Amin inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin.
Yanlış görmemiştir canım tedirginliğini çok iyi anlıyorum bi türlü inanamıyorsundur bu da maalesef dış gebeliğin bizde bıraktığı kötü bi iz ama bence rahatla ve bu güzel anların tadını çıkar :))
merhaba arkadaşlar ben kimyasal gebelik geçirmiştim biliyorsunuz genetik testleri yaptırıp sonucu çıkana soğan suyu içsemmi diyorum içerde iltihap felan bişi varsa temizlesin diye
canım senin adınada çok sevindim bu arada allah hepimizin yüzüne baksın.bende ilk dış gebelik geçirçiştrim sağda var benimde ağrı, kimyasal 127iken başladı benim kanamalarım hala bir haftadır devam ediyor bitmek üzere sanki baya bir pıtı attım, şimdi tekrar adet olacakmıyım acaba yoksa bu adetmiydi onu anlayamadım bugün başlasammıcanım benim dış gebelik sonrası hep tüpümde bi ağrı vardı, soğan suyunu düzenli olmasa da yaptım ve o ağrılarım geçmişti, mutlaka yap soğan suyunu, mümkünse düzenli bi şekilde.
kimyasal sonrası bhcg sıfırlanıp regl oldun mu? öyleyse 7. günü başlayacaksın, eğer hala adet olmadıysan adetini bekle.
canım senin adınada çok sevindim bu arada allah hepimizin yüzüne baksın.bende ilk dış gebelik geçirçiştrim sağda var benimde ağrı, kimyasal 127iken başladı benim kanamalarım hala bir haftadır devam ediyor bitmek üzere sanki baya bir pıtı attım, şimdi tekrar adet olacakmıyım acaba yoksa bu adetmiydi onu anlayamadım bugün başlasammı
inşallah ama genetik testeler yapılacak onları 1 ay sonra çıkıcak o sürede denemicez doktor sonuçları bekleyelim dedi bende o yüzden o sürede yapıyım dedim, sıfırlansın beta ozaman başlıyım madembi internete bak istersen ama genelde adetliyken değil adetin başladıktan 7 gün sonra başlanıyor diye biliyorum, yanlış bir şeyde yapma istersen, adetin bitince başla olmazsa.
bu arada aminn, allahım sağlıkla hepimize evlat versin. kimyasal sonrası aylarda gebe kalmak kolaylaşıyormuş diye biliyorum, yumurtlama döneminde ara ver mutlaka denemeye devam edecekseniz.
inşallah ama genetik testeler yapılacak onları 1 ay sonra çıkıcak o sürede denemicez doktor sonuçları bekleyelim dedi bende o yüzden o sürede yapıyım dedim, sıfırlansın beta ozaman başlıyım madem
Aynen öyle, inşallah ileride güzel günler görürüz. Benim de değerlerim düşmeye başladı gibi haftalık takiple bakacaklar. Arada ağrı oluyor ama çok çeşitli. Bazen sağ tarafımda hafif sızı şeklinde bazen tüm bacağımda kramp şeklinde bazen adet dönemindeki gibi... Kanama, lekelenme 5 gündür durdu ama her an değişebiliyor belirtiler. Biraz daha sabretmek gerekiyor sanırım...Ilk igneden sonraki 7. Günümde benim degerlerim hiç düşmemişti hatta aynı kalmıştı ne azalmış ne çoğalmıştı doktor tehlikeli buldu o gun 2. Igneyi yapmamız gerektiğini söyledi 2. Igneden sonraki 5. Günde 1700 den 600e düşmüştü değerler. Şuan durum ne bilmiyorum ama hala kahverengi kanamam azda olsa devam ediyor. Bu dış gebelik biraz sabır gerektiriyor zor bir süreç ama geçecek elbet .. benim 21. Günüm falan hala kanama bitmedi bitecek inşallah. Sende sabret geçecek bu günler . Duam şudur ki inşallah gelecekteki gebeligimiz sağlıklı sıhhatli geçer alırız meleklerimizi kucağımiza en önemlisi o
Bu süreçler çok zor insan neye uğradığını şaşırıyor gerçekten.Aynen öyle, inşallah ileride güzel günler görürüz. Benim de değerlerim düşmeye başladı gibi haftalık takiple bakacaklar. Arada ağrı oluyor ama çok çeşitli. Bazen sağ tarafımda hafif sızı şeklinde bazen tüm bacağımda kramp şeklinde bazen adet dönemindeki gibi... Kanama, lekelenme 5 gündür durdu ama her an değişebiliyor belirtiler. Biraz daha sabretmek gerekiyor sanırım...
Mesajın için çok teşekkürler, hepimize inşallah. Her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum ben de. Sen de dış gebelik geçirmişsin mesajdan anladığım kadarıyla, tamamen kurtulmuşsundur umarım?Bu süreçler çok zor insan neye uğradığını şaşırıyor gerçekten.
Ama vardır bunda da bi hayır elbet yaşamamız gerekiyomuş demek ki.
İnşallah değerlerin bir an önce sıfırlanır Allah tekrarından korusun ve sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah.
Evet maalesef ben de dis gebelik gecirdim eylul ayinda ve igneyle kurtulabilmistim neyseki.Mesajın için çok teşekkürler, hepimize inşallah. Her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum ben de. Sen de dış gebelik geçirmişsin mesajdan anladığım kadarıyla, tamamen kurtulmuşsundur umarım?
Amin inşallah, çok geçmiş olsun sana da. Bundan sonra her şey çok güzel olur umarım...Evet maalesef ben de dis gebelik gecirdim eylul ayinda ve igneyle kurtulabilmistim neyseki.
Cok kotu gunlerdi tekrarini yasamam, hickimse yasamaz insallah.
Tabiki hemen doktora gidin ishal zaten tehlikeli bir hastalıktır. Bol bol su İÇİN.Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak aynı şeyleri yaşadıgımız için. Dış gebelik igneyle sonlandırıldı igneyi vurulmuş vurulalı 1.5 2 aydır afedersiniz ishal yaşıyorum ve hiç geçmiyor önemli bi sorunmudur doktora gitmelimiyim çok halsiz bıraktı beni hergün olması ne yaptıysam geçmedi kahve limon vs fayda etmedi cevap verirseniz sevinirim
İğneden sonra HCG değerleriniz henüz sıfırlanmadıysa vakit kaybetmeden doktorunuzla görüşün bence... Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak aynı şeyleri yaşadıgımız için. Dış gebelik igneyle sonlandırıldı igneyi vurulmuş vurulalı 1.5 2 aydır afedersiniz ishal yaşıyorum ve hiç geçmiyor önemli bi sorunmudur doktora gitmelimiyim çok halsiz bıraktı beni hergün olması ne yaptıysam geçmedi kahve limon vs fayda etmedi cevap verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim gideyimTabiki hemen doktora gidin ishal zaten tehlikeli bir hastalıktır. Bol bol su İÇİN.
Hcg degerim 60 di zaten 1 haftada düştü ve 1 ay sonrasında çok iyi bi profa gittik normal gebelige dış gebelik demişler dedi yanlış teşhis yapmışlar yanı devlet hastahanesi. Bi yıkım oldu bizim için bide igneyi boşuna yedim ona yanıyorum hala etkisi geçmedi 60 degerde dış gebelik demeleri çok yanlış dedi 1500e çıkmadan bebek görünmeden dış gebelik teşhisi konulmaz dedi degerlerimde normal artıyordu hiçbi sıkıntı yoktu bizde işte cahillik ilk defa yaşayınca bilemedik kimsede yol göstermedi böyle oldu malesef inşallah gideyim doktorumaİğneden sonra HCG değerleriniz henüz sıfırlanmadıysa vakit kaybetmeden doktorunuzla görüşün bence... Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun tekrar... Açıkçası benim de dış gebelik durumum değerlerim henüz 150 iken kesinleşti. İki farklı doktora gittim ultrasonda odak olarak farkettiler neyse ki. Yani 1500 diye bir kural yok aslında, Hcg nin düzensiz artışı ve ultrason ile tanı konulabiliyor. Demek ki hayırlısı değilmiş diye düşünmek lazım, üzmeyin kendinizi bundan sonrası iyi olur inşallah...Hcg degerim 60 di zaten 1 haftada düştü ve 1 ay sonrasında çok iyi bi profa gittik normal gebelige dış gebelik demişler dedi yanlış teşhis yapmışlar yanı devlet hastahanesi. Bi yıkım oldu bizim için bide igneyi boşuna yedim ona yanıyorum hala etkisi geçmedi 60 degerde dış gebelik demeleri çok yanlış dedi 1500e çıkmadan bebek görünmeden dış gebelik teşhisi konulmaz dedi degerlerimde normal artıyordu hiçbi sıkıntı yoktu bizde işte cahillik ilk defa yaşayınca bilemedik kimsede yol göstermedi böyle oldu malesef inşallah gideyim doktoruma
Beni hiçbi doktor muayene etmedi malesef sadece kan degerinde karar verdiler biri normal dedi biri kimyasal dedi biri dış gebelik dedi kanamam falan da yoktu değerlerim 11 36 60 2 günde böyle arttı prof bi kaç günlükmüş daha dedi.sagolun bundada vardır hayırÇok geçmiş olsun tekrar... Açıkçası benim de dış gebelik durumum değerlerim henüz 150 iken kesinleşti. İki farklı doktora gittim ultrasonda odak olarak farkettiler neyse ki. Yani 1500 diye bir kural yok aslında, Hcg nin düzensiz artışı ve ultrason ile tanı konulabiliyor. Demek ki hayırlısı değilmiş diye düşünmek lazım, üzmeyin kendinizi bundan sonrası iyi olur inşallah...