Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bugün ölçülen yer farklı olduğu için belki fark edebilir ama bakalım pazar günü yine hastanede acilde kan vereceğim. Hiç ağrı falan yok. Önceki dış gebeliğimde adetim geciktikten 12 sonra karın ağrısı ve ardından kanama ile anlaşılmıştı ve kanama azdı

Benimde öyle bi gebelik durumum oldu dış gebelikten sonra ama kanama daha azdı lekelenme şeklindeydi bet hcg çok düzgün arttı ama kese görünmedi ve düştü. Karar veremediler dış gebelik mi normal düşük mü diye. Acaba Rahim içi gebelik mi biraz beklemekten başka çare yok. İnşallah sağlıklıdır

Huysuzd Cevabınız için çok teşekkür ederim.. çok korkuyorum dış gebelik diye.inşallah iyi olur değerlerim tam iki katı artıyor ama kanamam da kötü seneryonun bir numaralı başrolü... bakalım bu süreç bol beklemeli bir süreç..

Kanamalı olan çooook gebelik var illa dış gebelik değil yaa.. biraz beklemesi zor haklısınız.inşallah sonu hayırlı olur

I IST2005 inşallah sağlıklı gebelik tir,bazen üstüne görme olabiliyor kanama oluyor ama gebelikte başlıyor sonra 3_4 gün içinde kesiliyor kanama. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

G Gulayse78 teşekkür ederim güzel dileklerin için. Şimdi hastaneye yatırdılar değerleri izliyoruz. Değerlerim 48-151-408 iki gün ara ile progesteronda 10,43. Doktorum ultrason ile baktı normal gebelik olasılığı çok düşük dedi. Rahim çok incelmiş tutunma çok zor dedi. Normal adet gibi adet oldum. Adetim hiç gecikmedi ve betahcg normal bir şekilde 2 kat artıyor. Bakalım iki gün sonra tekrar ölçülecek...

Şu an hala devam mı kanamanız? Çok da düzgün artmış ama bir doktor dış gebelik büyüdükçe tüpte sıkıştıkça betahcg düzensizleşir küçükken çok düzfün artabilir demişti. İnşallah normal gebeliktir habersiz bırakmayın bizi.

Normal adet kanaması gibi bugün biter gibi oldu ya da bitiyor ya da böyle devam mı eder çok az az bilmiyorum ama genel olarak bitecek gibi. Evet çok daha düşük değerler olduğu için düzgün artıyor olabilir ama okuduğum kadarıyla birisinde de düzgün artmış be dış gebelik olmuş.şu anda ultrasonda da bişey görünmüyor. Rahim kalınlığı çok ince dedi doktor bakalım iki gün sonra testler yenilenecek. Haber veririm hayırlısı inşallah..teşekkür ederim..

Hayaller ve umutlarla gecen 1 hafta sonra bugün 3. Dış gebeliğimi yaşadığımı öğrendim ve son 2 dış gebeliğimde de bhcg’de düzenli artış oldu. Hepimiz için hayırlısı. Hayat sana bu kadar mutluluk yeter dedi bana.

Çok geçmiş olsun, tüp bebek sanırım. Tüplerinizde bir problem mi var neden acaba hep dış gebelik Rabbim sağlıklı gebelikler göstersin inşallah size..

Çok geçmiş olsun, tüp bebek sanırım. Tüplerinizde bir problem mi var neden acaba hep dış gebelik Rabbim sağlıklı gebelikler göstersin inşallah size..
cok tesekkur ederim, tup bebek denemelerim başarısız olmuştu. bu bebegime normal yolla hamile kaldım. önceki 2 dış gebeliğim de normal yollaydı. görünen hic bir problemim yok. hsg cekildi tüplerim temiz üstelik. o yüzden üzüluyor insan...

Bende 2 kere dış gebelik yaşadım hatta ilkinde sol tüpüm alındı 2. sinde ise MTX tedavisi ile sonlandırıldı... Şuanda normal yolla hamileyim çok şükür sana da bir ümit olsun.. ALLAH tan ümidini kesme sakın.... iki dış gebelik arasında da negatif 2 tane aşılama ve tüp bebek denemem var...

Febita canim cok gecmis olsun cok uzuldum... benimde dis gebeligim kesinlesti gibi cumadan beri takipteydik. Betahcg degerim cok duzgun artti. Bugune kadar. Hatta ikiz bebek artisi gibi diyordu doktorlar ama adet olmam da diger hendikapti. Iki gun once degerim 408 di dun olctuler (birgun sonra) 726 oldu bugun hevesle beklerken 467 cikti degerim. doktor insallah kendiliginden duser dedi insallah bakalim. Bekliyorum..

Benimde öyle gayet güzel arttı birden düşmeye başladı, sanırım normal düşük yapıyorsun olarak da düşünülebilir. Bana öyle dedi çünkü doktorlar odak görmeden dış gebelik diyemeyiz. İnşallah kendiliğinden düşer senin de tekrar yaşamayız inşallah.

Allah allah ya ne kadar üzücü Rabbim kolaylık versin size de hepimize de. İnşallah bir daha yaşamayız hiç birimiz. Neden sürekli dış gebelik oluyor keşke bi cevabı ve çözümü olsa ne güzel olur

İnşallah canım saolasın..zor bir süreç dış gebelik.. bir daha yaşamayalım inşallah ..

size de cok geçmiş olsun , ben de yarinki test sonucuna göre hareket edecegim. duşme egilimi varsa beklenecek ama ben pek sanmıyorum. hatta direk tüpüme müdahale edilebilir imkan varsa.
Allah allah ya ne kadar üzücü Rabbim kolaylık versin size de hepimize de. İnşallah bir daha yaşamayız hiç birimiz. Neden sürekli dış gebelik oluyor keşke bi cevabı ve çözümü olsa ne güzel olur

her ne kadar hsgde tupte sorun görunmese de henuz yeterli teknoloji olmadıgı icin tüpün icerisindeki tüycüklerin hareketlerini göremiyorlarmış. hareketlerinde bir bozukluk olabilir demişlerdi. neticede aynı tüpten 3. dış gebeligim. ben bu tüpe müdahale edilmesini isteyecegim. zira bu tüp 3 kere dıs gebelik üretiyorsa 4.yü de üretebilir. neticede bu olay normal yolla hamile kalabildigimi , fakat kalmamam gerektigini öğretti bana.

olumsuz bir şeyler olacaksa da az acılı olsun bari. hepimiz için en hayırlısını diliyorum.

Merhaba arkadaşlar önceki dış gebeliğim benim sağ tüpteydi bu da sol tüpte olmuş. Doktorlar laparaskopi içün ısrar ediyorlar. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu??

Mesajı göndermemişim laparaskopiyi kabul etmedim benim iki tüpte de olduğu için tüplerin alınmasına razı olamadım.. biraz önce MTX oldum.
Febita sizin aynı tarafta olması kararınızı biraz daha şekillendirmiş. Hayırlsı olsun inşallah sağlıklı olalım hep çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…