Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

mayıs ayında dış gebelik yüzünden iç kanama geçirdim. Tek tüpüm alındı.
Şimdi 2,5 aylık hamileyim :)
Üstelik alınan tüpümden hamile kalmışım. O nasıl oluyor vallahi ben de bilmiyorum.
Bir taraftan da çok korkuyorum. Bir şey olacak diye.
İnşallah hepimiz, bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin . Darısı başımıza

Hic birsey olmaz hanimlar...onunuze bakin.
Ben 3disgebelik yasadim.
3.gebeligim suan:)
Allah saglikla kucaginiza aldiginiz gunleri de gostersin.

O donrmler biz de burada bu konuyu...cektirelim mi cektirmeyelim mi... cok tartistik.ben hic c3ktirmedim.
Eger disgebelik ameliyat ile onlandirildiyss...o esnada hsg gibi 'mavi sivi' gonderip tupun durumuna bakiyorlar.Hsg de olsa ayni islem.
Garantisi yok yani.
Doktor gerek gormediyse yaptirmayin derim.

İğne ile sonlandırıldı doktor gerek görmedi ama ben korkuyorum ya yine bebek aynı yere takılırsa rahime yerleşemesse diye hsg bu ihtimali azaltıuomuş diye okudum kan pıhtılaşmasından süpheleniyo sonuca göre karar vericez artık kaç ay korundunuz acaba ?

Hic birsey olmaz hanimlar...onunuze bakin.
Ben 3disgebelik yasadim.
3.gebeligim suan:)
Allah saglikla kucaginiza aldiginiz gunleri de gostersin.
3 tane mi? Allah yardımcın olsun canım ya gerçi bizim de ne olacağımız belli değil ki. Neden kaynaklanıyor belli de değil. Bana hsg önermedi doktorum. Çalışmaya yeni başladım korkarak ama Allah büyük diyorum. İğne ile sonlandı benim, hamile kalmam zorlaştı mı aynı mı bekleyip göreceğim. Ekstra yapmam gereken bir şey var mı?

Geçmiş olsun bende dış gebelik sonucu bir tupumu kaybettim 6 ay sonra kendiliginden hamile kaldım hag çekilmedi dr onerdiyse çektirin bence
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) sizede geçmiş olsun doktor gerek görnüyorum dedi ama ben araştırmalarım sonucu acaba çektirmeliyim diye muallakta kaldım gerçi çok yeni şuanda

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) sizede geçmiş olsun doktor gerek görnüyorum dedi ama ben araştırmalarım sonucu acaba çektirmeliyim diye muallakta kaldım gerçi çok yeni şuanda
İğne mi oldunuz ameliyat mi inş amin allah isteyen herkese nasip etsin :)

İğne mi oldunuz ameliyat mi inş amin allah isteyen herkese nasip etsin :)
İğneyle sonlandırıldı çok şükür ameliyat der diye çok korktum .zaten çoğunu kendim düşürdüm . Düşük yaptım sandım ama beta bir düştü bir yükseldi dış gebelik dendi tek doz iğneyle cevap aldık diğer gebeliktede doğru yerleşti ama gelişmedi bir sonrakine korkum arttı

Dış gebelik çok zor geçiren anlar sadece stres yapma allah nasip eder inş

Kizlar bu zor günlerde gecicek beim ilk gebeliğim dış gebelikti 2doz iğne ile düşmüştü şuan 10 aylık bir oğlum var o zamanlar bugünu hayal edemiyorumdum ama allahun izniyle geçti. Icinizi ferah tutun bizimd su hayattaki sınavımiz böylemis allah sağlicakla bebeğinizi almayi nasip etsin

Amin inşallah. Allah bağışlasın evladınızı. İğneden ne kadar sonra hamile kaldınız ve hsg cektirdiniz mi? Bize onerebilecegin bir şey var mı?

Herdefasinda 3.regldan sonra korunmadim.

Hamile kalmayi zorlastirdigina inanmiyorum. Ben herdefasinda hamile kaldim.
Hatta tupum alindu. Yine korumayi biraktim hamile kaldim. Simdi 3.yu bekliyorum.
Rahat olun.

Eskiden 28 günde bir olan adetim 25-28 arası değişiyor, erken de gelmeye başladı . Normaldir sanırım bu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…