Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ben çok merak ediyorum orayı yani tatilim çok olsa gelmeyi çok istiyorum.karadenizi ve güneydoğu,doğu anadolu çok görmek istiyorum.

ben kayseriliyim antalyaya evlendikten sonra geldim.yani 3 yıldır burdayım ama hala alışamadım pek sevmiyorum burayı

hava bayagı bozdu 1 haftadır da kar yagmadı daha bugunde actı bakalım bayrama kadar yaymaz insallh bnde ist yum esm sakaryalı burda ögretmnlk yapıoyrz arısık yani

gelirseniz beklerim ayşecim belki tanışırız bellimi olur.kurban bayramında neler yapacaksını.ktg heralde memeleketine gider.ayşecim sen ordamısın bayramda.benim eşimde adanalı memleketler ayrı olunca zor oluyo bizim için.yaz tatilinde kayseriye gitmişik.ramazan bayramında adanaya.bu bayramda antalyadayız bir yere gitmek istemiyorum çünkü tatilllerimiz yollarda geçiyor ve dinlenemiyoruz.o yüzden bu bayram evimizdeyiz inşallah.

benim kayın valdemlerde şıranklı am 30 senedir vandalar benim kendi annemler burda ben gitmek istemiyorum am eşim gidecez diyor vana

bizim burda bayramlarımız çok güüzel geçer çok çocuk gelir şeker toplamaya fırsat bulupta 5 dakiak bile oturamıyorun biizm bayramlarımız çok güzel geçer

ne güzel ayşecim artık bizim için bayramların pek anlamı kalmadı sadece tatil gözüyle bakıyoruz resmen.zaten antalyadayken gelen giden olmuyor çocuk bile gelmiyor.kayseri yada adanadaysakta birkaç akraba ziyareti falan yine çok yoğun sayılmaz yani.

burası geyiğe dönmüş:1ninca:

canım benım çok geçmiş olsun

bende üç ay önce dış gebelik yaşadım biliyorum ne kadar zor olduğunu

dr üç ay dikkat etmelisin demişti üç ayım bitti ve artık beklıyorum bakalım ne olacak

Allahım hayırlısından ve sağlıklısından ver:Saruboceq:

melenela buradaki herkes dış gebelik geçirmiş ve hepimizinki çok yeni.ee sürekli dış gebelik konuşacak değilizya birazda kafamız dağılsım diyede tabi başka şeylerdende bahsediyoruz.sanada geçmiş olsun.paylaşmak istersen dinleriz.

o zaman pardon diyim kızlar valla okuyamadım 1452 mesaj yazılmış sadece ilk ve son sayfaya baktım birbiriyle bağlantısız olduğunu görünce geyiğe dönmüş dedim yanılmışım kusura bakmayın
hepinize geçmiş olsun

biz artık dış gebliği kafamızdan atmak istiyoruz ondan biz biz çok iyi arkadaş olduk arad sohbette ederiz sorun varsa cavaplarız

herkes sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyo :)))) yeni giren arkadaşlara sesleniyorum.bu topiği açan yani 2.kez dış gebelik geçirdiğinden şüphelenen arkadaşımız şuan sağlıklı bir bebeğe hamile.yani şükürler olsun korktuğu başına gelmedi.geçti gitti bile o günler.şimdi diğer arkadaşlarla(dış gebelik geçirmiş olan) hepimiz yeni umutlar peşindeyiz.sarısı başımıza diyoruz yani.işte böyle geçmiş olsun denilecek bir durum yok artık topiğe yeni bakalnlaar duyurulur :)))))))))

sağol canım konu sahibi arkadaş için sevindim darısı bizlerin başına artık
peki dış gebelikten sonra tedavi olmuşmu merak ettimde

yok kendiliyinden hamile kaldı senin dış gebliyin nasıl oldu ilaçlamı attım yoksa ameliyatmı oldum kaç haftalıkı

fatmacım şu topiği değiştirsekmi ne yapsak başın dış geblik sonrası hamilelikmi yapsak ne yapsak

X