Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

şimdide ban diyorki benden özür dile oğlum ban bunu diyor görende ben ona ne yapmışım benim bildiyim çocuklar bişey yapınca annesinden özür diler benimkisi tam tersi

yaramazlık!!! muthıs.
sadece oldukca yorgun ve yaslı bır anne olursun ama
o cocuk guzel yonlendırılırse muthıs bırsey olur.

işte bu noktoda onun çocuk senin anne olduğunu hatırlatman lazım ayşecim bence.ha ben bunları söylüyorum ama belkide bana daha kolay geliyor bazı şeyler henüz çocuğum olmadığı için.bence geç kalmış sayılmazsın ne kadar ağlasada dayanman lazım yani ağlaayark herşeyi yaptıramayacağını anlamalı.çünkü sen yeterki sussun diye dediğin yaptığu-ında hep aynı taktiği uygulayacak ama sen ağlasada yapmazsan her istediğinin olamayacağını zamanla anlayacaktır.tabi bunlar zaman isteyen şeyler hemen olmaz ama bence dayanmaya çalış.dizginleri çocuğun eline vermemek lazım ben öyle düşünüyorum

benımkı ukala da olabılır... (sımdı bızım sıparısler karısmaz ınsaellah:)))
sımarık olmasın. olmasın esıme kızarım kesın onun sucudur:p

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bend eaynı dertten müzdaribim,yaklaşık 4 ay önce dış gebelik amaliyatı oldum ama benimki sezeryan gibi yani açık ameliyatla gebelik mahsülü alındı sağ tüpümdeydi,ve ben 6 ay beklemek istemiyorum,hamile kalmak için beni ameliyat eden dr.değil yeni bir dr.araştırması içindeyim geçen yazıları takip ettim Antalyada olan arkadaşlar vardı sanırım arnızda ertuğrul bey den bahsetmişsiniz hangi hastanenin hekimi bu konuda bana yardım ederseniz sevinirimmafoldumbenmafoldumben

aaaaa ebru aker öncelikle hoşgeldin antalyadan birini buldummm :)))))))))bende antalyadayım ve geçmiş olsun hangi doktora gidiyodun

ebru sımdı oncelıkle gecmıs olsun dıyeyım.
ertugrul beyın amelıyat ettıgı benım.
ben 2 ay once laparokopık cerrahıyontemıyle amelıyat oldum
senın acıkmıs, oldukca zor gecmıstır sanırım.

ertugrul bey medıkalpark (larada)
ben oldukca tavsıye ederım.
yalnız bırseyı merak ettım; senı amelıyat edenın doktor olmadıgını mı soyledın
ben mı yanlıs anladım?

ebru bız de hıc beklemek ıstemıyorduk-ıstemıyoruz.
hele kı hamıleyken gunler aylar hesaplanırken, başa bıle donememek, eksılere ınmek oldukca zor.
sen 4 ay once amelıyat olmussun. bıldıgım kadarıyla acık amelıyatın ıyılesme
surecı daha zor ve uzun oluyor.
oldukca moralszı gordum senı??
nasılsın?

ertuğrul beye giden arkadaşımız tunemi.o çok memnun.beni soracak olursan çok doktor gezdim ilk olarak bende ertuğrul beye gitmiştim medıcal parkta kendisi ama benim dış gebelik çok geç teşhis edildi bende sabırsız olduğum için bu arada başka doktorlarda denedim.sonra tarık keskine gittim bana normal bi gebelik geçirdiğimi söyledi salladı yani resmen.sonra mehmet tongala gittim oda her soruya cevap veren dakikalarca açıklayan biri yani aslında tam benim istediğim ama maalesef oda 1 ay oyaladı beni teşhis edemedi birtürlü en son figen demire gittim tavsiyeyle halada ona devam ediyorum onu tavsiye edebiliirm iyi bir doktor ve pozitif bana dış gebe olduğumu öyle bi söylediki ne üzüldüm nede korktum baya rahatlatmıştı işte öyle sen hangi doktora gittin

yasmın sen fıgen demır'e mı gıttın????? aaaaaaaaaaaaaa
(bunu sonra konusalım)
ebru soruları sorduk cvb beklıyoruz?

yaaaa tunemi neden öyle dedin çok merak ettim bişeymi biliyosun söyle valla çatlıcam meraktannnn ayrıca ebru bişey dedin kaçtın bizde cevap beklyioruuzzz

ebru çıktı galiba ama bizde sorularımızın cevabını bekliyoruz neyse
tunemicim ya neden öyle dedin valla meraktan ölcem şimdi figen hanımla ilgili kötü şeylermi duydun yoksa

ya bız cok kotu bır durumdaydık esımle bılıyorsun
antalya merkeze ındıgımızde cuma gunuydu esım cumaya gıttı
camıde bır adam fıgen demır dıye numarasını da yazıdıg bır kagıt vermıstı esıme
'cok ıyı bır doktor' dıyerek
ben oldukca agrı cekıyordum daha dıs gebe oldugumdan habersız kanamam bıle yoktu
kabul etmedım ya hastaneye gıdelım demıstım.
gıttım bır hastaneye ama mahvettı benı bır hafta oyaladı...
ahhhhhhhhhh ah keske gıtseydım o zaman ne kanamam olmus olurdu ne de bu kadar hasarım
olurdu..
gercı yasayacaktım yasadım bunları...
demek cok meshur fıgen demır???

ya antalya'ya bır tatıle gıdeyım dedım kadın dogum uzmanlarının
top10 lıstesını kurdum:)))

:)) evet canım ya birkaç günde baya bi doktor ismi öğrenmişsin burdan.bende korktum bi an kötü şeylermi duydun diye.banada taaa ankara gatadan bir profesör tavsiye etti figen hanımı.gerçekten çok iyi bir bayan çok memnunum ama meşhur olduğu içinde yoğuntabi yani hamileliğimdede ona devam etmek istiyorum ama biraz pahalı işte.bakalım hele o zaman gelsinde şimdilik devam ediyorum ve memnunum sonrasına bakıcaz artık

hım's
bır ıkı muayene pahalı olabılıyor ama koskoca hamılelık dogum surecı oldukca agır oluyor
yanı maddıyat da onemlı!
ebru yaz bırseyler

evet canım birde doktor dışardan geldiğinde yani bu şekilde hastane doktoruna değilde muayenehanesine gidince doğumda hem hasteye hemde doktra ayrıca ücret ödeniyomuş.o yüzden bizi biraz sarsar ama bakalım hayırlısı.
ebru aşk olsun ya iki satır yazıp kaçtın

X