slm kızlar bakalım insallah bu ay olurda bebişim sizede bir umut olurum bn hala bir hamile görürürm die bakıyom cıkmadı demi daha dıs gebelik gecirip hamile kalan bnde 4 günüm kaldı
Canım yaaaa aynı seyleri düşünüyoruz. Ben artık esimi cok bunaltmaya basladım. Diyorumki rahimde bişey olsa iyi kotü doktorum bişey derdi. Bundan öncede gittiğim her doktorum rahim gayet iii yapısı guzel diyodu sadece pco var oda en hafifiinde tipik bir pco degılım. Dusun ben 3 ay dogum kontrol hapı kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım ilk hamileligim düşükle sonuclandı. Ondan sonra 2 ay klomen kullandım oda benim acelem yuzunden 2. ay yine kaldım. Dış gebelik. Benim doktorum bana aslında bu testler cok ileri tetkikler siz doktorsunuz die soyluyorum.Yapmanızda fayda var dedi. Eger istese suan bize yaptırıdı para kazanıyor sonucda.Simdi diyorumki filim cektırdim tıkalı dedi nacam. Bİrde filimden sonra 1 ay koruncam enfeksiyon riski varmıs.Valla esime diyorumki keske kadın dogumcu olsaymıssın ne guzel hiç kafamızda soru işareti kalmazdı sizinde tum sorularınızı cevaolardı.:1rolleyes:
slm kızlar bakalım insallah bu ay olurda bebişim sizede bir umut olurum bn hala bir hamile görürürm die bakıyom cıkmadı demi daha dıs gebelik gecirip hamile kalan bnde 4 günüm kaldı
insallah cnm 4 gün kladı bakalım ne olcak ayaklarım aksamları resmn buz kalıbı oluyoo derece soguk ama atesimde 37 bide iki gindir oturdugum yerde uyyua kalıyorum bnmde kasıgım da batma var ama tüpüm olan tarafta bakalım umutluyumama
gnydın tunemicim inşallah güzel haberler veririz size cnm benim.bu arada bugün oğlumun doğumgünü kızlar çok telaşım var annemde akşam bizde kaldı kadın şimdi temizlik yapıyo benimde yardım etmem lazım bu arada hiç kendi rahminizi test ettinizmi yani hamile olup olmadığı anlaşılıyomuş burda biri öle topik açmış eskiler böle denermiiş adet zamanı orta parmağı sokuyomuşsunuz eğer elinize bi et değerse hamile deilsiniz değmesse hamilesiniz demekmiş deneyipte doğru çıkanmlar olmuş ben geçen ay denedim parmağım bişeye değdi ve 2 gün snr adet oldum yani doğru çıktı bugun bidaha denedim yine parmağım bişeye değdi demkki hamile deilim.artık hayırlısı olsun ama senden çok umutluyum ktgcim
bn de dendim elime bişey degmiyo hadi hayırlısı insallah dua edin baan bnde hepimiz için ediyorum emn olun bnde umutluyum sanki oldu bu ay gibi am bilmiyorum işte iki aksamdırda ayaklarım donuyo resmn acaba buda belirtimi
katılıyorum sana buralara da yazsalar ya hamile kalınca bnm umudum tek tüpüm alındı digeride filmde iyi cıktı acık gerci alahj bilir ama dıs gebelik gelmiyo aklıma bu sefer insallah d ole olurslm kızlar.akimeracım o topiği bende okudum.ama yapmaya cesaret edemedim.tunemi rahme değilde vajina girşine parmak sokuyosun :))) yani ben öyle anlamıştım okuduğumda.ama denemeye cesaret edemedim bişey olacağından değil ama çok ödleğim bu konularda.birde bizim bu topiğin başındada yazan bi arkadaş vardı.adını hatırlamıyorum ama dış gebelik geçirmişti üstelik iki tüpüde kapalıymış şimdi hamile kalmıştı yine korkuyodu dış gebelikmi acaba diye.çünkü dış gebelik olan tarafı ağrıyomuş.dün aklıma geldi onu araştırdım başka topiklerde yazmış sanırım hamileliği yolunda gidiyor anladığım kadarıyla.yani anlayacağınız kızlar var galiba dış gebelikten sonra normal hamile olan.ama burdada yazsalarda bizde biraz daha umutlansank.