San tek doz yetterli geldi mi? Ben igneden once kullanmaya basladim golik asit yan etkilerine karsi koriyormus. 4 gun boyunca kullancam yarin yedinci gunum cok korkuyorumBen değerim sıfırlandıktan sonra folik asit kullanmaya başladım 3ay kullanmalıymışım iğne ile hücreleri boguyoruz yok ediyoruz bunun için kullanmalısın Dedi doktorun
Metotreksatla folik asit kullanmamalısın eğer sorun dış gebelikse...San tek doz yetterli geldi mi? Ben igneden once kullanmaya basladim golik asit yan etkilerine karsi koriyormus. 4 gun boyunca kullancam yarin yedinci gunum cok korkuyorum
Bana da bırakma folik asiti demişti doktorum, ben de bırakmadım devam ettimDoktorum kullanmami istedi. Yan etkilerini onluyormus. Neden kullanilmamali ki?
Peki sonuc ne oldu?Bana da bırakma folik asiti demişti doktorum, ben de bırakmadım devam ettim
Sonuç derken? 4. Ayım bitti artık korunmayı da bıraktım, şu an herhangi bir sorun da yok. Tabi bozulan psikolojim dışındaPeki sonuc ne oldu?
Metotreksat ise yaradi mi?Sonuç derken? 4. Ayım bitti artık korunmayı da bıraktım, şu an herhangi bir sorun da yok. Tabi bozulan psikolojim dışında
Yaradı tabi 4. Adetimi bile oldum. 2dozda çözüldü işimMetotreksat ise yaradi mi?
Folik asit metotreksatın etkisini azaltıyormuş. Bana böyle söylendi ve hcg sıfırlanınca kullanırsın dendi, tabi doktorunuz daha iyi bilir.Doktorum kullanmami istedi. Yan etkilerini onluyormus. Neden kullanilmamali ki?
Benim tek doz pazartesi vuruldu. Yarin 7. Gunum. Acaba sen de folik asit kulandin diye mi 2. Doza herek kaldi? Korkmaya basladim simdiYaradı tabi 4. Adetimi bile oldum. 2dozda çözüldü işim
Degerin kacti oldugunda.Yaradı tabi 4. Adetimi bile oldum. 2dozda çözüldü işim
O sırada kullanmadım folik asit. Ayrıca karışıktı benim durum o yüzden 2. De vuruldu :/ sıfırlanana kadar kullanma madem öyle, zaten pek de faydasını görmedim ben folik asitin ama içiyorum işte yine deBenim tek doz pazartesi vuruldu. Yarin 7. Gunum. Acaba sen de folik asit kulandin diye mi 2. Doza herek kaldi? Korkmaya basladim simdi
Benim değerim 2200 lerdeydi iğneden 1 gün önce 75 mg tek doz iğne ile ilk hafta 19 2.hafta 2 ye düştü.banada doktorum folik asiti kesmelisin biz bu iğne ile çoğalan Dedi ya da büyüyen hücreleri yok ediyoruz kullanırsan dış gebeliğe destek verirsin gibi bir şeyler söyledi inşallah değerin düşmüştür bir an evvel sağlığına kavuşursun arkadasım.San tek doz yetterli geldi mi? Ben igneden once kullanmaya basladim golik asit yan etkilerine karsi koriyormus. 4 gun boyunca kullancam yarin yedinci gunum cok korkuyorum
Bu hafta doktora soracağım sana da bilgi veririm.Ya herkese doktor iğneden sonra folik asit mi verdi ? Bana hiç bir şey vermedi ? Acaba ben de kullansam mı folik asit benim 2 ayı geçti iğne vurulalı 2adet geçirdim .
Sağol canım .Bu hafta doktora soracağım sana da bilgi veririm.
Ben yabancı forumlara da baktım birçok kişi bu iğneden sonra gebe kalmış. Bence takma kafana şimdiden. Pozitif düşün.Arkadaslar kendi doktorum bu iğne doğurganlığı etkilemez ve şu an hsg gerek yok, eğer bir süre olmazsa öyle çekerim dedi. Başka doktor da meth. iğnesi doğurganlığı biraz azaltır 1 sene olmayabilir falan dedi kafam karıştı. Size söylenen nedir? Zaten tekrarlar diye denemeye korkarken bir de doğurganlık azalıyorsa vay bana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?