Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

floryada. ama anne baba denızden urkerse cocuk ne derece yuzmede basarılı olabılır bılemıyorum. fobıler arasında en kolay atlatılan fobı denız fobısıdır. umarım yenersınız. yuzmek cok guzel.
4 aylık evlıyız ama 7yıllık gecmısımız var. yanı bırbırımızı tanıma konusunda sukur yeterlıyız.

cnm benim bendeki fobiler say say bitmez.hayvan fobimde vardır aşırı korkarım bütün hayvanlardan ama çocuğumun öle olmasını istemem.biz fobimizi yenemeyiz ama çocuğumun böle korkuları olsun istemem.o yüzden elimden gelenide yaparım inşallah yüzmeyide iyi öğrenir bu arada benim kızkardeşimle aynı yaştasın oda dersanede öğretmenlik yapıyo biyoloji öğretmeni.bende çok isterdim öğretmen olmayı kısmet olmadı bu arada cnm benim keşke dediğin gibi olsaydı yani 7 senedir tanıyomuşsun ama erkeklerin gerçek yüzü aynı evde yaşayınca kadınları nikahlarına alınca ortaya çıkıyo.ozaman daha rahat oluyolar sanki hiç bizaman onlardan vazgeçemiycekmişiz gibi rahat oluyolar ve bize istedikleri gibi davranma hakkını kendilerinde buluyolar.umarım seninki bu saydıklarım dışında kalan nadir erkeklerdendir

bu arada ben bi eşimle uğraşmaktan bi çocukla uğraşmaktan sürekli girip çıkıyorum o yüzden ksr bkmyın kızlar.neyse artık bebişi uyutma saati.hepinizi öpt.gör.iyi akşamlar

Arkadaşlar mrb. Ben de suan dış gebelik geciriyorum. Dgerim önce 500 den 150ye kadar hızla düştü.Simdide 340a kadar yükseldi.Doktorum kendi kendine düşmesini bekliyor. Düşmezse iğne ile sonlandıracak. Benim merak ettiğim iğne ile sonlandırmak laparaskopiden dahaı kotu sonuclar doguruyor.Artık bu bekleyiş beni tükketi. 6 AY ıÇıNDE 1 DÜŞÜK 1 DE DIŞ GEBEKık YASADIM BIDAHA AYNI SEYLERı YASAMAKTAN VE ANNE OLAMAMAKTAN COK KORKUYORUM. Fikiirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim.

agrin cok cok gecmıs olsun
hepımız senın surecınden gectın ınan cok ıyı anlıyorum senı ve yasadıklarını. laparoskopı cok daha ıyı ben amelıyat oldum dıye demıyorum kı ben karar verecek kadar da zamana sahıp degıldım sukur kendınden gelıstı. doktorum cerrah adamıyım ben amelıyat derım dedı. ılacı da ıgneyı de amelıyatı da anlattı hepsının dezavantajı var dedı tamamen kısısel bır karar dedı. yıne de elbette senı gorendoktor herseyı daha ıyı bılır. ılacın yan etkısını sana doktorun anlatmıstır. ıyı dusun dıyecegım ama senın suan dusunmeye vaktın var mı bılmıyorum ben 7+0 ıdım. maalesef nerdeyse ramak kalmıstı (ıc kanamaya) ne kadar sure gecerse o kadar hasar derınlesıyor ve amelıyat da olsa kendınden de olsa ılacla da olsa hasar derınlestıkce bır sonrakı gebelıgın dıs olma ıhtımalı artıyor. gercı her zaman dedıgın gıbı 100 gebelıkten 1ı olan dıs gebelık bızı buldu neyın ne olacagı bellı olmuyor. ben amelıyat olduguma oldukca memnunum surecım daha hızlı ılerledı. hem doktorum kendıne guvendıgı ııcn hem de amelıyat sonrası sıkıntılarımın az olması ve ılac ıle atanların yasadıklarına gore benım kendımı daha ıyı hıssetmem bunu bana dusunduruyor. doktorların dedıgı gıbı kısısel karar.

Akımera evlenmeden onceye kadar cok ıyı tanıyoruz bırbırımızı ama evlenınce degısecek dedım durdum. degısmedı neyse daha erken henuz 4 ay dolmadı. bakalım su aylar yıllar bır gecsın degısecek mı benım bır avantajım var kı; o cok duygusal ben ıse oldukca sert mızaclıyım zaten o balık ben kovayım sevıyorum kocamıııı

ya ben sıze bır haberden bahsedecektım unutturdunuz... ınternette dolasan bır haber... msnbc sanırım. bır bayan hamıle ve hamılelıgı uzerıne ıkıncı kez hamıle... acıyorum: kadın ultrasona gırıyor ve sonuc: bır fetus var (yanı 2 aydan fazla fetus denıldıgıne gore) dıger cocuk ıse 2-3 hafta daha gerıde. rapor ıkı cocuk var ama ıkız degıller dıye cıkmıs... enteresan ama sasırmadım Rabbım ne buyuksun...

Canım öncelikle cevap verdiğin için cok teşekkür ederim. Yaaa benim doktorum ameliyatı en son tercih olarak görüyor. Gerci benim eşimde doktor o yuzden bircok kadın dogumcuya sorduk onlarda cerrahiye son anda oneriyor.Ama bilmiyorumki benim suanda kandegerim 340 doktorum 700-800 olunca endişeleniriz dedi. Bilmiyorum ki sürekli dua ediyorum kendi kendine düşsün die. Beni en cok kahreden tekrarlama rikinin olması ben hangi tüpde oldugunuda bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin ben 1 düşükde yasadım ama bu cok daha zor.

oy oyyy oyyyy agrın ne dıyım. valla madem esın doktor o konuda sanslısın. ben dedıgım gıbı ramak kalmıstı degerım 728deyken dıs gebelık bellı oldu. sureklı kontrol halınde olmama ragmen bı turlu tespıt edılememıstı. dedııgm gıbı doktorun en ıyı kararı verır. benım sol tupteydı.ıyılessın dıye beklıyoruz suanda. evet zor hıc kolay degıl umarım duaların kabul olur da kendılıgınden duser. sunu da soyleyeyım kolay atlatılıyor. bak ben 23 gun once ne haldeydım suan ne haldeyım. ınsan olumu bıle unutuyor. (cok sukur) kolay atlatmaya calısmak da onemlı tabı. ben nedenını bılmıyorum ama dıkıslerım dusunce daha bı gerıde bıraktım herseyı. sımdı sadece korunma surecının daha kısa olması ıcın dua edıyorum. ben yenı evlıyım 4 ay olmadı. cocuk cok ıstemıyordum ama korunmuyordum da. ama sımdı hemen olsun ıstıyorum...opuyorumnanaktan ınsanın basına gelınce dank edıyor. dualarım senınle... dusuk de yapmıssın cok cok gecmıs olsun. bu daha da zor gelmıstır emınım. saglıcakla kal...

cnm benim çok geçmiş olsun bende yaşadım iyi bilirim benim ilaç tedavisiyle sonlandırdık gebeliğimi.aslında ben çok ameliyat olmak istedim doktor yanaşmadı en son çare olarak gördü.yani iğneyle düşmeseydi ozaman ameliyatı düşünürüz diyodu.benim değerlerim 5800 e kadar çıktı ne ağrı ne sızı hiçbişey yoktu.kese gözükmediği için dış gebelik teşhisi kondu ve sonlandırıldı.iğneden snr 40 gün lohusa gibi kanamam oldu içimden parçaların düştüğünü görüdüm.benim için üzücü bi durumdu allah kimseye yaşatmasın.iğnenin kötü tarafı bence o tarafta dış gebeliğin herzaman tekrarlama riskinin olması yinede çok geçmiş olsun iyi düşün bence

oncelikle gecmiş olsun diyorum bende bir dış gebelik birde düşük gecirmiş biri olarak sizi cok ii anlıyorum benim ilk gebeligimde dış gebelik şüphesi vardı sonra kendi kanamayla düstü.ikinci gebeligimde kanamayla kendi kendine düştü.ikinciden sonra bir kere adet oldum daha sonra korunmadım ve o ay hamile kaldım şimdi dogumuma allahın izniyle 1 aydan az kaldı insallah sizde bir an once hamile kalırsınız

akımera o rısk tum yontemlerde var. amelıyat oldum ama bende de o rısk var. zaten rısk bebegın tup ıcıne yerlestıgınde verdıgı hasardan oturu oluyor. dısarı atma yontemı ne olursa olsun rısk aynı. yalnız bır cok doktor amelıyatın tupe zararının daha cok oldugunu soyluyor. benım gıttıgım ılk doktor da ılac demıstı ama ılacın yan etkılerı benı daha da korkuttu kı cok sukur amelıyat oldugum doktor son anda karsıma cıktı ve sonuctan da son derece memnunum. benım amelıyat oldugum gune kadar 7 gun kanamam oldu tam damla damla olacak sekılde seyreklesmıstı kı ameluyat oldum zaten amelıyat sonrası ıkı damla pembe akıntım oldu hemen normal akıntıya dondum (sukur) amelıyat oncesı kanamada beyaz parca da dusurdum hatta dusuk oldugunu dusunmem gerekırken hıssıyatım dusuk degıl dedı. degıldı hakıkaten. vs vs vs yanı su dıs gebelıgın hıc bır semptomu herkeste aynı seyretmıyor.

nazlıı ne dıyorsun... ıste bıze bır umutsaol...
nazlıı ben suan ne zaman adet gorecegımı merak edıyorum sen ne zaman regl olmustun?

nazlıı ne dıyorsun... ıste bıze bır umutsaol...
nazlıı ben suan ne zaman adet gorecegımı merak edıyorum sen ne zaman regl olmustun?

aralık ayında düşük yapmıştım ocagın 28 inde adet olmuştum sonrada hamile kaldım size bi tavsiye kızlar kafaya fazla takmayın psikoloji cok önemli ben artık o kadar korkuyodumkii bebek felan istemiyordum ama eşim cok istedigi için korunmamıştım o ay oldu şimdi ogluşuma kavuşmak için gun sayıyorum allahım isteyen herkese versin

sımdı bır sanıye yle hemen terk ı dıyar etme... sorularım var dıs gebelık kendınden dustu dedın ya (dusukten sonra degıl de...) dıs gebelıkten sonra ne kadar korundun ve ragl ne zaman oldun?

sımdı bır sanıye yle hemen terk ı dıyar etme... sorularım var dıs gebelık kendınden dustu dedın ya (dusukten sonra degıl de...) dıs gebelıkten sonra ne kadar korundun ve ragl ne zaman oldun?

canım dış gebelikten sonra 3 ay korundum kanallar kendini yenilesin diye dokttor en az 3 ay korun demişti.dış gebelikten sonra yani kanama bittikten ortalama 1 ay sonra adet olmuştum

tunemicim ben ameliyat olmadım ama doktorum bana 3 ay süre verdi daha snr rahim filmi çekeriz ve hamile kalmak için korunmayabilirsin dedi.ben korunmayıda bıraktım filimde çekilmedim bakalım ne olacak bu ay ekimin 10 unda adet olmam lazım.ama sanki şimdiden başladı adet belirtilerim gögüslerim falan şişti acıyolar iştahımda çok açıldı sanırım bu ay olmadı bakalım kısmet nezaman.doktor sana nededi.ameliyattan snr nekadar süre beklemek lazımmış

canım dış gebelikten sonra 3 ay korundum kanallar kendini yenilesin diye dokttor en az 3 ay korun demişti.dış gebelikten sonra yani kanama bittikten ortalama 1 ay sonra adet olmuştum

nazlıcım bende senin gibi oldum kanamam bitti bir ay snr tekrar adet oldum.ayrıca ben pkos luydum yani senelerdir edet düzensizliğim vardı bu dış gebelikten snr düzene girdi.möaşallah günü gününe oluyorum.banada 3ay dedi doktor baklaım nezaman hamile kalıcam tabi allah nasip ederse

tesekkur ederım nazlııı sagolasın
akımera doktorum bana en az 2 ay korunmalısınız dedı. korunma seklı olarak kesınlıkle prezervatıf onerdı.(ustune basa basa sordum) ne kadar korunursan o kadar ıyı dedı ama 3 ay sonra sen yıne dene de dedı...

insallah canım en kısa zamanda kalırsın hamile biliyorum beklemek cok kotü allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…