- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
2014 temmuz da da ben dış gebelik geçirmiştim şimdi 1 dış gebelik 1 düşük ten sonra suan 2. Düşügü yaşıyorum 3. Kaybım buMerhaba arkadaslar.. 2014 ekim ayi dis gebelik hikayem var.tekrar hamileydim ve bugun sukur kesemizi gorduk.. Binlerce kez sukurler olsun ki.. 15 ay olmadi agustos da rahim filmi cektirdim ve hemen hamile kaldim. Rahim filmim temiz cikmisti.. Pko gorunum vardi Allah in izniyle keseyi gorduk 5 haftalik.. Allahim hepimizin yuzune gulsun insallah.. Herkese sifasini versin.. Allah yardimcimiz olsun.. Umut olacaksiniz siz de gun gelecek buna inanin Allah a siginin.. Ben yasadiklarimi unutmuyorum ama bugun 2014 ekimden beri ilk defa icten guldum.. Umudunuzu yitirmeyin..Allah a emanet olun..
2014 temmuz da da ben dış gebelik geçirmiştim şimdi 1 dış gebelik 1 düşük ten sonra suan 2. Düşügü yaşıyorum 3. Kaybım buRabbim bizede nasip eder inşallah Rabbim kucağına alma sevincinide yaşatsın inşallah çok sevindim senin adına
Canım senin adına cok sevindim Allah'a binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah.2014 yılında geçirdiğin dış gebelikten sonra kendinize biraz mola mı verdiniz yoksa nasip bu zamana mıy mıs?insallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebişiniziMerhaba arkadaslar.. 2014 ekim ayi dis gebelik hikayem var.tekrar hamileydim ve bugun sukur kesemizi gorduk.. Binlerce kez sukurler olsun ki.. 15 ay olmadi agustos da rahim filmi cektirdim ve hemen hamile kaldim. Rahim filmim temiz cikmisti.. Pko gorunum vardi Allah in izniyle keseyi gorduk 5 haftalik.. Allahim hepimizin yuzune gulsun insallah.. Herkese sifasini versin.. Allah yardimcimiz olsun.. Umut olacaksiniz siz de gun gelecek buna inanin Allah a siginin.. Ben yasadiklarimi unutmuyorum ama bugun 2014 ekimden beri ilk defa icten guldum.. Umudunuzu yitirmeyin..Allah a emanet olun..
Canım senin adına cok sevindim Allah'a binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah.2014 yılında geçirdiğin dış gebelikten sonra kendinize biraz mola mı verdiniz yoksa nasip bu zamana mıy mıs?insallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebişinizi
Öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik olur bu sefer, sağlıcakla kucağınıza alırsınız. O dış gebelik iğne ile mi sonlandı? Benim sanırım enfeksiyon kaynaklı bir kerelik bir şeydir korkma dedi doktorum ve hsg gerek yok dedi ama yine de birkaç doktora daha mı danışsam çok kararsızım?Doktor ilk 3 ay korunun dedi sonra yasim genc olunca 6 ay dedi ama 5. Ay soldan yumurtladigimi fark ettim ve akinti oldu o ay basladik.. Sagdan gecirdim dis gebeligi.tam rahme dusecegi yerde tupte kalmis.. 15 aydir deniyoruz glukofen kullandim klomen demisti domtor ama istemedim 9 10 ay kullnadim 1000 mg gunde 2 tane.. Baya ise yaradi ama soldan yumurtlamamda 37. Gunde sagdan 32. Gu de yumurtladim. Bir ay 32. Gun bir ay 37. Gunde adet oldum.bu ay en sonunda doktora gittim once rahim filmi dedi sonra klomen.. Rahim filmi yeterli oldu sanirim.Once allah in izniyle tabi.. Rahim filmi gercekten onemli sanirim
Öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik olur bu sefer, sağlıcakla kucağınıza alırsınız. O dış gebelik iğne ile mi sonlandı? Benim sanırım enfeksiyon kaynaklı bir kerelik bir şeydir korkma dedi doktorum ve hsg gerek yok dedi ama yine de birkaç doktora daha mı danışsam çok kararsızım?
Canım bende de kanama fazla oldu diğer adetlerime göre bu sefer ama belli bir tarafta sancı olmadı.Kızlar tüpüm alındıktan sonraki ilk reglim bu ve dış gebelikte olduğu gibi sağ tarafım sancılanıyor iki gündür, kanamam da çok fazla. Size de böyle oldu mu?
Teşekkürler cnm bugün daha iyiyim. Doktor metotreksattan sonra kaç ay korunma önerdi? Bana 3 ay dedi. Herhangi bir ilaç önerdi mi?Canım bende de kanama fazla oldu diğer adetlerime göre bu sefer ama belli bir tarafta sancı olmadı.
Merahaba kizlar. Pazartesi aksami ogne vuruldu. 3 ve 7 gunlerde tekrar beta istedi bugun dusmemis degerim. Hatta yukselmis az biraz. Doktor bunun normal oldugunu soylemisti zaten.Pazar gunu yedinci gunum olacak. Dusmez diye cok korkuyorumtek dozla degeri dusen ya da dusmeyen kimler var. Bi yardimci olir musunuz
3. gün artış normal karşılanıyor. Benim 3. gün çok az düşmüştü 7. gün biraz daha düştü 11. gün tekrar arttı ama benim sağ tüpümde 1.5 cm ektopik kitle görünüyordu ve değerlerim 500 civarındaydı. Sonra 2. dozu yaptılar iki günde 300 civarına düştü ama tüpüm patladı ve acil laparoskopi ile alındı. Senin değerlerin çok düşük bence tek dozla hallolur moralini bozma. 100'ün altında tüp patlamıyormuş. Sabırlı ol düşecek.Pazratesi oldum igne 56 idi. Bugun 3. Gun 64. Benim degerim yaklasik bir aydir 50 15 arasi gidip geliyor umarim duser
Ben bir saat kaldım hastanede çünkü evim hastanenin yanındaydı. Dr birşey olursa hemen gel dediIgne cok berbatti tek dozla dussun istiyorum. Sizde igneden sonra yattiniz mi hastanede. Hastanede tekrar kalmak istemiyorum
Seninde 3 Gun artmis miydi?Merhaba
Benim değerim iğne olduğumda 2450 idi, 50'lik tek doz iğne ile yaklaşık 1 ayda sıfırlandı.
Senin değerin kaçtı iğne olduğunda?
3. günü artıyor sonra düşmeye başlıyor.
Geçmiş olsun
Düşüşte olsa patlayabiliyor. Bu risk nedeniyle hastaneye yatırıyorlar zaten. Benim ameliyata girmeden önce istenen tahlillerimde hcg 300 küsür çıkmıştı iki gün önce 500lerdeydi. Ama iç kanama başladığı için bir anlamı yoktu... kısmet böyleymiş. Şimdi 1 ay geçti üstünden kontrole gidip doktora prenatal bir vitamin ve folik asit tavsiyesi isteyeceğim. Zor günler ama geçiyor size de acil şifalar diliyorum.Sanada cok gecmis olsun canim. Dusus olduysa neden parladiki tupun
Banada 3 ay dedi ama ben 4-5 ay uzatırım.Teşekkürler cnm bugün daha iyiyim. Doktor metotreksattan sonra kaç ay korunma önerdi? Bana 3 ay dedi. Herhangi bir ilaç önerdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?