Bugün ölçülen yer farklı olduğu için belki fark edebilir ama bakalım pazar günü yine hastanede acilde kan vereceğim. Hiç ağrı falan yok. Önceki dış gebeliğimde adetim geciktikten 12 sonra karın ağrısı ve ardından kanama ile anlaşılmıştı ve kanama azdı
Kanamalı olan çooook gebelik var illa dış gebelik değil yaa.. biraz beklemesi zor haklısınız.inşallah sonu hayırlı olurHuysuzd Cevabınız için çok teşekkür ederim.. çok korkuyorum dış gebelik diye.inşallah iyi olur değerlerim tam iki katı artıyor ama kanamam da kötü seneryonun bir numaralı başrolü... bakalım bu süreç bol beklemeli bir süreç..
G Gulayse78 teşekkür ederim güzel dileklerin için. Şimdi hastaneye yatırdılar değerleri izliyoruz. Değerlerim 48-151-408 iki gün ara ile progesteronda 10,43. Doktorum ultrason ile baktı normal gebelik olasılığı çok düşük dedi. Rahim çok incelmiş tutunma çok zor dedi. Normal adet gibi adet oldum. Adetim hiç gecikmedi ve betahcg normal bir şekilde 2 kat artıyor. Bakalım iki gün sonra tekrar ölçülecek...
Hayaller ve umutlarla gecen 1 hafta sonra bugün 3. Dış gebeliğimi yaşadığımı öğrendim ve son 2 dış gebeliğimde de bhcg’de düzenli artış oldu. Hepimiz için hayırlısı. Hayat sana bu kadar mutluluk yeter dedi bana.
cok tesekkur ederim, tup bebek denemelerim başarısız olmuştu. bu bebegime normal yolla hamile kaldım. önceki 2 dış gebeliğim de normal yollaydı. görünen hic bir problemim yok. hsg cekildi tüplerim temiz üstelik. o yüzden üzüluyor insan...Çok geçmiş olsun, tüp bebek sanırım. Tüplerinizde bir problem mi var neden acaba hep dış gebelikRabbim sağlıklı gebelikler göstersin inşallah size..
Hayaller ve umutlarla gecen 1 hafta sonra bugün 3. Dış gebeliğimi yaşadığımı öğrendim ve son 2 dış gebeliğimde de bhcg’de düzenli artış oldu. Hepimiz için hayırlısı. Hayat sana bu kadar mutluluk yeter dedi bana.
Febita canim cok gecmis olsun cok uzuldum... benimde dis gebeligim kesinlesti gibi cumadan beri takipteydik. Betahcg degerim cok duzgun artti. Bugune kadar. Hatta ikiz bebek artisi gibi diyordu doktorlar ama adet olmam da diger hendikapti. Iki gun once degerim 408 di dun olctuler (birgun sonra) 726 oldu bugun hevesle beklerken 467 cikti degerim. doktor insallah kendiliginden duser dedi insallah bakalim. Bekliyorum..
cok tesekkur ederim, tup bebek denemelerim başarısız olmuştu. bu bebegime normal yolla hamile kaldım. önceki 2 dış gebeliğim de normal yollaydı. görünen hic bir problemim yok. hsg cekildi tüplerim temiz üstelik. o yüzden üzüluyor insan...
İnşallah canım saolasın..zor bir süreç dış gebelik.. bir daha yaşamayalım inşallah ..Benimde öyle gayet güzel arttı birden düşmeye başladı, sanırım normal düşük yapıyorsun olarak da düşünülebilir. Bana öyle dedi çünkü doktorlar odak görmeden dış gebelik diyemeyiz. İnşallah kendiliğinden düşer senin de tekrar yaşamayız inşallah.
Febita canim cok gecmis olsun cok uzuldum... benimde dis gebeligim kesinlesti gibi cumadan beri takipteydik. Betahcg degerim cok duzgun artti. Bugune kadar. Hatta ikiz bebek artisi gibi diyordu doktorlar ama adet olmam da diger hendikapti. Iki gun once degerim 408 di dun olctuler (birgun sonra) 726 oldu bugun hevesle beklerken 467 cikti degerim. doktor insallah kendiliginden duser dedi insallah bakalim. Bekliyorum..
Allah allah ya ne kadar üzücü Rabbim kolaylık versin size de hepimize de. İnşallah bir daha yaşamayız hiç birimiz. Neden sürekli dış gebelik oluyor keşke bi cevabı ve çözümü olsa ne güzel olur