Bu topigi ara ara takip ederdim. Dış gebelik sonrasi gebe kalanlar umut olurdu benim icin. Ben de belki birine umut olurum diye yazmak için üye oldum. Gecen sene haziranda dış gebelik gecirdim. Ekimde kimyasal gebelik, kasimda yine dış gebelik geçirdim. 2. Dış gebeligim beni ne kadar sarstı anlatamam. Namaza başladım. Meryem suresini hergün olmasa da sık sık okumaya calistim. Bol salavat ve yunus suresi okudum namazlardan sonra usulünce. Bi de hsg çekindim. Hsg yi ihmal etmeyin arkadaşlar. Ozellikle çok yönlü agrisiz cekim çok onemli bi gelismeydi benim icin. 2 yonlu hsg de bir sorun cikmadi ama cok yonlu cekimde tupün rahme acildigi yerde polip tespit edildi. Histereskopi ile alindi. Ben Cevat Bayrak a cektirdim hsg mi cok da memnun kaldim ama siz dedigim cihazi arastirip baskasina da cekinebilirsiniz. Imkaniniz yoksa da bunlar aracı.kafanizi takmayin hic. Yoktan var eden Rabbim o bebisi o rahme yerlestirmez mi hiç. Sadece bi sinavdi bizim icin bunlar. Marttan sonra her ay bekledik 6 ay sonra simdi 6 haftalik gebeyim. Cok sukur kesemizi gorduk. Insallah saglikla devam eder ve ben ve benim gibi evlat hasreti ceken herkes kuzucuguna saglikla kavusur. Hayirli,saglikli evlatlarimiz olsun insallah. Sabir cok onemli. Takilmayin bi an once olsun diye. Kafaniz rahat olsun. Dedigim gibi bu bir sinav ve cok daha buyuk sinavlardan gecenler var. Elhamdulillah bu gunumuze