- 4 Temmuz 2019
- 1.526
- 1.330
- 133
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
-
Hadi hayırlısı insallh canımAğrım oluyor sinir basıyor ama gelen giden yok :)
Bende 3.adetten sonra hsg denicem sonrasında bebek denemesi
İlki bi geleydi :)
Aynen benim son regl tarihim 5 nisan
İğneden 10 gün sonra düşük kanaması yaşadım 6 gün. Daha regl gelmedi
İşte yumurtlama olalı 19 gün oldu canımHadi hayırlısı insallh canımbeta sıfırlandıktan sonra doktor kontrolünde, doktorum yumurtlama olmuş yakında adet olursun demişti. Dediği gibi de oldu. Yumurtlaman olduysa yakında seninki de gelir canım
Benimde son adet tarihim 18 mart tı 5 haziran da regl oldum. Arada geçen zaman sinir ateş basmalari ruh hali dalgalanmalari şişlik gerçekten zor. Ama stres yapma olacaksın nasılsa. Maydanoz kaynat iç ödemi atıyor birazAğrım oluyor sinir basıyor ama gelen giden yok :)
Bende 3.adetten sonra hsg denicem sonrasında bebek denemesi
İlki bi geleydi :)
Aynen benim son regl tarihim 5 nisan
İğneden 10 gün sonra düşük kanaması yaşadım 6 gün. Daha regl gelmedi
Adet söktürücü masaj var ondan yapıyorum gelsin diye. Cidden ödemden davul gibi oldumBenimde son adet tarihim 18 mart tı 5 haziran da regl oldum. Arada geçen zaman sinir ateş basmalari ruh hali dalgalanmalari şişlik gerçekten zor. Ama stres yapma olacaksın nasılsa. Maydanoz kaynat iç ödemi atıyor biraz
Canım normal, kullanılan iğne ağar bi iğne. Ama sen bi kaç güne olursun bence ağrıların vs de başlamışİşte yumurtlama olalı 19 gün oldu canım
Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurdum iyice değişti düzenim :/
İnşallah canım. Ağrılar 1 haftadır var inş çok bekletmezCanım normal, kullanılan iğne ağar bi iğne. Ama sen bi kaç güne olursun bence ağrıların vs de başlamış
Cokta takmamaya çalış biliyorum zor ama stresten de gecikiyor. En kısa zamanda olur rahatlarsın inşallahAdet söktürücü masaj var ondan yapıyorum gelsin diye. Cidden ödemden davul gibi oldum
Manisada oldum canım tüpte yırtılma olduğu için iç kanamam vardı olmak zorunda kaldımMerhaba nerde laparoskopi oldunuz
Hangi hastanedeManisada oldum canım tüpte yırtılma olduğu için iç kanamam vardı olmak zorunda kaldım
Merhaba canım ben de dış gebelik geçirdim yakın zamanda ama herhangi bir enfeksiyon olup olmaması nasıl anlaşılıyor? Benim değerim sıfırlanınca doktor muaneye gerek yok dedi. Gitmedim o yüzden bi daha.Wallahi kafamı karıştırdılar çok. 2 tanesi alakası asla yok dedi. Hatta biri tüplerimi alıp tüp bebek yapmayı önerdi. Tüp bebekte de aynı risk var tüpleri alalım dedi direk. Ben daha 26 yaşındayım. Rahim filmi bile istemeden tüpleri alacakmış. Sorun ne diyince cevap yok muayene ediyorlar en ufak bir enfeksiyon belirtisi yok. Son gittiğim doktor morfoloji tabiki sebep olabilir dedi. Tüp bebek yapalım dedi. Tüplerimi almayı düşünmediği için biraz güvendim ama rahim filmi dahi istememesi şaşırtıyor yinede. Tup bebek uzmanıymış acaba o yüzden direk tüp bebeğe mi yönlendiriyor diye düşündüm. Artık kendim kafama göre çektireyim diyorum. Resmen kafayı yedirdi bana doktorlar
Canım akıntıdan vs anlayabilirsin. Kaşıntı yanma vs yaparMerhaba canım ben de dış gebelik geçirdim yakın zamanda ama herhangi bir enfeksiyon olup olmaması nasıl anlaşılıyor? Benim değerim sıfırlanınca doktor muaneye gerek yok dedi. Gitmedim o yüzden bi daha.
Beni kontrole çağırdılar iki seferinde de. Ultrasonla muayene ediyorlar. Tüplerde ödem şişlik ve rahimde herhangi bir sorun enfeksiyon var mi diye bakıyorlar. Tüpteki enfeksiyon sanirim vajinal muayenede pek belli olmuyor onun için rahim filmi çekiyorlar ama muayenede bir belirti görmezlerse çekilmesini gerek görmüyorlar. Muayene etmesi gerekirdi. Benim 2. Sefer kist oluşmuş mesela muayene etmese bilemezdim. Maalesef bazı doktorlar önemsemiyor dos doğru muayene etmekten bilgi vermekten aciz olabiliyorlar. Bence mutlaka git muayene olMerhaba canım ben de dış gebelik geçirdim yakın zamanda ama herhangi bir enfeksiyon olup olmaması nasıl anlaşılıyor? Benim değerim sıfırlanınca doktor muaneye gerek yok dedi. Gitmedim o yüzden bi daha.
Ama o vajinal mantar da vajinal enfeksiyon da oluyor. Tüpte ödem şişlik olduğunda kaşıntı yanma olmuyor her zaman. Yumurtaliklara tuplere illaki bakılması gerekir bence dış gebelikten sonraCanım akıntıdan vs anlayabilirsin. Kaşıntı yanma vs yapar
Haklısın canım ben vajinal olarak düşündüm sadece. Tüpleri en iyi degerlendirmenin yolu da hsg. O yüzden mutlaka çektirlmeli benceAma o vajinal mantar da vajinal enfeksiyon da oluyor. Tüpte ödem şişlik olduğunda kaşıntı yanma olmuyor her zaman. Yumurtaliklara tuplere illaki bakılması gerekir bence dış gebelikten sonra
Evet cektirmeyen pişmanHaklısın canım ben vajinal olarak düşündüm sadece. Tüpleri en iyi degerlendirmenin yolu da hsg. O yüzden mutlaka çektirlmeli bence
Benim de enfeksiyonum oldu vajinal muayene de söyledi doktor iğne fitil vs kullandım hic bir şikayetim yoktu yanma kaşıntı gibi demek ki içerden görüyorlar bence de mutlaka bir doktora görün için rahat olsun benim doktorum gebeliğe engel bir durum olarak da görüyor enfeksiyonu sperm kalitesini düşürüyormuş benim dış gebeligimi bile enfeksiyon gecmisime baglamistiMerhaba canım ben de dış gebelik geçirdim yakın zamanda ama herhangi bir enfeksiyon olup olmaması nasıl anlaşılıyor? Benim değerim sıfırlanınca doktor muaneye gerek yok dedi. Gitmedim o yüzden bi daha.
Yani ara ara akıntı oluyor ama normal gibi yanma veya kaşıntı yok. Tüp ne durumda bunun için hsg gerek ama doktorum 3 ay dene olmazsa çekeriz dedi. Siz n’aptınız çektirdiniz mi hemen ?Canım akıntıdan vs anlayabilirsin. Kaşıntı yanma vs yapar
Anladım canım doktor gerek yok dedi güveniyordum bide doktoruma ama bi muayene iyi olabilirdi bence de.konuşayım yine biBeni kontrole çağırdılar iki seferinde de. Ultrasonla muayene ediyorlar. Tüplerde ödem şişlik ve rahimde herhangi bir sorun enfeksiyon var mi diye bakıyorlar. Tüpteki enfeksiyon sanirim vajinal muayenede pek belli olmuyor onun için rahim filmi çekiyorlar ama muayenede bir belirti görmezlerse çekilmesini gerek görmüyorlar. Muayene etmesi gerekirdi. Benim 2. Sefer kist oluşmuş mesela muayene etmese bilemezdim. Maalesef bazı doktorlar önemsemiyor dos doğru muayene etmekten bilgi vermekten aciz olabiliyorlar. Bence mutlaka git muayene ol
Evet haklısınız bi gitmek iyi olur ne olur ne olmaz. Doktorum gerek duymadı ama şaşırdım şuan böyle demesineBenim de enfeksiyonum oldu vajinal muayene de söyledi doktor iğne fitil vs kullandım hic bir şikayetim yoktu yanma kaşıntı gibi demek ki içerden görüyorlar bence de mutlaka bir doktora görün için rahat olsun benim doktorum gebeliğe engel bir durum olarak da görüyor enfeksiyonu sperm kalitesini düşürüyormuş benim dış gebeligimi bile enfeksiyon gecmisime baglamisti
İlk adetten sonra çektirdim canım. Şükür bi sıkıntı çıkmadı bendeYani ara ara akıntı oluyor ama normal gibi yanma veya kaşıntı yok. Tüp ne durumda bunun için hsg gerek ama doktorum 3 ay dene olmazsa çekeriz dedi. Siz n’aptınız çektirdiniz mi hemen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?