Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tunemicim benim çıkmam lazım eve gideyim artık bu kadar mesai yeter.grşrz cnm öptüm bu arada tunemi ye baya aışmışım emine diyemiyorumm :)))

Yok arkadaşlar cevaplamadan selamsız sabahsız gidermiyim hiç? Yanlız benim nette sorun var sürekli düşüyor bende net adam akıllı bağlanana kadar yemeğimi koyım dedim sonra uzun uzun sohebet edebilmek adına,benim dış gebelik macerama dönersek uzun uzun yazıcam umarım sıkılmazsınız:KK70:

Tüh yaaa kaçırmışım memleketlimi:S,ona fihen hanımın hangi hastanede görev yaptığını sorucaktım yaaa...

ertugrul bey medıkalpark (larada)
ben oldukca tavsıye ederım.
yalnız bırseyı merak ettım; senı amelıyat edenın doktor olmadıgını mı soyledın
ben mı yanlıs anladım?[/QU
Öncelikle sizlerede geçmiş olsun arkadaşlar geç cevap yazıyorum kusura bakmayın netin azizliğine uğradım bugün,Emineciğim benim dr.biz çok aceleci davranarak ecemiliğimiz egeldiği için talihsiz bir dr.seçimi olarak nitelendiriyorum,ama onun dışında adam çok hasas davranan ve güven veren biri ama hani o bebeğini kaybetme psikolojisi vardırya adam melekde olsa birini günah keçisi ilan edeceksin benimkide o hesap oldu yani:çok üzgünüm: o nednele benimle evveliyatı olmayan tama anlamıyla herşeyi konuşup paylaşıp beni rahatlatıp güvenle kendimi kollarına bırakıcam bir dr.um olsun istiyorum anlatabiliyormuyum,çok sıkıntılı bir süreç atlattım çünki 20 gün normal doğrulup yürüyemedim haliyle psikolojik olarak çökmüştüm:bbo:

Yaa öfff ben iki satır yazı yazana kadar herkez çıkmışmafoldumben,kızlar kötü bir tanışma günü oldu ama walla isteyerek olmadı yaaa,ama neyseki aranıza katıldım daha uzun zun sohbetler eder,bol bol fikir alışverişinde bulunuruz inşallah şimdilik hoşçakalınkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.
ebrucum dün biz çıktıktan sonra girebilmişsin sanırım.peki doktorun kimdi canım.ben yukardada yazdığım gibi 4 doktor gezdim en son figen hanımda karar kıldım.benim dış gebelik kendiliğinden düşmüştü.figen hanımı tavsiye ederim iyi bir doktor.pozitif bi insan.ama çok yoğun ben 1 hafta öncesinden randevu alıyorum yoksa yer kalmıyor.ve muayene ücreti diğerlerine göre biraz fazla 120 tl.eğer gitmek denemek istersen telefonunu verebilirim.muayenehanesi doğu garajında.andeva hastanesiyle anlaşmalı.şuan çok memnunum ama ilerde normal bir gebelik yaşarken devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü birincisi çok yoğun o yüzden normal doğum düşünsem gece gündüz her satte gelebilirmi bilmiyorum bunu hiç konuşmadım ve ikincisi hamilelik boyunca her ay hatta son aylarda her hafta gitmek gerekiyor ve doğum da hem hastaneye hemde doktora ayrı ücret ödüyosun o yüzden ücret çok gelirmi bilemiyorum bu konuyuda hiç konuşnmadım.yani şartlar uymazsa gebelik te medıcal park ertuğrul beyi tercih edebilirim.2 arkadaşımı o doğum yaptırmıştı memnun ikiside.bakalım hele o zaman gelsinde ona o zaman karar vericem.senin doktorunuda çok merak ettim sakıncası yoksa paylaşırsan sevinşirim
ee kızlar emine,ayşeler,daha henüz gerçek adını bilmediğimiz ktg cim sizler nasılsınız bakalım bugün.emineceim babn nasıl oldu inşallah daha iyidir canım.

dun soyle bır kendımıze gelelım dıye eve gıttık.
sımdı geldım hastaneye. tesekkur ederım fatma ıyı babam.
bugun taburcu olacak bakalım bır aksılık cıkmazsa...
ebru gırersen konusuruz merak etme.
tekrar gecmıs olsun. acık amelıyatın zor oldugunu soyluyorlardı zaten.
anladım senın doktor maceranı, ben de hıc bılmedıgım bır yerde(ant)
yasadım aynı sıkıntıları. buldugum dokto benı 1 hafta oyaladı yıne de teshıs edemedı.
cok sukur ertugrul beyle karsılastık da amelıyatımı hemen aynı gun yaptı ertesı sabah
taburcu oldum. neyse gectı gıttı...
dıger arkadaslar nasılsınız...
ayse'cım gunaydın

sagol ayse ıyı gorunuyor.
bırden bırsey cıkmaz ıse bugun taburcu olacak.
doktor bır gelsın.
suan bulundugumuz hastane benım evıme cok yakın.
dogum ve o surecte kullanabılır mıyım dıye dusunuyordum.
Medıcana ınt
babamın da amelıyatı ıle ıyıce gormus oldum.
odalarını personelını ılgıyı alakayı...
cok memnun kaldık dıyemeyecegım.
dogumu dusunebılırım.
babama bıraz daha hassasız tabı.
bekarken aılecek gıttıgımız (yıllarca) bır hastane vardı.
tum personel tanıyordu bızı- babamı.
o yuzden oradakı alakayı mı arıyoruz?!
babam yıne kendı hastanesıne gıder mutlaka
cunku hemsırelerle bayagı zıtlastı.
cokk nazlı babam cokkkkk
atesıne bakarlarken bıle nıye bu cıhaz soguk dıye kızanlardan...
ıgne serum olayına hıc gırmeyeyım:))

olacak okdar artık yaşlanmış genelde yaşlılar çok nazlı oluyorlar helesen bi hamile klada stersen evde doğur yeterki gelsin önemli olan 9 ay işlalh olur

ben aslında eyer geb olursam normal doğumu çok istiyoum ama mikansız oğlumda sezeryzn ldum dış gebeliktede atık hiçmi hiç olmaz kızlar ben oğlumda hamileyken he hafta doktora gidiyorduk özele artık doktor bana niye geliyorsunuzki bebk çok iyi herhalde bi rahatsızlıyında pek yok aslında benim gitmme nedenim ultrasona giriyorsunya bebyimi görüyordum ellerini ayaklaını oynuyordu dönüyordu haoşuma gidiyordueşimede hemn gel doktora gidelim sancım var admda hemen koşuyordu anlayacanız gibi doktor bıkmıştı benden bide ben çok soru sorardım iyice adm bıkmıştım keşke biran önce doğursaydınız eşim öyle gülmüştü

ne guzel dogumla alakalı anıların var...
bızım de olacak ınsaellah, karsılıklı anılarımızı anlatırız.
dun oglunla krıze gırmıstınız bugun nasıl oglun?
oglunun adı ne bu arada?

bu arada topıcte 6.ayda 2.kez dıs gebelık yasıyorum yazıyor ya
akımera hamıle kaldıgı korkusuyla ve daha da zıyade hamılelıgının dıs gebelık oldugu
dusuncesıyle yazmıstı bunu. sımdı degıstırmek mumkun mu acab oldukca
moral sıkıyor olabılır onu ayse'ye soyleyelım.

ktg bıze hatırlatırdı,
bugun cuma dua edelım... dıye
mutlaka dua edelım su cuma saatıne yakın saatlerde dualarımız kabul olur muhakkak.

kızlar hamile olalımda doktor,hastane telaşına girelim artık.birbirimize hergün yaşadığımız gelişmeleri anlatalım hamilelikle ilgili.ne güzel olur ya.daha öncede demiştim benim hiç normal doğuma cesaretim yok.bilemiyorum belki fikrim değişir ilerde ama hep sezeryan daha cazip geliyor.onunda zorluklarını biliyorum ama çok korkuyorum normal doğumdan.hayırlısı hele o günler gelsinde bunlar tatlı telaşlar heyecanlar olacak.

allhım su cuam saaati hepimzin gönlündekini en kısa zamnda nasip etsin

X