Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

geçmiş olsun. benim sürecimi bilseniz halinize şükrederdiniz öyle söyleyeyim. benim adetlerim çok çok düzenli olmadığı için ve hamile olmama ihtimal vermediğim için basit bir kist vb gibi birşey oluştu sandım ve adet gecikmemi buna bağladım. hamileymişim!çok sevnimiştim ama malesef dış gebelikmiş. beta hcg değerim 6000 idi.malesef o aşamda ilaç da işe yaramıyor. direk laparoskopi yapıldı.tüpü almadılar. 3 gün sonra değerim 10.000 lere çıkınca ikinci bi ameliyatla tüpü de aldılar. sonra değerim düştü. bir hafta arayla iki ameliyat olmak gerçekten çok zor. sizin süreciniz de eminim kolay olmamıştır ama beterin beteri var diye düşünüp kendinizi şanssız hissetmeyin diye anlattım.
ekim ayında iğne vurulduğunuza göre üç ay korunma vermiştir doktorunuz. 7-8 defa deneme şansınız olmuştur diye düşünüyorum. bazen bu süre 1 yıla kadar uzayabiliyor. o yüzden bence fazla stres olacak bir durum değil.tüpünüz de var. bi süre daha bekleyip gebelik elde edemezseniz tüplerinizin durumuna hsg çektirerek baktırabilrsiniz. eşiniz ve kendiniz için rutin testler yaptırabilrisiniz tabi bu sürede. (rutin kan testleri, spermiyogram vb. gibi)

Nasil mutlu oldum anlatamam. Su sira duygusalligim uzerimde, baya baya aglamakliyim zaten. Gozlerim doldu yemin ederim. Tebrik ederim. Bence cok tatli bi oglunuz olacak . Sonrada benim kizim olacak. Sonra oglunuz benim kiza talip olacak.
Ayy uzun zamandir girmyrdum evet oglum olacak toteminiz tuttu hadi sizde sıra kizinizi bekliyorum :) rabbim insallah siradaki guzel.haberi size yazar

Yeni
Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim ana rahmine düştü ikizdi. Ama 9. Haftada kalp atışları durdu. 2 ve 3. Hamileliğim de dış gebelik oldum. Meğer bende kan pıhtılaşması varmış yeni öğrendim . Rahim filmi çekinicem bayram sonrası. Dış gebelik geçirip Rahim filmi nden sonra gebe kalabilen var mıdır aranızda

Ben dış gebelik gecirdim rahim filmi cekilmeden kaldim tekrar.
1 sağlıklı 1 dış gebelik 1 sağlıklı seklinde ilerledi bnm.
Sen kalirsin canim ama kan pihtilasmasi icin ilac kullanacagin icin bu kez saglikla ilerler insallah

İnş canım görebilirim o günleri Rahim filmi çekinicektim bugüne randevu almıştım regl olamadım ertelendi. 6 gün geciktim. Çok ağrım var

Merhaba hanımlar, diğer topikleri okurken karşıma çıktınız umut olun bana 16 ağustosta beta hcg 54, 18 ağustos 154,20 ağustos 240 doktorum son artış iyi değil takip edelim kimyasal olabilir dedi, kendiliginden düşecektir dedi, bekledik, 16 ağustos tan beri kahverengi lekelenme sonrasında regl kanama oldu, sevindim düşük oldu diye regl bitti kontrol edelim dedik beta hcg 196 görünce doktorum dış gebelik tehlike iz olabilir dedi sonrasında 2 beta hcg daha yapıp düşmediği i görünce dün itibari ile methotreksat vuruldum. Şimdi bekliyorum. Son 3 gündür karnımda gaz ağrısı kolik tarzda ağrılarım vardı, bakalım şimdi bekliyorum ağrılarım biraz azaldı.. Duanızı bekliyorum umut olun bana İnşaAllah ikinci doza gerek duyulmaz. Zira ilk dozda baya ağrım oldu.

Kalmaz kalmaz. Değeriniz düşük kolayca sıfırlanır.Rabbim kimseye tekrar yaşatmasın hayırlı gebelikler yaşasın inşallah.

Insallah tek dozla kurtulursun canim.
Ustunden 1 sene gecti ama ignenin adini bile okuyunca icim titredi.
4.gun degerin dusmemia gb cikarsada sikinti yapma 4.gunle 7.gun arasindaki deger farki onemli aklinda olsun.
agrilar oluyor malesef.Yeter ki saglikli sonuclansin.

Allah razı olsun dua edin İnşaAllah.cevabiniz benim için umut olacak salı günü beta hcg bakılacak, haber veririm m lnsallah

İ
Igne vurulmadan önce beta hcg 157 , igne oldum 4.gun değerim 113., 7.gun belli oluyormuş inşallah sonucum güzel gelir Dua edin kızlar.. 7.gun sifirlaniyormu nasil bir sonuç gelmesi gerekiyor, bilginiz var miydi

İ
Igne vurulmadan önce beta hcg 157 , igne oldum 4.gun değerim 113., 7.gun belli oluyormuş inşallah sonucum güzel gelir Dua edin kızlar.. 7.gun sifirlaniyormu nasil bir sonuç gelmesi gerekiyor, bilginiz var miydi
Merhaba, birkaç ay önce dış gebelik geçirdim ben de, 2 doz iğneyle sonlandırıldı. Önemli olan iğne yapıldıktan sonraki 4. gün ile 7. gün arasında en az %15 lik düşüş olması. Bu şekilde düşüş olduğunda tedaviyi başarılı kabul ediyorlar. Tamamen sıfırlanması biraz daha zaman alabiliyor. Sizinki 4. Günde bile düşme eğiliminde -ki bu gayet iyi-, zaten değerleriniz de çok düşük. İyi haberler alırsınız, kurtulursunuz biran önce inşallah...

İ

7.gun sifirlanmasi beklenmiyor hemen ama degerinde dusuk belli de olmaz canim.
Benim 4.gun cok daha cikip 7.gun bayaa düsüs olmustu mesela sifirlanmasi 1 ayı buldu.
Gayet iyisin hic aklini bulandirma❤Acil sifalar olsun insallah

Allah razı olsun inşallah, aşure gününüz mübarek olsun bu arada Teşekkür ediyorum içim ferahliyor siz böyle söyledikçe. Umarım yarınki tahlili yüzümüzü güldürür..

Merhaba arkadaşlar, geçen yıl aralık ayında dış gebelik geçirdim ve 2 doz metodraxate ile sonlandırıldı üç ayın sonunda da betahcg sıfırlandı. 9 ay falan korunduk bu ay tekrar denedik bat 29 ağustos ve dış gebelik riski nedeniyle afete 2 gün kala testlere başladım. Belli belirsiz silik çizgi çıkar gibi oldu ya da ben öyle yordum. Sonra adet opacağım gün 27. Gün kan testi yaptırdım be sonucum 9,91 çıktı betahcg.ertesi günde adet oldum. İkinci günde baya adet kanaması gibi kanama oldu ve hala devam ediyor. Ben yine de 2 gün aonra tekrar betahcf yaptırdım ve 20,07 çıktı dün. Bugün doktoruma gittim ve betahcg 48 çıktı ama adet kanaması dedi kanamam için yine dış gebelik olabilir yatırayım mı seni dedi. Pazar günü tekrar kan vereceğim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aceba? Kan değerlerim iyi görünüyor ama adet kanaması gibi kanamam var. Yardımcı olabilir misiniz?? Teşekkürler şimdiden.

Hep 2 gün aralıkla mı ölçtürdünüz? Aslında artış normal ama kanamanız çok mu?

İlk olarak 25 eylül-27eylül sabah aile hekimliğinde ölçtürdüm. Bugün 28 eylül hastanede ölçtürdüm. Ve 26 eylülde adet kanaması gibi kanamam oldu. Dün çok sıvı halde ve koyu renkliydi. Betahcg ölçtürmesem adet oldum derdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…