Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli oldu canim. 2 kat artmis nerdeyse 8200 e cikmis. suan methotrexate yapildi hastanede yatiyorum.Febita canım test sonucun belli oldu mu merak ettim. İnşallah hayırlı sonuçlar olsun..
Canım yaa.. baya da yükselmiş. İnşallah en kolay şekilde atlatırız. Allah yardımcımız olsun. Laparaskopi önermediler mi? Bana çok ısrar ettiler ama istemedim.ĺ
belli oldu canim. 2 kat artmis nerdeyse 8200 e cikmis. suan methotrexate yapildi hastanede yatiyorum.
çok teşekkür ederim canım inşallah.. birdaha da yaşamayalım inşallah..
canım laporoskopi önerdiler ve ben de istiyordum acikcasi. fakat eşim ameliyat operasyon falan denince ölesiye korktuğu icin mtx ile düsürülup sonrasinda yeniden hsg ile degerlendirilmesini istedi. tüpün alinip alinmayacagina öyle karar verilecek. suan hala kanamam yok. agrim da kesildi.Canım yaa.. baya da yükselmiş. İnşallah en kolay şekilde atlatırız. Allah yardımcımız olsun. Laparaskopi önermediler mi? Bana çok ısrar ettiler ama istemedim.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de öyle düşünüyorum. Bakalım hayırlısı ile bunu da atlatalım da inşallah. Ben başlangıçta normal adet gibi olduğum için bende de kanama yok ağrıda yok. Yarın kan alacaklar bakalım düşer değerim inşallah..canım laporoskopi önerdiler ve ben de istiyordum acikcasi. fakat eşim ameliyat operasyon falan denince ölesiye korktuğu icin mtx ile düsürülup sonrasinda yeniden hsg ile degerlendirilmesini istedi. tüpün alinip alinmayacagina öyle karar verilecek. suan hala kanamam yok. agrim da kesildi.
cok tesekkur ederim , insallah.
Merhaba,
Bende geçen sene eylül ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Değerler düzgün ilerlemedi dış gebelik teşhisi kondu. Çok zorlu ve uzun bir süreç oldu. En sonunda ekim ayında tek doz iğne ile düşürüldü değerler. Ama o zamandan beri hamile kalamıyorum. Düzenli ilişki yumurtlama dönemi takibi yapıyorum olmuyor.28 yaşındayım 2 senelik evliyiz artık bir bebek istiyoruz ve bu olmadıkça daha çok yoruyor ve üzüyor.Dış gebelik geçirip hamile kalan arkadaşlar ekstra olarak neler yaptılar yazabilirlerse bende o yolu takip edip belki bir ihtimal hamile kalırım.
Merhaba,
Bende geçen sene eylül ayında geçirdim 6 kasımda da tam olarak sıfırlandı. 1 seneyi geçti korunmuyoruz hala olmadı bizde 2 senelik evliyiz 28 yaşındayım sanki kendimi gördüm sizde. Ben şunu gördüm etrafımdaki insanlarda. Yumurtlama takibi çok da önemli değil tamamen kafanızı bu düşünceden arındırmanız gerekiyor yani çocuk yapmak için yapmayacaksınız. Şimdi kendimden biliyorum bu çok zor bi durum çünkü bende uygulayamıyorum. Ama iş en çok o noktada bitiyor. İnşallah bizede en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza almamız nasip olur.
Kesinlikle öyle çok çok zor hemde,1 sene oldu 16 eylüldü ilk öğrendiğim tarih o gün yasta gibiydim. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler olsun inşallah. Arkadaşımın halası bir tüpü kapalı ve çikolata kisti varken ve ilk çocuğu tüp bebekken doğal yolla ikinciye hamile kaldı. Her şey Allahtan,dert etmeyip dua edip bekleyeceğiz.Bende 28 yaşındayım geçen sene mayıs ayında geçirdim, sonra tekrar martta bir gebelik yaşadım ne olduğu belli olmayan kese görülmeden düştü. Kafadan çıkaramıyorum çok zor rahat olmak....
Kesinlikle öyle çok çok zor hemde,1 sene oldu 16 eylüldü ilk öğrendiğim tarih o gün yasta gibiydim. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler olsun inşallah. Arkadaşımın halası bir tüpü kapalı ve çikolata kisti varken ve ilk çocuğu tüp bebekken doğal yolla ikinciye hamile kaldı. Her şey Allahtan,dert etmeyip dua edip bekleyeceğiz.
İnanın bende öyle diyorum,öyle düşünüyorum..Ama sonra neden olmasın diyorum bence bir gün bizi de bulacak. Kimi çok şanslı hemen oluyor kimi de bizim gibi bu tarz şeyler yaşıyor. İmtihan dünyası dediğiniz gibi,daha beterlerinden korusun rabbim. En azından küçükte olsa bir umut var demek ki hamile kalabiliyoruz. Zamanı geldiğinde de sağlıklı gebelikler yaşayacağımıza inanıyorum. Sizde umudunuzu kaybetmeyin.Rabbim aratmasım bunaltmasın ne diyelim imtihan dünyası. Keşke olumlu bakabilsek hep.. öyle sürprizler hiç beni bulmaz gibi geliyro niyeyse bu da depresiflikten zannımca
İnanın bende öyle diyorum,öyle düşünüyorum..Ama sonra neden olmasın diyorum bence bir gün bizi de bulacak. Kimi çok şanslı hemen oluyor kimi de bizim gibi bu tarz şeyler yaşıyor. İmtihan dünyası dediğiniz gibi,daha beterlerinden korusun rabbim. En azından küçükte olsa bir umut var demek ki hamile kalabiliyoruz. Zamanı geldiğinde de sağlıklı gebelikler yaşayacağımıza inanıyorum. Sizde umudunuzu kaybetmeyin.
ya arkadaşlar benim ignem cmt vuruldu, 2 gün çok ciddi sancı çektim. fakat kanamam yok. yarin ve cmt tekrar bhcg bakilacak. sizin methotrexat tedavinizden ne kadar sonra kanamanız başladı? bu regl ağrısı gibi olan kanamayla gelen agrı dışında bir sancınız oldu mu ?
Mayıs ayında yazmıştım buraya dış gebelikten kürtaj oldum diye. O zamanlar bir daha hamile kalamam diye düşünüyordum. İlk adetten sonra hsg çekildim ve hiç bir sorun yoktu hatta doktor nasıl dış gebelik olmuş dedi şaşırdı. İlk 6 ay korun demişti sorun çıkmayınca 3 ay yeter dedi. Yasmin kullandım iki ay bir ayda öncedn. 3 ay geçti ve ilaç kullandım tekrar hamileyim çok şükür 8. Haftamız bitti bile. Aynı şeyi yaşayanlar sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim öyle büyükki zamanı gelince veriyor. Çok zor bir durum ama geçiyor gerçekten geçiyor. Ha unutulmuyor ama geçiyor. Arada diyorum sağlıklı olsaydı aralıkta doğum yapacaktım ama kısmet değilmiş.
Allah inşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla hepinize. Sizdende dua bekliyorum sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.
Lekeli kanamalı geçti 2 haftam çok korktum kaybedicem diye.
Hayır daha küçük olduğu için kürtaj edildim. Bu yanlış bir bilgi. Anestezi aldım ve rahim temizlendi. Kemoterapi iğnesis yapıldı kürtaj sırasında. Öyle bir şey olsa doktorum söylerdi. Ben çok erken farkettim.Dış gebelikte kürtaj olmaz ki siz laparoskopi olmayasınız?? Kürtaj işlemi için rahimde kese olması lazım
Bende iki dış gebelik geçirdim..ilkinde tüp alındı..diğerinde hem metotrexat hem de kürtaj oldum..rahimde patolojik bulgu arıyorlar..hemde temizleyip hücre yenilenmesi olsun diye yapmıştı doktor..Dış gebelikte kürtaj olmaz ki siz laparoskopi olmayasınız?? Kürtaj işlemi için rahimde kese olması lazım