıl olacak hastane işi bilmiyorum. Ama daha da ertelemek istemitorum hsg yi.

X