Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Önceki içinde çok geçmiş olsun canım benim dış gebelik en kötüsü en risklisi gerçekten inşallah hemencecik atlatır iyilesirsin korunma süresi söyledi mi doktor

Yok hastanede değilim evdeyim doktor iğnemi yapip eve yolladı ağrılar normal kanamada normal onla atacaksın dedi ama bu kadar ağrı beklemiyordum. 2. Igneden sonra ağrılar sıklaştı 1 2 saat şancı cekiyorum sanki doğum yapacakmışım gibi hissediyorum belim kasiklarim ağrıyor kalcama baskı oluyor ama geçiyor sonra 6 7 saat hafif ağrılar oluyor . Korunmayla ilgilide 1 ay ilişki yasak 4 5 ay sonra rahim filmi çekeriz ozamana kadar korun dedi rahim filmi temiz çıkarsa korunmayı bırakırsın dedi :/ çok uzun bir süreç gibi geliyor ama bu yaşadıklarımı bidaha yaşamamak için mecbur korunup bekleyeceğiz Rabbim bundan sonraki gebeligimizi sağlıklı hayirli yavru alacağımız şekilde nasip etsin inşallah cevapların için de çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Aynı içimden geçenleri anlatmışsın 1 haftadır okumadigim sayfa kalmadı diye bilirim en son burayı buldum üye olup derdimi anlatmak en mantiklisi geldi iyiki de öyle yapmisim sayenizde icim biraz daha rahatliyor bazi seylerle mesgul olmak istiyorum ama igneden sonra 2 3 gün ruh gibi oluyorum halsizlik diz boyu bian önce bu durumdan kurtulmak için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden . P.tesi gidip olcturecegim değerleri inşallah düşmüştür biraz da olsa içimi rahatlatır

Öyle benim de hem tıbbi hem ruhsal durumumla ilgili sağlıklı bilgi edinebileceğim en iyi sayfa burasıydı, iyi ki var, olmaya devam edecek olması üzücü olsa da... haklısın iğne sonrası bedenen ruhsal toparlanma zaman alıyor, bir an önce atlatırsın inşallah bugünleri, değerlerin hızla düşecektir sadece biraz sabır gerektiriyor malesef , rahim filmi çektirmen iyi olur hem hamile kalmanı kolaylaştırır hem de bi tıkanıklık oluşmuşsa açabilir bilgi sahibi olursun, iyi bir yerde çektirirsen kolay bi işlem, korunma süresi minimum 2- 3 adet diyor ilacın prospektüsünde gerisi senin ve doktorunun hassasiyetine kalmış, rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Canım benim iğneden 13 gün sonra kanamam başladı.
10 gün ağrı cektim ne uzun uzun yatmaya ne ayakta durmaya dayanabiliyordum,sağ tarafımın batması hic durmadı.
Kanama basladiktan sonraki 2.gunde düsük oldu sanciyla bayaa buyukce.Kanamamda sürdü.
Biraz kisisel galiba agrilar.
Cok farkli tedirgin edici olursa gorun mutlaka tabii.
Allah yardimcin olsun.

Çok geçmiş olsun, benzer süreçlerden geçiyoruz şu sıralar. Ben de 3 Haziran’da iğne oldum. Hafta içi ara ara lekelenmeler oldu. 4. Günde değerim ikiye katladı, bugün yani 7. Gün de az bir düşüş var. Bugün de kanama başladı. Doktor kanamanın normal olduğunu, adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun olmadığını söylediler. Ağır kanama vaya keskin ağrı olursa o zaman tehlikeliymiş. Bana hiç kanaman olmayabilir de demişlerdi. Açıkçası anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor, canını sıkma. HCG seviyen düşsün yeter ki. O kadar iyi anlıyorum ki seni, nefes almak dışında yaşamaya dair pek belirti gösteremiyorum günlerdir hatta haftalardır. İnşallah güzel haberlerimizi alırız birbirimizin. Dua edeceğim senin için de...

Benimde iğneden sonra 5. Gün kanamam başladı ve bugün 11. Gün 6 gündür devamlı kanama var bazen çoğalıyor bazen azalıyor yarın doktora gideceğim hcg kontrolü yapılacak inşallah düşmüştür değerler.. bende de kanamayla birlikte arada pıhtı şeklinde giden birşeyler oluyor ama küçük küçük neden olduğunu bilemiyorum yavaş yavaş gidiyor galiba yarın ola hayrola insalah bakalım ne diyecek doktorum . Korkum 2 iğne yedikten sonra değerler düşmemiş olursa ameliyat olmak inşallah olmaz öyle birşey. Iç kanama gibi bi durum olsa ağrı geçmez diye düşünüyorum ama benim ağrılarım bi geliyor 1 2 saat sürüyor çok sancılı bir şekilde sonra rahatlıyorum ama sağ tarafımda hafif hafif ağrılar devam ediyor .

Bende adet kanaması gibi hiç kesilmeyen bi kanama bazen çoğalıyor bazen azalıyor ama 6 gündür devam eden bir kanamam var :/ keskin ağrı arada bir geliyor 1 2 saat kivrandiriyor sonra geçiyor ama öyle çokta dayanılmayacak gibi bi ağrı değil sabredebiliyorum . Yarın gideceğim doktora inşallah değerler düşmüştür bugün 11. Gün ve 2 kez o zikkim iğneyi vuruldum mutlaka düşmüş olması lazım değerlerim inşallah bir sorun çıkmaz ameliyat masasına yatmak istemiyorum hiç cevabın için teşekkür ederim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bu süreçleri saglikla atlatmayı nasip etsin inşallah. Sende duamdasin ve bizim gibi olan herkes duamda Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Bugün kanamayı tekrar sordum iki farklı doktora. İkisi de kanama fazla olsa da normal dedi. Kanamanın değerlerin düşmesiyle ilişkisi olup olmadığını sorduğumda da; biri bazi kisilerde degerlerin dusmesiyle ilgili olabiliyor dedi (cok emin degildi) digeri de vücut artık hamileliği sonlandırmaya başladığı için kanama olabiliyor dedi. Bugün 2. iğneyi oldum ben de. Beklemeye devam. Senin değerlerin düşmüştür umarım?

Merhaba arkadaslar 1aydır ortalıkta yoktum hamile kaldım ancak kimyasal düşük yaşıyorum sanırım şimdide dış gebelikten sonra değerler 300 500 120 oldu tekrar yükselme olurmu dış gebelik sonrası kimyasal yaşayan varmı sonrasında neler oldu

Merhaba benim bir yakinimin basina geldi. Once dis gebelik yasadi ardindan kimyasal. Simdi cocugu dogmak uzere, sizin de gonlunuze gore olsun bundan sonrasi insallah

Bende önce dış gebelik yaşadım sonra tine hamile kaldımdeğerlerim çok iyi yükseldi ve kendi kendine sıfırlandı kimyasala benzer bişey oldu. Bakalım yeniden denemeye devam.

Ben gidip pıhtılaşma testi yaptıracağım inşallah. Bir de spermden kaynaklı olabiliyormuş böyle başlangıç aşamasındaki düşükler, eşime takviye yapmaya çalışıyorum keçiboynuzu özü vs ile..

Geçmiş olsun doktorun daha iyi bilir ama dış gebelikle kimyasalın bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum her an herkeste olabiliyor, teyzemin kızı da geçirmişti adetle sonlandı sıkıntı yaşamadı çok şükür, sağlıklı gebeliklerde değer düşüp tekrar yükselmiyor ya düşük oluyor ya da allah korusun değeri düşerken tekrar yükselip dış gebelik geçiren birkaç kişi okumuştum forumda, sen aklını bulandırmadan bir doktorla görüş istersen canım

Ben işte gecen ay doktor vitamin vermişti onu kullanmıştık eşimefr keçiboynuzu özü ve havuc suyu içirdim bir miktar hareketlilik sorunu var sayıda problem yok benimde sol tüpte tıkanıklık var açıldı dendi ama dış gebelikte sağdandı, değerler iyiydi sonra kahve leke geldi doktor kimyasal oluyor değer düşmüş dedi değer sıfırlandıktan sonra genetik testler pıhtılaşöaya felan bakılacak ondan sonra önümüzr bakıcsz problem genetikse tüp bebek dedi ,kam pıhtılaşma ise iğne olayı duruma göre ilerleyecek onlarında çıkması 1 ayı buluyormuş

Nerde yaptıracaksınız bu testleri ? Özel hastane mi?

Canim yeni gördüm mesajı kusura bakma doktora gittiğimde değerlerim 600e düşmüştü bugünde kanamam bitti gibi kahverengiye döndü ve 1 2 damla geliyor kanama bitince gideceğim doktora bu hafta içinde giderim galiba . 2. Igneden sonra değerlerim baya hızlı düştü inşallah senin de düşmüştür ne alemdesin bekliyorum cevabını inşallah düşmüştür değerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…