Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben değerim sıfırlandıktan sonra folik asit kullanmaya başladım 3ay kullanmalıymışım iğne ile hücreleri boguyoruz yok ediyoruz bunun için kullanmalısın Dedi doktorun

Ben değerim sıfırlandıktan sonra folik asit kullanmaya başladım 3ay kullanmalıymışım iğne ile hücreleri boguyoruz yok ediyoruz bunun için kullanmalısın Dedi doktorun
San tek doz yetterli geldi mi? Ben igneden once kullanmaya basladim golik asit yan etkilerine karsi koriyormus. 4 gun boyunca kullancam yarin yedinci gunum cok korkuyorum

San tek doz yetterli geldi mi? Ben igneden once kullanmaya basladim golik asit yan etkilerine karsi koriyormus. 4 gun boyunca kullancam yarin yedinci gunum cok korkuyorum
Metotreksatla folik asit kullanmamalısın eğer sorun dış gebelikse...

Benim tek doz pazartesi vuruldu. Yarin 7. Gunum. Acaba sen de folik asit kulandin diye mi 2. Doza herek kaldi? Korkmaya basladim simdi
O sırada kullanmadım folik asit. Ayrıca karışıktı benim durum o yüzden 2. De vuruldu :/ sıfırlanana kadar kullanma madem öyle, zaten pek de faydasını görmedim ben folik asitin ama içiyorum işte yine de

Ya herkese doktor iğneden sonra folik asit mi verdi ? Bana hiç bir şey vermedi ? Acaba ben de kullansam mı folik asit benim 2 ayı geçti iğne vurulalı 2adet geçirdim .

Benim değerim 2200 lerdeydi iğneden 1 gün önce 75 mg tek doz iğne ile ilk hafta 19 2.hafta 2 ye düştü.banada doktorum folik asiti kesmelisin biz bu iğne ile çoğalan Dedi ya da büyüyen hücreleri yok ediyoruz kullanırsan dış gebeliğe destek verirsin gibi bir şeyler söyledi inşallah değerin düşmüştür bir an evvel sağlığına kavuşursun arkadasım.

Arkadaslar kendi doktorum bu iğne doğurganlığı etkilemez ve şu an hsg gerek yok, eğer bir süre olmazsa öyle çekerim dedi. Başka doktor da meth. iğnesi doğurganlığı biraz azaltır 1 sene olmayabilir falan dedi kafam karıştı. Size söylenen nedir? Zaten tekrarlar diye denemeye korkarken bir de doğurganlık azalıyorsa vay bana yani.

Ben yabancı forumlara da baktım birçok kişi bu iğneden sonra gebe kalmış. Bence takma kafana şimdiden. Pozitif düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…