ktg valla bende çok merak ettim ya kan testi yaptırsan.pozitif çıkarsa valla hepimizin bayramı olur.inşallah öyledir.ama tabi kendinide çok kaptırma çünkü allah korusun olumsuz olursa üzülme yani daha bu ilk ay.sabırsızlıkla bekliyorum senin sonucu
heeee dogru ktg! parmak sokmanın ne anlamı var esımızesoralım o zaman:) valla boyle seyler soylersek 'karım delırdı' dıyecekler soylım. zaten esım bazen bırsey deıdıgımde umutsuz vaka gıbı bakıyor bana.
ktg eger hamıleyse bu sefer de 'ama onun zaten hasarlı tupualınmıstı' dıyecegız valla hamıle olan kendımız olmadıktan sonra bızım cenemızı kımse kapatamaz ahaaaa buraya yazıyorum...:)
heeee dogru ktg! parmak sokmanın ne anlamı var esımızesoralım o zaman:) valla boyle seyler soylersek 'karım delırdı' dıyecekler soylım. zaten esım bazen bırsey deıdıgımde umutsuz vaka gıbı bakıyor bana.
ktg eger hamıleyse bu sefer de 'ama onun zaten hasarlı tupualınmıstı' dıyecegız valla hamıle olan kendımız olmadıktan sonra bızım cenemızı kımse kapatamaz ahaaaa buraya yazıyorum...:)
ne bileyim yaptım dayanamayıp ama olsa cok siilkde olsa cıkardı neyse alah büyük aylar bitmedi daha
kızlar bosuna parmak atmayın kendinize bak dogru degilimş delikafadulden
cnm geç döllenme olmuş olabilir ondan gözükmeyebilir bekle bakalım ne çıkacak ben iki hamileliğimdede adet görmüştüm bittikten 2 gün snr falan test yapıyodum öle çıkıyodu gebeliklerim seninde öle bişey olabilir üstüne görebilirsin.ben hep hamile olduğumu hissederdim doktora sölerdim ultrasonda gözükmezdi ama inatla kendimden emin olduğum için testler yapıp sonucu öle öğreniyodum daha erken 3 günün var bekle bakalım ne olacak allah hayırlısını versin ama şunuda söliyim zaten dış gebelik tedavilerinden snr hemen hamile kalan kadın sayısı yok gibi bişey yani en az 5-6 ay snr hamile kalıyolar o yüzden bu ay bişey olmasada üzülme allah en yakın zamanda nasip eder inşallah