Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ooooo esım askerlıgını sıırtte yapmıstı. sen harcama o zaman. neyse artık bız de beklıcezz
yasmın ha rahım ha vajına yolu.rahım derken vajına yolunu kasdettım:) gercı benım rahme gıden 3 delıgım daha var:) kıskanma dıye soylememıstım. ama sen dun benı kıskandırmıstın bır nevı arkadasından huy almıssın... olsun ben uzulmuyorum sapa saglamım .....:roflol:

heeee dogru ktg! parmak sokmanın ne anlamı var esımızesoralım o zaman:) valla boyle seyler soylersek 'karım delırdı' dıyecekler soylım. zaten esım bazen bırsey deıdıgımde umutsuz vaka gıbı bakıyor bana.
ktg eger hamıleyse bu sefer de 'ama onun zaten hasarlı tupualınmıstı' dıyecegız valla hamıle olan kendımız olmadıktan sonra bızım cenemızı kımse kapatamaz ahaaaa buraya yazıyorum...:)

yok zaten hani kendini kaptırmak degilde ne bieyim içim de garp bir umut var olmazsa bu ay o kadar takmam gibime geliyo bu ay flim cektirmistim doktor ne olur ne olmaz die korun demişti bndeantibiyotik bittikten sonra bi sorun olurmu die sordum omaz dedi korunmayı bıraktık hanizaten bu ay korunacaktık sonradan vazgecince bu ayınasıl olsa gözden cıkardım gelecek aya bakalım derim olmazsa da artık gecen seferki giib 8 ay beklemeyeyimde tabi bde saglıklı olsun bir ay gc olsun

cnm kısmet ya allah verdgi zaman saglıklısını veriyo bizim iki komsuda hamile biri midede sorun yasıyodu hap içmese rahatsız oluoydu hamile kaldı bebegi masallah turp gibi digeride günde yarım paket sıgara içiyodu hamile kldı hersey yolunda ve haal sıgara içiyo hani kendini korudukca istedikce olmuyo bn artık bna karar verdim ne kadar korkarsan basına geliyo

ya kızlar bişey olmaz elbette parmak sokunca ama işte ben tuhafın biraz bu konularda yani parmağımı soktuğumda elime et gibi bişey değerse ben düşer bayılırım.zaten annem bana sen nasıl doğum yapacaksan der hep.siz benim bu dış gebelik şüphesi doğduğunda benim halimi görseydiniz.tam kesin belli değildi o zaman sitedekileri okuyorum (ağlıyorum biryandanda )tüp patlama mevzuu falan görünce gözümün önü karardı bayılacaktım nerdeyse.kan görmeye ameliyat yara görmeye dayanamam.bu biraz daha alışmış halim yani.
ayrıca sana katılıyorum tunemizim.ktg hamile kalıncada onun adına kesinlikle çok sevineceğiz ama kendi adımızada aynen dediğin gibi zaten onun riski daha düşüktü diyeceğiz.yine sorular peşimizi bırakmıcak yani

su cuma saatinde dua edelim hepimizde belki birimizinki kabul olur allahım hiçbirimize birdaha aynı acıları yasatmasın saglıklı bebekler nasip etsin insalh

Arkadaşlar hepinize iyi günler. Ayyy bende o parmak olayını okumustum ama yapamam içim tuaf oluyor.Şuan ezan okunuyor Allahım şu mubarek günün yüzüsuyu hürmrtine hepimize saglıklı bebişler nasip et. Ktgcim inşallah suan hamilesindir. Bence de testini adetin gectikten sonra yaptır belki gec dollenme olmustur sonuc sınırda cıkar kafan karısır bekle biraz daha sabrın sonu selamet. Bu arada eşim aile hekimi. Sormak istediğiniz bisey varsa sorun rahatlıkla.

evet cuma vaktını ben ıyı degerlendırmee calıstım sız de hem kendı hem de bızım ıcın dua edın N'olurrr:) esım cumadan gelene kadar salatayı yapmam lazım... bugun kayınvalıde zıyaret gunu... bana kolay gele...

test yaptım kızlar malesef tek cizgi kısmet ne yapalım insallah bir dahaki aya olur

Canım idrarda hemen cıkmaz ki bekle günün gecsin. Ama negatifde olsa uzulme ınşallah bidahaki aya.

ne bileyim yaptım dayanamayıp ama olsa cok siilkde olsa cıkardı neyse alah büyük aylar bitmedi daha

kızlar bosuna parmak atmayın kendinize bak dogru degilimş delikafadulden

ktg cim dur daha belli olmaz.herşey olabilir geç döllenme falan.sen kafana çok takma yani gününüde düşünme insan düşündükçe dakikalar geçmek bilmiyo çünkü.hayırlısı olsun tabi.bakalım birkaç gündaha geçsin hele.

yok be bole daha iiyi oldu en azından gectimi gececek mi die düsünmem simdi bu aydan umudumu kestim insallah gelecek ay olur bi dahaki ay su havuc kürünü deneyeyim bide bakalım

ne bileyim yaptım dayanamayıp ama olsa cok siilkde olsa cıkardı neyse alah büyük aylar bitmedi daha

cnm geç döllenme olmuş olabilir ondan gözükmeyebilir bekle bakalım ne çıkacak ben iki hamileliğimdede adet görmüştüm bittikten 2 gün snr falan test yapıyodum öle çıkıyodu gebeliklerim seninde öle bişey olabilir üstüne görebilirsin.ben hep hamile olduğumu hissederdim doktora sölerdim ultrasonda gözükmezdi ama inatla kendimden emin olduğum için testler yapıp sonucu öle öğreniyodum daha erken 3 günün var bekle bakalım ne olacak allah hayırlısını versin ama şunuda söliyim zaten dış gebelik tedavilerinden snr hemen hamile kalan kadın sayısı yok gibi bişey yani en az 5-6 ay snr hamile kalıyolar o yüzden bu ay bişey olmasada üzülme allah en yakın zamanda nasip eder inşallah

kızlar bosuna parmak atmayın kendinize bak dogru degilimş delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ilahi hiç güleceğim yoktu.dur bakalım daha belli olmaz.ama dediğin gibi bu testin ne kadar doğru olduğunuda öğrencez senden birkaç gün sonra (benim hala umudum var)

yok cnm üzlmedim bnm iki tüpüm arken 8 ayda hamile kaldım simdi tek tüpüm var ihtimalimin az old biliyorum zaten bi kere tüpün old taraftan yumurtlamam gerekiyo onu bile bilmiyom ki

inşallah parmak metodu doğru çıkmazda bende hamile çıkarım :))off yaa ne büyük sıkıntı ilkini 3 sene bekledim budamı geç gelecek( allah aratmasın valla

yaaaa akimera öyle deme ya.yani dış gebelikten 5-6 ay sonra ((((((( tabiki tek olsunda sağlıklı olsunda o ayrı ama hemende olsun ya.inşallah okadar bekelmeyiz.
kızlar bizim bu konularla pek ilgisi yok ama aklıma geldi.namaz kılıyomusunuz.ben şuan kılmıyorum ama başlamayıda çok istiyorum.cuma olunca bugün aklıma geldi öylesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…