Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Ben de iğne ile tedavi olanlardanım. Önemli olan değerin sıfıtlandıktan sonraki 6 ay. O 6 ay içinde rahim ve kullanılan ilaç ancak etkisini kaybedip vücut toparlanıyor. Ondan sonrası için gebelik düşünülmesinde bir sıkıntı yok demişti Dr. Um. Umarım tez zamanda güzel haberler alırsın sen de.

Bende sizin gibi 6 ay bekledim 4 aydır deniyoruz olmadı. Dış gebelikten sonra hamile kalmak zor oluyor sanırım. İsteeseniz 4. Aydan sonra korunmayı bırakın.

Sizin bayağı olmuş normalde 6 ay yeterli diyorlar bence gecikmeden korunmayı bırakın. En azından tekrar dış gebelik olursa tedavi için daha bilinçli olursunuz?

Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için, yaş da var 35 oldum zaman aleyhime işliyor. Çarşamba günü randevum bakalım. Yumurta takibi yapacak misiniz ya da yapıyor musunuz bu ay elimde 3 ovülasyon testi var alsam mi yoksa doktor kontrolünde mi takip ettirsem bilemedim

Ovulasyon testleri iyi ama yanıltıcı olabiliyor. Vücudunuda dinle akıntı, kasık ağrısı , vücut sıcaklığında artış hissetğinde yumurtlama zamanını anlayabilirsin üstüne ovulasyon testiyle kesinleştirirsin

Merhaba sonuç nedir acaba keseyi gördünüz mü?

Bende sizin gibi 6 ay bekledim 4 aydır deniyoruz olmadı. Dış gebelikten sonra hamile kalmak zor oluyor sanırım. İsteeseniz 4. Aydan sonra korunmayı bırakın.
Bence de dış gebelikten sonra zor oluyor. Ben korunmayı bırakır bırakmaz gebelik olmuştu ama malesef dış gebelik oldu. Sonra tabi korunma süreci oldu 4 aydır da bekliyorum ama olmuyor

Çok uzun zaman olmuş sizin ya 6 ay yeterli ki ben 4 ay sonra bıraktım korunmayı hemen olmuyor öyle. O korku hep var adet olmaya yakın korkularım başlıyor gebelik olup yine dış gebelik yaşarsam korkusu hiç içimden gitmiyor

Bende aynı şekilde dış gebelikten sonra hamile kalamadım henüz ne zormuş gerçekten

Sen rahim filmi çekildin mi ya da tedaviye vs başladın mı yoksa kendi haline mi bıraktınız?
Bende dış gebelik sürecinden sonra film çekinmedim akışına bıraktım tekrarlarsa dış gebelik öyle film çektirecektim ama 4 aydır deniyoruz henüz nasip olmadı. Yumurta geliştirmek için incir kürü yaptım bir de folik asit kullanmadım ocak ayındada deneyeceğim olmazsa film çektirmeyi düşünüyorum.

Aynen canım ben de öyle birkaç ay daha deneyip film çekinmeyi düşünüyorum hayırlısı artık

Bende eylulde dış gebelik gecirdim biri tupte biri rahimde rahimdeki dusuk oldu kurtaj oldum degerler dusmeyince sol tuptede bi olusum gorundu cok agir bi surecti simdi bebek istiyorum ama bende cok korkuyorum ya yine ayni seyleri yasarsam diye ama allahtan hayırlısı bakalim benimde bat 12 şubat şuan biraz belirti var ama umutlanmakta istemiyorum. Beklemek cok zooorrr

Gerçekten zor süreç ve sonrasında da gebelik zorlaşıyor 5 aydır bekliyorum hala bir şey yok bir süre daha deneyip olmazsa rahim filmi düşünüyorum. Siz çektirdiniz mi?

Gerçekten zor süreç ve sonrasında da gebelik zorlaşıyor 5 aydır bekliyorum hala bir şey yok bir süre daha deneyip olmazsa rahim filmi düşünüyorum. Siz çektirdiniz mi?
Hayır cektirmedim doktorum gerek yok dedi. Ben o ay bir kez ertesi gun hapi kullandim ona rağmen ikiz oldu biri düşük biri dış gebelikti ertesi gün hapi yuzunden olmus olabilir dedi. Benim bir kimyasal bir düşük birde dogumum var tuplerinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dedi doktor. Ertesi gun hapi hamileligi engellemeye çalıştığı için olabilirmiş

Yaa çok üzücü umarım bidaha yaşamayız

Ayy evet benim de 4 gün var ama hiç belirti yok hatta yavaştan adet belirtim başladı pek ümidim yok yani sen de var mı belirti
Benim dort gunum kalmis olsa kesin erken gebelik testlerinden filan alir yapardim bi test yapma deliside ben aldim 3 kutu test evde duruyor simdi dsha erken diye kendime hakim olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…