Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canim yeni gördüm mesajı kusura bakma doktora gittiğimde değerlerim 600e düşmüştü bugünde kanamam bitti gibi kahverengiye döndü ve 1 2 damla geliyor kanama bitince gideceğim doktora bu hafta içinde giderim galiba . 2. Igneden sonra değerlerim baya hızlı düştü inşallah senin de düşmüştür ne alemdesin bekliyorum cevabını inşallah düşmüştür değerin..
Cok sevindim senin adina, insallah bir an once biter gider, gecmis olsun tekrar... Benim degerlerim dusuyor ama cok yavas, 7. gunde de tam %15 dusmedi ama ona cok yakin oldugu icin kan testi ile bakmaya devam edecekler bu hafta. Artik bitsin istiyorum ben de...

Ben baya moral olarak çöktüm 3.cü için nasıl cesaret toplarım bilmiyorum kendini nasıl topladı farklı birşeyler kullandımı acaba
Kullanmadi diye biliyorum, dis gebelikte tek tupunu almislardi. Sanirim sorunlu olan tup gidince daha kolay oldu onun icin. Sen de toparlarsin bir an once insallah

Cok sevindim senin adina, insallah bir an once biter gider, gecmis olsun tekrar... Benim degerlerim dusuyor ama cok yavas, 7. gunde de tam %15 dusmedi ama ona cok yakin oldugu icin kan testi ile bakmaya devam edecekler bu hafta. Artik bitsin istiyorum ben de...

Ilk igneden sonraki 7. Günümde benim degerlerim hiç düşmemişti hatta aynı kalmıştı ne azalmış ne çoğalmıştı doktor tehlikeli buldu o gun 2. Igneyi yapmamız gerektiğini söyledi 2. Igneden sonraki 5. Günde 1700 den 600e düşmüştü değerler. Şuan durum ne bilmiyorum ama hala kahverengi kanamam azda olsa devam ediyor. Bu dış gebelik biraz sabır gerektiriyor zor bir süreç ama geçecek elbet .. benim 21. Günüm falan hala kanama bitmedi bitecek inşallah. Sende sabret geçecek bu günler . Duam şudur ki inşallah gelecekteki gebeligimiz sağlıklı sıhhatli geçer alırız meleklerimizi kucağımiza en önemlisi o

merhaba kızlar yine ben, hamileyim yine ama ödüm kopuyor! değerim yükseldi ama kese falan göremedik henüz, yarın yeniden gidicem doktoruma. ya bu nasıl bir belaymış arkadaş hamile olduğuma bile sevinemedim hala!

merhaba kızlar yine ben, hamileyim yine ama ödüm kopuyor! değerim yükseldi ama kese falan göremedik henüz, yarın yeniden gidicem doktoruma. ya bu nasıl bir belaymış arkadaş hamile olduğuma bile sevinemedim hala!
Tebrik ederim, gözünüz aydin. Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz. Simdi sira geldi sorulara :)))
Dis gebeligi ne zaman gecirdiniz ve gebelik igne ile mi, yoksa tup alinarak mi sonlandirildi. Bu arada tedavi gördünüz mü? Ve hcg degeriniz su an ne kadar?

Tebrik ederim, gözünüz aydin. Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz. Simdi sira geldi sorulara :)))
Dis gebeligi ne zaman gecirdiniz ve gebelik igne ile mi, yoksa tup alinarak mi sonlandirildi. Bu arada tedavi gördünüz mü? Ve hcg degeriniz su an ne kadar?
aminn, gerçekten artık istiyoruz rabbim nasip etsin sağlıkla.

2 gün önce bhcg baktırdım, 377 idi değerim, bugün 925 olmuş ama dr'um vaginal ultrasonla baktı kese göremedi, sağ tüpte eski ektopikten kalma da olabilir bi oluşum var gibi ama erken daha dedi.

eylülde dış gebelik geçirmiştim, tek doz mtx'le sonlanmıştı. ilk korunmasız ilişki de hamile kaldım yeniden, nerdeyse 1 haftadır falan farketmiştim ama stresten ne yapacağımı bilmiyorum.

keşke sorunlu tüpü alsalar da kurtulsam yaa.

aminn, gerçekten artık istiyoruz rabbim nasip etsin sağlıkla.

2 gün önce bhcg baktırdım, 377 idi değerim, bugün 925 olmuş ama dr'um vaginal ultrasonla baktı kese göremedi, sağ tüpte eski ektopikten kalma da olabilir bi oluşum var gibi ama erken daha dedi.

eylülde dış gebelik geçirmiştim, tek doz mtx'le sonlanmıştı. ilk korunmasız ilişki de hamile kaldım yeniden, nerdeyse 1 haftadır falan farketmiştim ama stresten ne yapacağımı bilmiyorum.

keşke sorunlu tüpü alsalar da kurtulsam yaa.
Ya insallah dis gebelik degildir. Hemen hamile kalmaniz da cok guzel ayrica.

inşallah, inan o kadar istiyorum ki, hepimize güzel haber olsun ya, bakın sonrasında sağlıklı gebe kaldım yazayım şuraya da bu illeti görenlere umut olalım inşallah.
İnşallah sağlıklı bi gebeliktir -ki şimdilik öyle görünüyor.
Kese hemen görünmeyebilir daha değerin çok yüksek değil çünkü.
Ay hadi inşallah ya en azından birileri sağlıklı bi şekilde hamile kalabilsin ya.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah olucak bu sefer bize de umut olur :)

İnşallah sağlıklı bi gebeliktir -ki şimdilik öyle görünüyor.
Kese hemen görünmeyebilir daha değerin çok yüksek değil çünkü.
Ay hadi inşallah ya en azından birileri sağlıklı bi şekilde hamile kalabilsin ya.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah olucak bu sefer bize de umut olur :)

ya dış gebelik sonrası sanırım kese görünene kadar stres oluyor insanda, evet bu değerlerde gebelik görünmeyebilir ama doktorum az da olsa görülmesi lazımdı dedi, işte öyle olunca da pek umutlu olamıyorum maalesef.

inşallah ama, inşallah sağlıklı gebeliktir, sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız, dua edin hepimiz için.

Yaa çok sevindim çok şükür ya darısı başımıza inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn :)

Ya İnan hiç birinizi tanımıyorum ama bu illeti geçiren herkes aklımda, hepimize sağlıklı bebişler versin rabbim, inşallah doktorum yanlış görmemiştir de sağlıklıdır kuzum.

Ya İnan hiç birinizi tanımıyorum ama bu illeti geçiren herkes aklımda, hepimize sağlıklı bebişler versin rabbim, inşallah doktorum yanlış görmemiştir de sağlıklıdır kuzum.
Amin inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin.
Yanlış görmemiştir canım tedirginliğini çok iyi anlıyorum bi türlü inanamıyorsundur bu da maalesef dış gebeliğin bizde bıraktığı kötü bi iz ama bence rahatla ve bu güzel anların tadını çıkar :))

Son mesajinida gordum cok sevindimm❤
Insan keseyi gorene kadar rahatlayamiyor.Korkuyor.Ogrendikten sonra o beklemekle gecen zaman cidden cok yorucu.
Almissin guzel haberi ve saglikla tamamina erdirsin insallah Allah❤

Son mesajinida gordum cok sevindimm❤
Insan keseyi gorene kadar rahatlayamiyor.Korkuyor.Ogrendikten sonra o beklemekle gecen zaman cidden cok yorucu.
Almissin guzel haberi ve saglikla tamamina erdirsin insallah Allah❤

Aminn teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.

X