Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayse ben daha cok sasırmıstım
cunku fatma annem ayse ablam:)
ya valla sımdı puskullu desıfre oldum!

evet hep en klasiklerden gitmişiz.tunemcim yasmin demek kolayına geliyosa öyle de diyebilirsin.ayrıca yasminide ben bulmadım site ye kayıt olurken bi baktım bu ismi vermiş öylede kaldı

nasıl yanı sıte nıck mı verıyor?
ben de yasmın ısmını koyacaksın falan dıye dusundum...
fatma daha ıyı... hemen alıstım bak:)

agrin sanırım ailesinin yanında o yüzden giremeyeceğini söylemişti.inşallah değeri sıfırlanmıştır.seni unuttukl sanma agrriiinnnnn aramıza dönmeni beklioruz

agrın gelsın, korunma dıyecegım ona.
ben dıs gebelık gecırdıkten sonra bırının bana 'korunma' demesını cok beklemıstım..
hey gıdı gunler... gectı gıttı sımdı korunmayı bıraktık...

kızlar benim oğlum beni okadr üzüyorki bazen diyorum ben salakmıyımki ikinciyi istiyorum çok yaramaz daha doğusu çok şımarık benim acemiliyime geldi ne istese bende babasıda yaptık şimdide her istediyini bize yaptırıyor

sen 22ydın dı mı esın de genc mı?
o yuzden belkı de...
ya da bu yasadıkların onun ustune daha cok dusmene sebep oldu?
yaramaz cocuk en ıyısı.
ama sımarıklık bambaska bırsey.
yaramaz cocuk herseyı daha ıyı kavrayan daha aktıf daha cok yonlu oluyor.
maasallah oluyor yanı:)
hem erkek o herseyı hakedıyor ayse'cım:)
(erkek cocukcuyum:)

ayşecim ya cidden hata etmişsiniz bence.büyük konuşmayayım tabiki şimdi bize kolay geliyo herşey olunca bizde görücez ama bak sıkıntısını sen çekiyosun işte.baba bile biryere kadar akşamdan akşama görüyo ama anne her nazını kaprisini anne çekiyor sonra.ama geç kalmış sayılmazsın yinede yanlışlarını görüyorsun şimdi ve onları düzeltmeye çalış yani ağlasa bile yapma çünkü ilerde daha çok çekmektense şimdi biraz ağlar ama alışır.çocuklar anneyi babayı öyle güzel kullanıyolarki bu fırsatı onlara vermemek lazım sanırım ben çok otoriter olucam öyle olmayıda çok istiyorum zaten.

fatma korkuttun benı:))
ama dogru soyluyorsun...
yalnız ayse'nın oglu sımarık mı kı?
belkı yaramaz.. kı yıne soyluyorum yaramaz cocuk en ıyı cocuk

malsef ben çok ma çok geç kladım artık zor ne kadar kötü şey varsa onu istiyor vermeyicede ağlıyor suusmak bilmiyor valla başım ağrıdı zaten krş gidiyor evde sklıyor hemde bişeyler öğrensin diye gönderiyoruz öğretmnninde hiç dinlemiyormuş am çokta talı yapıyor kendini

benım cocugum (olunca tabı)
babasına duskun olacagı kesın.
esım cok cocuk duskunu, ben oyle degılım..
muhtemelen 'babaaaaaaa babaaaaaaaa anneme bırsey soyle' dıyenlerden olacak..

ayşe şımarttık biraz demişti ama bilemem tabi.dediğin gibi yaramazlık ayrı bşey ona bişey yapılamaz.ama yaptığımız herşey ilerde bize geri dönecek çocukla ilgili.ona karşı olan tutumumuzun ilerde faydasınıda zararınıda biz göreceğiz.

X