floryada. ama anne baba denızden urkerse cocuk ne derece yuzmede basarılı olabılır bılemıyorum. fobıler arasında en kolay atlatılan fobı denız fobısıdır. umarım yenersınız. yuzmek cok guzel.
4 aylık evlıyız ama 7yıllık gecmısımız var. yanı bırbırımızı tanıma konusunda sukur yeterlıyız.
agrin cok cok gecmıs olsun
hepımız senın surecınden gectın ınan cok ıyı anlıyorum senı ve yasadıklarını. laparoskopı cok daha ıyı ben amelıyat oldum dıye demıyorum kı ben karar verecek kadar da zamana sahıp degıldım sukur kendınden gelıstı. doktorum cerrah adamıyım ben amelıyat derım dedı. ılacı da ıgneyı de amelıyatı da anlattı hepsının dezavantajı var dedı tamamen kısısel bır karar dedı. yıne de elbette senı gorendoktor herseyı daha ıyı bılır. ılacın yan etkısını sana doktorun anlatmıstır. ıyı dusun dıyecegım ama senın suan dusunmeye vaktın var mı bılmıyorum ben 7+0 ıdım. maalesef nerdeyse ramak kalmıstı (ıc kanamaya) ne kadar sure gecerse o kadar hasar derınlesıyor ve amelıyat da olsa kendınden de olsa ılacla da olsa hasar derınlestıkce bır sonrakı gebelıgın dıs olma ıhtımalı artıyor. gercı her zaman dedıgın gıbı 100 gebelıkten 1ı olan dıs gebelık bızı buldu neyın ne olacagı bellı olmuyor. ben amelıyat olduguma oldukca memnunum surecım daha hızlı ılerledı. hem doktorum kendıne guvendıgı ııcn hem de amelıyat sonrası sıkıntılarımın az olması ve ılac ıle atanların yasadıklarına gore benım kendımı daha ıyı hıssetmem bunu bana dusunduruyor. doktorların dedıgı gıbı kısısel karar.
Canım öncelikle cevap verdiğin için cok teşekkür ederim. Yaaa benim doktorum ameliyatı en son tercih olarak görüyor. Gerci benim eşimde doktor o yuzden bircok kadın dogumcuya sorduk onlarda cerrahiye son anda oneriyor.Ama bilmiyorumki benim suanda kandegerim 340 doktorum 700-800 olunca endişeleniriz dedi. Bilmiyorum ki sürekli dua ediyorum kendi kendine düşsün die. Beni en cok kahreden tekrarlama rikinin olması ben hangi tüpde oldugunuda bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin ben 1 düşükde yasadım ama bu cok daha zor.
Arkadaşlar mrb. Ben de suan dış gebelik geciriyorum. Dgerim önce 500 den 150ye kadar hızla düştü.Simdide 340a kadar yükseldi.Doktorum kendi kendine düşmesini bekliyor. Düşmezse iğne ile sonlandıracak. Benim merak ettiğim iğne ile sonlandırmak laparaskopiden dahaı kotu sonuclar doguruyor.Artık bu bekleyiş beni tükketi. 6 AY İÇİNDE 1 DÜŞÜK 1 DE DIŞ GEBEKİk YASADIM BIDAHA AYNI SEYLERİ YASAMAKTAN VE ANNE OLAMAMAKTAN COK KORKUYORUM. Fikiirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim.
nazlıı ne dıyorsun... ıste bıze bır umutsaol...
nazlıı ben suan ne zaman adet gorecegımı merak edıyorum sen ne zaman regl olmustun?
sımdı bır sanıye yle hemen terk ı dıyar etme... sorularım var dıs gebelık kendınden dustu dedın ya (dusukten sonra degıl de...) dıs gebelıkten sonra ne kadar korundun ve ragl ne zaman oldun?
sımdı bır sanıye yle hemen terk ı dıyar etme... sorularım var dıs gebelık kendınden dustu dedın ya (dusukten sonra degıl de...) dıs gebelıkten sonra ne kadar korundun ve ragl ne zaman oldun?
canım dış gebelikten sonra 3 ay korundum kanallar kendini yenilesin diye dokttor en az 3 ay korun demişti.dış gebelikten sonra yani kanama bittikten ortalama 1 ay sonra adet olmuştum
nazlıcım bende senin gibi oldum kanamam bitti bir ay snr tekrar adet oldum.ayrıca ben pkos luydum yani senelerdir edet düzensizliğim vardı bu dış gebelikten snr düzene girdi.möaşallah günü gününe oluyorum.banada 3ay dedi doktor baklaım nezaman hamile kalıcam tabi allah nasip ederse