Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ben kılıyorum allah kabul ederse baslasın insalah sende

ben kılıyodum ama bu sıralar çok aksattı tekrar başlıcam

kılıyoruz cok sukur... ınsaellah kılmayanlara da nasıp olur. cocuk bıle o hazzı vermez ınsana...
yaaaaa akımera! NE DIYORSUN SEN!!!

bende başlıcam inşallah biranevvel.o ayrı bir huzur çünkü
bu arada akimeracım hazırlıklar nasıl gidiyo

mesajın devamı;
ya akımera nasıl dısgebelık gecırdıkten sonra 5-6 ay sonra hamıle kalınabılıyor?
bak bugun de cuma dua nıyetıne falan gecmesın....sıl agzını:):):)

kızlar ya benim burda bu tür konularda konuşabileceğim kimse yok maalesef.o yüzden antalyayı sevemedim bir türlü.çünkü insanlar okadar abartıyorki herşeyi yazın çoğu yerde müslüman bi ülkede olduğuma inanamıyorum.burda çok görüştüğüm kimse yok birkaç kişi var sadece.onlarlada bu konularda çok zıtız.

o zaman yasmın'cım konusacak baska konumuz da olmus oldu... yeter ya dıs dıs dıs dıs gebelık gebelık gebelık....

kızlar size komik bişey diyim de gülün bizim burda zaten yiyeceklerin falan tarihinr bakcan hep tarihi gecer simdi testin kutusunu atyodum bi baktım 6 ay diyo 3 ay gecmiş son kullanması yuh ya ecz demi güvenmiycm bn gerci bozulsa tek cizgi cıkmazdı da olsun ayıp yaptıklareı 3 aydır bakammıslar demek ilaclara

demek hamılesın!!!!!! su umut kendını nasıl aratıyor yaaa

bide testin arkasındada diyomus tarihine bakın die ya yanlıs cıkar mıki tarihi gectiyse

ben de cok memnunum. soyle aynı sehırde olsak da ben evıme davet etsem de sıze baklava yapsam (baklavam cok meshurdur)
ktg testı su aralar yapma bak yuregımız agzımıza gelıyor.

bide testin arkasındada diyomus tarihine bakın die ya yanlıs cıkar mıki tarihi gectiyse

canım tabi yanlış çıkabilir tarihi geçdiyse.ama iyiki pozitif çıkıpta seni yanıltmadı.yani hamile değilsen ve pozitif çıksaydı çok kötü olurdu.neyse testi hiç yapmamış varsay bence.

ole yapcam milley yap yap diyince dayanamadım kanıma gidiler nözür dilerim

evet hepımız ktg'nın testının yapılmamıs oldugunu varsayıyoruz:)

kızlar ben şimdiye kadar erken hamile kalan olmamış dedim ama neden ilkleri yaşatanlar biz olmayalım allah inşallah aratmadan verirde bizde bizim durumumuzu yaşayacak yeni arkadaşlar örnek oluruz rabbim en kısa zamana hepimize hamile kalıp sevinmeyi nasip etsin bu arada ktg cim bence git kan testi yaptır onda çıkar hayatım inşallah allah benimde yüzümü güldürsün bu ay pek ümidim yok ama hayırlısı bakalım.gerçi doktora gitcem adetim bitsinde.bu sağ tarafım bu ay kesintisiz agrıyıp durdu o yüzden kendimi sürekli dış gebelik geçiriyo gibi hissettim.sizdede ağrı oluyomu kızlar bendemi bi tuhaflık var acaba.bu arada ben yaptığım testlere hiç bakmadım valla tarihleri geçmişmi geçmemişmi.allah allha testlerdede olurmuymuş böle son kullanma tarihi.ilginç geldi doğrusu.ayyy çok sevindim ktg cim yaa inşallah hamilesindir yaa.bak allah ilk mucizesini gösterdi testin tarihini görmene sebep oldu bundada bi hayır vardır.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :))

valla görüssek ne güzel olur bn aslen ist yum esim sakaryalı yazın sakarya ist arası mekki dokuyorum kısında malesef siirt

ben de cok memnunum. soyle aynı sehırde olsak da ben evıme davet etsem de sıze baklava yapsam (baklavam cok meshurdur)
ktg testı su aralar yapma bak yuregımız agzımıza gelıyor.

keşke aynı şehirde olsaydık bende çok isterdim.demek baklavanda meşhur haa.ne marifetli kızsın sen ya.valla bende okonuda acayip paniğim.burda kimsemiz olmadığı için (görümcem dışında) pek misafirmizde olmuyo.gelen yazın yatılı geliyo.gerçi ailelerimiz sadece birer defa geldiler henüz hep biz gidiyoz.gelen giden pek olmayınca pratik yapma şansımda olmuyor.birini davet edeceksemde acayip panik oluyorum elim ayağıma dolaşıyo.güzel olmuşsa bile acaba nasıl oldu beğendilermi diye içim içimi yiyo.hele yatılı geldiklerinde alllaaaahhh uykularım kaçar kahvaltıya ne hazırlasam akşama ne pişirsem nasıl ağırlasam.valla bundan sonra misafir geleceği zamanda ilk fikirlerine başvuracağım sizlersiniz.iyiki varsınız kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…