Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cnm zaten ben doktorlari hic anlamiyorum artik hepsi farkli biseyler soyluyo bana antibiyotik flaan vermedi korunma dedi gebelik istiyosaniz gec kalmayin bu ay deneyin falan dedi
sordum hatta ben metotreksat vurundum bundna sonr a6 ay beklemiccek miyim diye hayir hayir gerek yokd edi
Hastane olarak Devletemi gidiyorsun? Özele mi?

Hep ozele gidiyorum bu 6 ay diyen doktorum kliniği var ona gidiyorum hatta
Kafa karıştıyolar ama okuduğuma göre %90 nı korunmayın o ay demiş korun diyen az bide hsg sonrasında doğal yoldan hamilelik elde edinceye kadar uğracakmısınız yok bir kaç denemeden sonra aşılamamı düşünüyorsun

Benim doktorumda özel hastanede aşılama yaptırmak istediğimi istiyordu o yüzden mi bu ay korun dedi
Bu ay velev ki hamile kaldım
Aşıla yapamaz oda
Para gözüylemi bakıyor acaba
Olabilir bizede olmaz çocuğunuz direk tüp bebek dediler esimden dolayı. oldu ama hemen. Onu dinleyip hemen tüp bebek yapsak oda dış gebelik olacaktı muhtemelen. Hem bir sürü emek hem para sonuç yine diş gebelik olacakti. Öncelikle neden 2. Kez dis gebelik olduğunu çözmemiz üstüne gitmemiz gerektiğini anlamış olduk. Tek doktorla kalmayın derim. 3 doktora gittim ben. 3.sü beni tatmin etti mesela

Olabilir bizede olmaz çocuğunuz direk tüp bebek dediler esimden dolayı. oldu ama hemen. Onu dinleyip hemen tüp bebek yapsak oda dış gebelik olacaktı muhtemelen. Hem bir sürü emek hem para sonuç yine diş gebelik olacakti. Öncelikle neden 2. Kez dis gebelik olduğunu çözmemiz üstüne gitmemiz gerektiğini anlamış olduk. Tek doktorla kalmayın derim. 3 doktora gittim ben. 3.sü beni tatmin etti mesela
Çok doğru diyosun ben bi kere ağzımdan aşılamayı kaçırdım Salaklık bende aşılamayı duydu daha doğal yoldan gebe kal dermi

Teşekkürler canım dış gebelikten sonra 3 reglimi oldum bitmek üzere teklim eşim bir süre yanımda olamıcak bu ay yumurtlamadan önce deneyeecm ben yine yumurtlamaya denk gelir mi bilemiyorum subbatta dış gebelik iğnesi yapmıştım film falan da cektirmedim sağ taraftandan dış gebelik oluşmuştu sol tarafıma yumurtlama masajı yapıyorum belki ordan yumurtlama olursa şanlım artar kendimce düşündüm işte inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz 🙏🙏

Teşekkürler canım dış gebelikten sonra 3 reglimi oldum bitmek üzere teklim eşim bir süre yanımda olamıcak bu ay yumurtlamadan önce deneyeecm ben yine yumurtlamaya denk gelir mi bilemiyorum subbatta dış gebelik iğnesi yapmıştım film falan da cektirmedim sağ taraftandan dış gebelik oluşmuştu sol tarafıma yumurtlama masajı yapıyorum belki ordan yumurtlama olursa şanlım artar kendimce düşündüm işte inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz 🙏🙏
Aminn insallh canım 🤲 güzel haberler alirız insallh kısa zamanda. Ben gecen hafta cektirdim film acıktı her iki tüpte

Çok sevindim canım şans işte olacağı. Varmış şükür temizmiş umarım bende de yoktuysa bir sorun bu ay denemeye başlayacaksın onzaman dmi

cnm cok gecmis olsunnn umarim en kisa zmanada guzel haberler alirisn. Doktor 3 ay yeterli mi demisti

Çok sevindim canım şans işte olacağı. Varmış şükür temizmiş umarım bende de yoktuysa bir sorun bu ay denemeye başlayacaksın onzaman dmi
Aynen oyle canım olacagı varmis.. yok 2 ay falan düsümüyorum daha. Öncesinde de kurtaj olduğum icin ilk adetten hemen sonra cektirdim hsg, bi sorun varsa bilelim hemen tedavisine baslayalim vakit kaybetmeden diye. O da bi aorun cıkmadi rahimde tüolerde şükür. Agustos, eylul gibi denemelere baslamayi düsünüyiruz bakalim. Diktor bu adetini ol denemeye baslayabilirsin demisti ama ben bedenen ruhen biraz dinlenmek istiyorum canim.

Merhaba.Ben de sağdan yumurtlama olursa şanslı olurum diyordum ilki solda olmuştu çünkü. Sağdan yumurtladim ama yine dış gebelik oldu. Film cektirseniz keske ben cok pişman oldum ilkinden sonra cektirmedigime

cnm cok gecmis olsunnn umarim en kisa zmanada guzel haberler alirisn. Doktor 3 ay yeterli mi demisti
6 ay demişti benim 4 ayıma girdim artık eşimde uzun bir süre olmayacak o yüzden acaba denesem mi diye düşündüm gerçi yumurtlamamdan evvel gidecek te olmaz muhtemelen inşallah hepimiz güzel haberler alırız canım

Aynen oyle canım olacagı varmis.. yok 2 ay falan düsümüyorum daha. Öncesinde de kurtaj olduğum icin ilk adetten hemen sonra cektirdim hsg, bi sorun varsa bilelim hemen tedavisine baslayalim vakit kaybetmeden diye. O da bi aorun cıkmadi rahimde tüolerde şükür. Agustos, eylul gibi denemelere baslamayi düsünüyiruz bakalim. Diktor bu adetini ol denemeye baslayabilirsin demisti ama ben bedenen ruhen biraz dinlenmek istiyorum canim.

Evet doğru biraz toparlanman lazım şükür bir sorunun da yok ilk demede sağlıklı bir şekilde tuttrsun bu sefer umarım ya🙏🙏🙏benim doktor 6 ay kesinlikle üstüne basa basa demişti hekimlerde farklı farklı şeyler söylüyor işte ne yaparsın

X