- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
- 48
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
-
Gittim canım dr çok küçük dedi alttan muayenede ancak gözükür dedi baktı kese gözüktü ama bebek gözükmedi daha yarın kan vereceğim sağlık ocağında haftaya da gel kalbini dinleyelim dedi inşallah bebek de gözükür kalbini de duyarızİnsallh canım ya ❤ sen naptın nasılsın, bugün gidecektin doktora nasıl geçti
Görünür canım içini ferah tut ❤ Ha bi hafta erken ha bir hafta geç sıkıntı yok. Saglıklı olsunda minnakGittim canım dr çok küçük dedi alttan muayenede ancak gözükür dedi baktı kese gözüktü ama bebek gözükmedi daha yarın kan vereceğim sağlık ocağında haftaya da gel kalbini dinleyelim dedi inşallah bebek de gözükür kalbini de duyarız
Teşekkür ederim canım inşallahGörünür canım içini ferah tut ❤ Ha bi hafta erken ha bir hafta geç sıkıntı yok. Saglıklı olsunda minnakKese gözükmüş neden tekrar beta istedi ki
Anladım canımTeşekkür ederim canım inşallahBen hiç kan vermedim ondan istedi beta
Direk ultrason da bakıp sonra kan vermek istedim
Çok iyi büyümüş yumurta harikaKızlar doktordan geldim yeni. Hormon sonuçlarını göstermek için gitmiştim. Şükür bi sıkıntı yok. Ultrasonla muayene sol tarafta 17 mm di galiba yumurta büyümüş. Doktor cumartesi gel çatlamış mı bakalım, olmadı iğne yaparız çatlatma dedi. 1 ay daha korunmayı düşünüyordum bi anda böyle bi yola girdik . İnsallh bi sorun olmaz bu kez.
Aminn canım benim insallh ❤ valla bana da beklemek zor geliyor. Hele bugün hastanedeki hamileleri gördükçe çok özendim. Girdik bir yola bakalım canım, insallh sonu güzel olurÇok iyi büyümüş yumurta harikabence de bu fırsatı değerlendir 3 ayı devirdin zaten endişelenme. Ben 1 ay daha sabredemiyorum mesela güzel haberlerle gel inşallah
Evet sorma gördükçe nasıl imreniyorum.. 2.reglim bitti, bu ay sonu 3.sü olur temmuz başlarında hsg çektirip başlayacağız denemelere inşallahAminn canım benim insallh ❤ valla bana da beklemek zor geliyor. Hele bugün hastanedeki hamileleri gördükçe çok özendim. Girdik bir yola bakalım canım, insallh sonu güzel olurSen naptın sanada iki ay oldu demi sonlanalı
Çoğu gitmiş şükür azı kalmış canım ❤ hsg yi çektir için rahat etsin. Sonra hayirlısıyla gelsin bebişler insallahEvet sorma gördükçe nasıl imreniyorum.. 2.reglim bitti, bu ay sonu 3.sü olur temmuz başlarında hsg çektirip başlayacağız denemelere inşallah
Dün bi arkadaşım aradı 40 yaşında, doğal yolla hamile kalmış, bana umut olsun diye aramış sağolsun. Çok duygulandım. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
Hayatımda hiç enfeksiyon yaşamadım desem yeridir. 4 ay gecmisti korunmayı bırakınca hamile kaldım. Cokta uzun bir zaman değil gecen zaman. Ben yinede çektireyim de kafamdan atmış olayim en azından dediğiniz gibiBenim dış gebelik sonrası laparoskopi ile yırtıldığı için sağ tüpüm alındı bugün 6.günümdeyim doktor laparoskopi sırasında diğer tüpü de sıvı ile kontrol ettiğini hiçbir yapışkanlık veya tıkanıklık gibi bir problem ile karşılaşmadığını söyledi ameliyat sonrasında yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz diyeceğim şu ki sizin de ameliyat sırasında tüplerinizi kontrol etmişlerdir sanırım hsgde kullanılan aynı sıvı ile kontrolü yapılıyor ama ameliyat üzerinden ne kadar geçti o süre zarfında az da olsa enfeksiyon geçirdiniz mi belki bunlar sizin tüplerinizde tekrardan sıkıntı yaratmış olabilir tabiki içinizde bir keşke kalmaması açısından hsg çektirmeniz sizi daha rahat ettirir düşüncesindeyim
Kendine macera ariyor herhalde. Psikolojimi bozuyorlar Allah bildiği gibi yapsın doktor mu kasap mi anlayamadımCanım hsg çekmeden ne demekmiş tüpleri alalımgerçekten tuhaf bu doktorlar. Alternatif bi sürü tetkit varken.
Canım güvenebilecek doktor bulmak çok önemli gerçekten.. Bende bu doktorumu bulana kadar neler çektim. Neler dedi diger doktorlar, kimisi cevap vermekten acizdir, kimisi azarlar soru dahi soramazsin. Hatta dış gebelik geçirdiğimi anlamadi beni bosuna histereskopiye alacaktı sende yapısıklik var vs diye. Ama şükür şuanki doktorunu buldum. Bakma sen onların dediğine. Ne demekmiş tüpleri almak. Tövbe Yarabbim. Sen hsg ni çektir ona gore tedavini planla. Daha önce gebe kalmışsın niye kalamayasin. Hiç gebe kalamayanlar bile boyle umutsuz konuşmuyur doktorlar. Sen sıkma hiç canınıKendine macera ariyor herhalde. Psikolojimi bozuyorlar Allah bildiği gibi yapsın doktor mu kasap mi anlayamadım
Sağol canm dediğin gibi yapıcam hayırlısı bakalımCanım güvenebilecek doktor bulmak çok önemli gerçekten.. Bende bu doktorumu bulana kadar neler çektim. Neler dedi diger doktorlar, kimisi cevap vermekten acizdir, kimisi azarlar soru dahi soramazsin. Hatta dış gebelik geçirdiğimi anlamadi beni bosuna histereskopiye alacaktı sende yapısıklik var vs diye. Ama şükür şuanki doktorunu buldum. Bakma sen onların dediğine. Ne demekmiş tüpleri almak. Tövbe Yarabbim. Sen hsg ni çektir ona gore tedavini planla. Daha önce gebe kalmışsın niye kalamayasin. Hiç gebe kalamayanlar bile boyle umutsuz konuşmuyur doktorlar. Sen sıkma hiç canını
Merhaba nerde laparoskopi oldunuzBenim dış gebelik sonrası laparoskopi ile yırtıldığı için sağ tüpüm alındı bugün 6.günümdeyim doktor laparoskopi sırasında diğer tüpü de sıvı ile kontrol ettiğini hiçbir yapışkanlık veya tıkanıklık gibi bir problem ile karşılaşmadığını söyledi ameliyat sonrasında yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz diyeceğim şu ki sizin de ameliyat sırasında tüplerinizi kontrol etmişlerdir sanırım hsgde kullanılan aynı sıvı ile kontrolü yapılıyor ama ameliyat üzerinden ne kadar geçti o süre zarfında az da olsa enfeksiyon geçirdiniz mi belki bunlar sizin tüplerinizde tekrardan sıkıntı yaratmış olabilir tabiki içinizde bir keşke kalmaması açısından hsg çektirmeniz sizi daha rahat ettirir düşüncesindeyim
Canım beta sıfırlandıktan 23 gün sonra olmuşum benKızlar dış gebelik iğnesi olalı 40 gün oldu
Betam sıfırlanalı 18 gün oldu
Adet olmadım hala
Siz ne zaman olmuştunuz :/
Demek ki daha var :)Canım beta sıfırlandıktan 23 gün sonra olmuşum ben
Ben 32 günde adet oluyorum genelde. yine öyle oldu. İğneden sonraki 32. Günde adet oldum. Benim sekmedi ama gecikmeli olan arkadaşlar varKızlar dış gebelik iğnesi olalı 40 gün oldu
Betam sıfırlanalı 18 gün oldu
Adet olmadım hala
Siz ne zaman olmuştunuz :/
Değişti canım.. ilki zaten bilmiyosun ne zaman gelecegini de, ikinciside 35. Günde falan geldi. Normalde 30 günde bir olurdum canım. Ama hsg çektirdim ben ilkinden sonra anestezili o da etkilemiş olabilirDemek ki daha var :)
Regl günlerin değişti mi peki canım
Ben 25 günde 1 oluyorum da
Ağrım oluyor sinir basıyor ama gelen giden yok :)Değişti canım.. ilki zaten bilmiyosun ne zaman gelecegini de, ikinciside 35. Günde falan geldi. Normalde 30 günde bir olurdum canım. Ama hsg çektirdim ben ilkinden sonra anestezili o da etkilemiş olabilir
Aynen benim son regl tarihim 5 nisanBen 32 günde adet oluyorum genelde. yine öyle oldu. İğneden sonraki 32. Günde adet oldum. Benim sekmedi ama gecikmeli olan arkadaşlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?