Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tunemi oğlum bugün iyi okula gitti analyacağın gibi rahatım şimdilik dün akşam saat 2 de yeni beyefendi uyudu zaten aramızda yatıyor babasına sarılamıyorum bile bu arada adı ferhat eren niye iki isimde dersen eşim ferhat diyor ama ben fertah ismini hiç sevmiyorum çünkü bütün ferhatlar çok yaramaz bitane komşumun oğlu vardı çok çok yaramazdı hep annesine derdim sen öyle yapıyorsun benim olsaydı şimdi öldürüdüm diyyordum ben o zaman hamileydim ve eşim ferhat adını çok seviyor bende eren olsun dedim anlaşamadık çocuğun doğduyugün gitmiş kimlik çıkarmış ferhat diye bende söz verdim asla ferhat demiyecem ben hep eren derim ama komşunun oğlundan beter çıktı sağolsun komşumda hep hatırlatır kelimelerimi

ktg hoş geldin hepimiz gerçek isimlerimizi söyledik sıra sende şimdi senini isminne sakıncası yoksa sonuçta okdar şey paylaşıyoruz

canm bnm elektirik olunca giriyorum da 1 haftadır buralar bayagı kötü pek elektirgm olmuyo bugun hava actıda geldi elktirk
nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl

tugba bnmkide bnm kide bn kacırdım isimleri desene gecmişe bakamadım durun bi bakem kim kimmiş :)

bn burda ögretmnm bbmde bir arkadasım orda ögretmn ama gelmk nasip olmadı

ktg sizin oralar şimdi baya soğuktıur değilmi kar yağdımı? ayşe de öyle oda şırnaktaydı değilmi.

X