Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yasmın_07 ben de natıonal geographıc yayınlarından yasama yolculuk var ben sudadoguma gırıyorum (su terapıstı olarak) bu sebple evlenmeden once de bebek ve dogum hakkında cok arastırmalarım olmustu eger onu ızlemefırsatınız olursa dollenmeden doguma kadar tum olayları gelısımı gosterıyor orada spermın yumrtaya gırısını de konu almıslar gorsel olarak anlatan uzman yumurta ızın verınce etrafında dolanan spermlerden bırını ıcerı alıyor dıye de vurguluyor yanı ben sperm basının gucluolmasının etkısını dusunmuyorum. zaten yumurta dollenırken gosterılınce bıcok yerde sperm yumurtayı hıc zorlamıyor yumusta spermın gecebılecegı kadar acılıyor ve sperm gırıyor akabınde bır baska sperm daha gırmeye calısıyor ama yumurta kapıyı kapatmıs oluyor falan fılan....
bırsey daha arkadasım ben yuzme egıtmenıyım ve sabah kosmadan evden cıkmam ıs yapmam (yasayamam) 2.5 saat kosarım. ektopık meselesı sebebıyle dogal olarak 20 gun kosamadım olecegımı dusundum. kosmak belkı rısklı gebelıkte sıkıntı cıkarabılır ama dollenme esnasında sanmıyorum.

canım ben bu tarz şeylerin etkili olabileceğini düşünüyorum.bende ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum bunu.yani belkide işin aslı inanmaktan geçiyodur.ben faydalı olacağına inandım ve sanırım faydası oldu.

yasmın_07 ben ınanmıyorum demedım ama sperm basını guclendırme seklınde degıl de daha farklı bır sebeple faydalı oluyordur. kı kecı boynuzu benım dolabımda da var:kedi:

yasmın_07 ben ınanmıyorum demedım ama sperm basını guclendırme seklınde degıl de daha farklı bır sebeple faydalı oluyordur. kı kecı boynuzu benım dolabımda da var:kedi:

neyse inşallah hemen olurda bebeğimiz böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmayız.beklemek çok zor çokk

inşallah kızlar yaa allah en yakın zamanda sizede hamile kalmayı ve bebklerinzi kucağınıza almayı nasip etsin.ben ilk bebeğim için 3 sene bekledim allah snr nasip etti.snr ikinciyede korunurken 1,5 sene snr hamile kaldım ama malesef oda dış gebelik çıktı şimdi yine istiyorum ama allah nezaman nasip ederr bilmiyorum.aslına bakarsanız şu an kendimi çok fazla hamile gibi hissediyorum.ikinciyide çok hissetmiştim.ama daha bir hafta önce adet gördüm ve test yapmıştım adetli olamama ragmen kandada idrardada negatif çıktı.ama ne hikmetse sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum ve içimde sanki hamileymişim gibi yoğun bi duygu var.biraz öncede çok az akıntımın içinde bi lekenlenme gördüm.adetimi bir hafta önce bitirdim.bu ne öleyse.açıkcası yine korkmaya başladım.çünkü dış gebelik geçirdiğim tüpümdede bayadır bi ağrı oluyo.acaba yine ış gebelik geçiriyo olabilirmiyim.korkmaya başladım içim böle bi tuhaf napıcam bişlmiyorum.umarım yine dış gebelik geçirmem

inşallah kızlar yaa allah en yakın zamanda sizede hamile kalmayı ve bebklerinzi kucağınıza almayı nasip etsin.ben ilk bebeğim için 3 sene bekledim allah snr nasip etti.snr ikinciyede korunurken 1,5 sene snr hamile kaldım ama malesef oda dış gebelik çıktı şimdi yine istiyorum ama allah nezaman nasip ederr bilmiyorum.aslına bakarsanız şu an kendimi çok fazla hamile gibi hissediyorum.ikinciyide çok hissetmiştim.ama daha bir hafta önce adet gördüm ve test yapmıştım adetli olamama ragmen kandada idrardada negatif çıktı.ama ne hikmetse sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum ve içimde sanki hamileymişim gibi yoğun bi duygu var.biraz öncede çok az akıntımın içinde bi lekenlenme gördüm.adetimi bir hafta önce bitirdim.bu ne öleyse.açıkcası yine korkmaya başladım.çünkü dış gebelik geçirdiğim tüpümdede bayadır bi ağrı oluyo.acaba yine ış gebelik geçiriyo olabilirmiyim.korkmaya başladım içim böle bi tuhaf napıcam bişlmiyorum.umarım yine dış gebelik geçirmem

tekrar normal bi gebelik yaşayana kadar bu korku hepimizin içinde olacak sanırım.ama kan testi falan yaptırdıysan yoktur sonuçta negatif çıkmış.ben ilk bebek düşünmeye başladığımızda bu kadar çok istemiyodum.yani her ay böyle sabırsızlıkla beklemezdim.aylar geçtikse sabırsızlanmaya başladım.hele bide başımıza bu gelince bebek isteğim okadara arttıki.hele eşim.o ilk başta yaş geliyo eh olsun artık diyerek istedi yani başta öyleydi ama şimdi oda benden beter sanki bi bebek gördümü hemen atlıyo kucağından indirmiyo.ne kadar mükemmel bişey anne olmak.şimdi düşünüyorumda olunca kimselerle paylaşamam gibi geliyo.

tekrar normal bi gebelik yaşayana kadar bu korku hepimizin içinde olacak sanırım.ama kan testi falan yaptırdıysan yoktur sonuçta negatif çıkmış.ben ilk bebek düşünmeye başladığımızda bu kadar çok istemiyodum.yani her ay böyle sabırsızlıkla beklemezdim.aylar geçtikse sabırsızlanmaya başladım.hele bide başımıza bu gelince bebek isteğim okadara arttıki.hele eşim.o ilk başta yaş geliyo eh olsun artık diyerek istedi yani başta öyleydi ama şimdi oda benden beter sanki bi bebek gördümü hemen atlıyo kucağından indirmiyo.ne kadar mükemmel bişey anne olmak.şimdi düşünüyorumda olunca kimselerle paylaşamam gibi geliyo.

a.s emin ol öle oluyo cnm.çünkü o senin parçan.etinden canından kanından kimsyle paylaşamıycağın bi parçan.yeri geliyo kocana bile tahammül edemiyosun.yani azcık kızsa çocuğa sanki sana kızmıştan beter oluyosun.hiç kimselere emnet etmeye cesaret edmiyosun gözünden sakınıyosun.heleki bu çocuk zorluklarla geldiyse dünyaya işte ozaman senin gözbebeğin paylaşamadığın biriciğin oluyo.bak bugun cuma tam ezan vakitleri.bol bol dua edelim.allah umarım dualarımızı kabul ederde en yakın zamanda evvela size snr bana bebeklrimizi kucağımıza almayı nsaip eder

aminnnn.bide başka bi topikte şuan ikinc kez dış gebelik yaşayn bi arkadaş varda.oda rahim filmi çektirmiş.açık olan tüpünde 2 kez dış gebelik yaşamış.doktorda tüp açık olsa bile demekki tüpteki saçaklar görevini yapmıyo döllenen yumurtayı rahim içine atamıyo demiş.çok korkuyorum ya tekrar etmesinden.film temiz çıksa bile sevinemeyecekmiyiz :KK43:((((

Ay ay ay ne guzel dualar bunlar akımera sagolasın... yalnız dıkkat et sankı yavas yavas yalacı gebelıge kayıyorsun. boyle dusuncelerden kurtulmaya calıs lutfen. yalancı gebelıkte bılıyorsun anne okadar ınanıyor kı tum gebelık septomları gorulebılıyor. dıkkat et lutfen...
kecıboynuzu dedın durdun yasmın_07 kalktım (ayıptır soylemesı) kecıbonuzu pekmezlı fındıklı kek yaptım kendım yıyorum gercı :kahve:

aminnnn.bide başka bi topikte şuan ikinc kez dış gebelik yaşayn bi arkadaş varda.oda rahim filmi çektirmiş.açık olan tüpünde 2 kez dış gebelik yaşamış.doktorda tüp açık olsa bile demekki tüpteki saçaklar görevini yapmıyo döllenen yumurtayı rahim içine atamıyo demiş.çok korkuyorum ya tekrar etmesinden.film temiz çıksa bile sevinemeyecekmiyiz :KK43:((((

evet cnm banada doktorum garanti veremedi o yüzden bende çektirmedim ya.güvenemessin.bol bol dua etmekten başka çare yok allah bidaha yaşatmasın.neyse cnm benim çıkmam gerekiyo.dışarı çıkıcam bebişi gezdirmeye snr tekrar gör.öpt.bye

yasmın_07 lutfen yaaa ıyı dusunuyoruz ıyı olacak...

inşallah canım ya bazen eşimde kızıyo çok karamsarsın hep olumsuz yönden bakıyosun diye :KK43: dediğin gibi bundan sonra hep olumlu düşünelim bol bol dua edelim.sana afiyet olsun bu arada akimera sanada iyi gezmeler..

ohoooo eşlerımızı hıc karıştırmayalım bazen yenı ogrendıgım bır bılgıyı paylasalım dıyorum daha ılk cumleden 'atacam sımdı kendımı' demey baslıyorkaydirigubbakcemile3 daha soguklar tabı yasayan bılır aaaaahhh ah!

ohoooo eşlerımızı hıc karıştırmayalım bazen yenı ogrendıgım bır bılgıyı paylasalım dıyorum daha ılk cumleden 'atacam sımdı kendımı' demey baslıyorkaydirigubbakcemile3 daha soguklar tabı yasayan bılır aaaaahhh ah!

kesinlikle eşim çok destek oldu ama ne kadar yanımda olursa olsun beni tam olarak anladığını sanmıyorum.erkek milleti işte nede olsa kendi pencerelerinden görüyolar dünyayı

ya dedıgın gıbı ya da uzulmeyelım dıye boyle davranıyorlar netıcede fıtratlarında ahlanıp vahlanmak yok. Kı benım esım cok duygusaldır ben ıse aksıne daha sert mızaclıyımdır ama mesele annelık olunca hersey bıtıyormus ben de bunu su 2 ayda anladım.

yaa arkadaşlar dikkat ettimde topikte hepimiz dış gebeliği çok yeni yaşamışız.hiçmi yaşayıpta sonra normal hamile kalan yok.dış gebelik diye bi başlık var tee 2007 de yazmışlar bu arkadaşlardan hiç biri hamile kalamadımı.yazsalarda bizede umut olsa hiç değilse.

slm kızlar nasıl gidiyor moraller.ben biraz sıkkınım.kocamla çok derdim var yine bugun canımı çok sıktı.bazen böle bi adamdan çocuk yapılırmı diyorum snr bu çocukları onun için deilki kendim için yaptığımı söleyerek kendimi teselli ediyorum.ben çocuk aşığıyım diyebilirim.kendi bebişimde var ama nerde bi çocuk görsem üstüne atlıyorum.bu kadar sevilir çocuklar heralde.bana enerji veriyo bütün derdimi sıkıntımı unutturuyolar.o yüzden bitane daha olsa heralde evde bide koca olduğunu unutup bütün sıkıntılardan kurtulacakmışım gibi geliyo.umarım sizin öle deildir.allak yuvanızda mutluluk huzur versin.bide bebişleriniz olursa deymeyin keyfinize..))

akimera Allah senın evıne de hatta ozellıkle kalplerınıze huzur versın. maasallah bızım durumumuz ıyı. tabı bunun henuz evlılıkten bırsey anlayabılmıs olmadıgımızdan kaynaklanıyor olabılme olasılıgı var:KK70: daha 4 ay dolmadı. cocuk sevgısı... cok cocuk seven bırı degılımdır. yanı elbet cocuk sevılır ama senın gıbı oyle hercocugu farketmem. ustune ustluk cocukların yuzme egıtmenıyımkaydirigubbakcemile3
bugun cok konusmamıssnız ben de kacırdım dıye uzuluyordum... hadı bakalım ıyı geceler

cnm benim bugun evde yoktum ben eşim evdeyken pek giremiyorum.dakka başı tepemde ne yazıyosun kimle konuşuyosun falan diye sıkıyo beni eşim çok dindardır şimdide camiye gittide öle girdim birazdan damlar yine başıma.sen daha çok yeni evliymişsin be güzelim.biraz evliliğiniz otursun birbirinizi iyce tanıyın evliliğin tadını çıkarın.benim 3 sene olmadı çocuğum ama bazen iykide erken olmamış diyorum.çok güzel bi duygu ama bi o kadarda yorucu ve stresli.gerçekten çok sabır ve çok fazla sevgi emek gerektiriyo.bu arada nerde öğretmenlik yapıyosun.biliyomusun benim deniz fobim var hayatta suya giremem girsemde ancak dizime kadar girerim hayatta kafamı sokamam sanki ölecekmişim gibi geliyo.eşiminde deniz fobisi var hiç denize gitmiyoruz o yüzden.ama bebeişim biraz büyüsün onu yüzme kursuna yollamak istiyorum senin yerin nerdeydi

X