Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dort gunum kalmis olsa kesin erken gebelik testlerinden filan alir yapardim bi test yapma deliside ben aldim 3 kutu test evde duruyor simdi dsha erken diye kendime hakim olmak istiyorum 😁😁😁😁
Yok ya ben negatif göreceğime bekleyeyim diyorum bir de pek belirti olmayınca hiç ümitlenmiyorum😀

Ayy evet benim de 4 gün var ama hiç belirti yok hatta yavaştan adet belirtim başladı pek ümidim yok yani sen de var mı belirti
Belirti dersen bende var gibi ama piskolojik olabilir diye onemsemek istemiyorum gogus uclarim dokununca aciyor belim erken agrimaya basladi normalde adete 5 gun kala filan agrirdi karnim sis kasiklarim hafiften agri yapıyor ama iki gundur sagda yogunlasti agri birde iki gundur herzaman yedigim miktarlarda yiyip icsemde fazla geliyor midem dönüyor. Cayi cok butun gun icebilirim ama bugun 3 kupada acayip midem bulandi kusmaktan son anda dondu yani

Bende iste o yuzden 3 kutu aldim adetten once baslayip gun asiri adet gecene kadar yaparim heralde🤣🤣🤣
Çok yıpratma kendini ya ben pek düşünmemeye çalışıyorum yoksa iyice kafayı bozuyorum benim ilk gebeliğim dış gebelikti ve korunmayı bırakır bırakmaz oldu yine hemen olur dedim sürekli beklentiye girdim oyüzden biraz yıprandım daha az düşünmeye çalışıyorum

Çok yıpratma kendini ya ben pek düşünmemeye çalışıyorum yoksa iyice kafayı bozuyorum benim ilk gebeliğim dış gebelikti ve korunmayı bırakır bırakmaz oldu yine hemen olur dedim sürekli beklentiye girdim oyüzden biraz yıprandım daha az düşünmeye çalışıyorum
Neyle korunuyordun doğum kontrol hapıni birakir bırakmaz dis gebelik riski olumus 3 ay ilaçsız koruyup oyle gebelik düşünmek gerekiyor

Eklentiler

• Screenshot_20210210-092812_Gallery.jpg
    Screenshot_20210210-092812_Gallery.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 60
Canım ne yaptın tekrar test yaptın mı ?
Yaptim bugun kaset test ondada silik çıktı ama yarin emin olmak icin sabah kan vericem test yapmaktan kafayi yicem yoksa en azindan varmi yokmu net ogreneyim fotoda cok belirsiz cikmis ama bakinca daha belirgin

Eklentiler

• 20210211_203021.jpg
    20210211_203021.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 54
  • 20210211_202825.jpg
    20210211_202825.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 55
X