Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Amin insallah. Hepimiz o guzel sona saglikla kavusuruz. Ilk hsg m normal hsgydi. Anestezisiz cekindim. Agri oldu ama yogun adet agrisi gibi. Yani dayanilmayacak gibi degildi. Yalniz standart hsg akciger filmi gibi 2 yonlu cekiliyor. Tikaniklik varsa gorunur ama polipleri gostermede etkin ama cevat beye cekindigim hsg de cihaz baska acilardan da cektigi icin biraz daha ustun diyebilirim. Agri ise cok hafif bi adet agrisi. Yani gercekten agrisiz hsg ler sanirsam kullanilan kontrast maddenin farkliligindan gercekten agrisizdi. 5 dk surüyor. Saglikli gelismeleriniz olsun insallah
Amin insallah. Hepimiz o guzel sona saglikla kavusuruz. Ilk hsg m normal hsgydi. Anestezisiz cekindim. Agri oldu ama yogun adet agrisi gibi. Yani dayanilmayacak gibi degildi. Yalniz standart hsg akciger filmi gibi 2 yonlu cekiliyor. Tikaniklik varsa gorunur ama polipleri gostermede etkin ama cevat beye cekindigim hsg de cihaz baska acilardan da cektigi icin biraz daha ustun diyebilirim. Agri ise cok hafif bi adet agrisi. Yani gercekten agrisiz hsg ler sanirsam kullanilan kontrast maddenin farkliligindan gercekten agrisizdi. 5 dk surüyor. Saglikli gelismeleriniz olsun insallah
Çok tesekkur ederim

Kızlar hepinize iyi bayramlar...benim 2200 lü değerim ilk haftada 19 a 2. Haftada 2 ye düştü.yani değer sıfırlandı cok şükür.18 ağustosta iğne vuruldum yaklaşık 1 ay oldu.adetle ilgili doktorlarınız ne Dedi 3-4 haftaya olursun demişti bana ama olmadım ya (gerçi daha yeni doluyor Zaman )sizde durumlar nasıl??

Kızlar hepinize iyi bayramlar...benim 2200 lü değerim ilk haftada 19 a 2. Haftada 2 ye düştü.yani değer sıfırlandı cok şükür.18 ağustosta iğne vuruldum yaklaşık 1 ay oldu.adetle ilgili doktorlarınız ne Dedi 3-4 haftaya olursun demişti bana ama olmadım ya (gerçi daha yeni doluyor Zaman )sizde durumlar nasıl??
Ben igne vurulduktan sonra 45.gunde adet olmustum 41-45 gün normal diyorlar

Benim yine dış gebelik galiba değer 42 den 48 olmuş 2 gün arayla cuma bi değer daha bakılacak :(

Kizlarr merhabaa bn de 10 agustosta igne vurulmustum burda paylasmistim zaten 2 hafta sonra degerim 2 ye dusmustu sonra bu dususten 2 hafta sonra falb regl oldum ama 4 gun surdu bitti sonra 4 gub falan gelmedi kan daha sonra kanli kahwe akintilarim oldu fakat artik kana dondu oyle cok az degil yani bu reglm kisa surdi derken baya uzun surdu bir anlam veremedim dun ve bugun artti kan cok abartili degil ama normalde bnm 5 gun surer bida da kahweengi akinti faln olmazdi bir sonraki adete kadar.bilemedim tedirgin oluyorum ote yandan

Bu topigi ara ara takip ederdim. Dış gebelik sonrasi gebe kalanlar umut olurdu benim icin. Ben de belki birine umut olurum diye yazmak için üye oldum. Gecen sene haziranda dış gebelik gecirdim. Ekimde kimyasal gebelik, kasimda yine dış gebelik geçirdim. 2. Dış gebeligim beni ne kadar sarstı anlatamam. Namaza başladım. Meryem suresini hergün olmasa da sık sık okumaya calistim. Bol salavat ve yunus suresi okudum namazlardan sonra usulünce. Bi de hsg çekindim. Hsg yi ihmal etmeyin arkadaşlar. Ozellikle çok yönlü agrisiz cekim çok onemli bi gelismeydi benim icin. 2 yonlu hsg de bir sorun cikmadi ama cok yonlu cekimde tupün rahme acildigi yerde polip tespit edildi. Histereskopi ile alindi. Ben Cevat Bayrak a cektirdim hsg mi cok da memnun kaldim ama siz dedigim cihazi arastirip baskasina da cekinebilirsiniz. Imkaniniz yoksa da bunlar aracı.kafanizi takmayin hic. Yoktan var eden Rabbim o bebisi o rahme yerlestirmez mi hiç. Sadece bi sinavdi bizim icin bunlar. Marttan sonra her ay bekledik 6 ay sonra simdi 6 haftalik gebeyim. Cok sukur kesemizi gorduk. Insallah saglikla devam eder ve ben ve benim gibi evlat hasreti ceken herkes kuzucuguna saglikla kavusur. Hayirli,saglikli evlatlarimiz olsun insallah. Sabir cok onemli. Takilmayin bi an once olsun diye. Kafaniz rahat olsun. Dedigim gibi bu bir sinav ve cok daha buyuk sinavlardan gecenler var. Elhamdulillah bu gunumuze
Cok duygulandim cok sukur Rabbime sizin adiniza cok sevindim.uzun zamandir girmiyordum cok yipranmistim cunku okudukca arastirdikca daha cok yorulup aglayip uzuluyordum.iyi ki yazdiniz.Allahim saglikli hayirli gebelikler ve bebekler nasip etsin hepimize tez vakitte aminn

Bende suan dıs gebelik geciriyorum. Igne oldum dusmesini bekliyoruz ama cok yavas dusuyo bu normal mi arkadaslar
Herkesin sureci ayni olmuyor elbette ama dusuyorsa cok tedirgin olmayin insallah tamamen dusecek yakinda.benim 700lerdeydi 1haftada 51 e sonraki haftada 2ye dustu cok sukur.bazi arkadaslarin birazcik daha uzunn surmus olabilir.sizin degeriniz kacti.ama yukseliyorsa arada ihmal etmeyin lutfen

Benim yine dış gebelik galiba değer 42 den 48 olmuş 2 gün arayla cuma bi değer daha bakılacak :KK43:
Belki de dusuyordur. Çok az artmış sonucta
. Ama nolur caninizi çok sıkmamaya çalısin. Ben
Benim yine dış gebelik galiba değer 42 den 48 olmuş 2 gün arayla cuma bi değer daha bakılacak :KK43:
Belki de düşuyordur. Çok az artmis cünkü.Dıs gebelik olsa biraz daha artardı. Caninizi sıkmayın nolur. En kısa enn hayirli zamanda kavusursunuz insallah.

Umarim hakkinizda hayirlisi sagliklisi olur amin.benim tup bebekti pizitifi gordugum gundennitibaren beta ya baktirdim ve her gun hem de o kadr guzel artiyordu ki ama nasip olmadi.bu degerler bizim icin sayidan cok daha fazlasi demek yasayan bilir .Allah yardimciniz olsunn insallah

Cok duygulandim cok sukur Rabbime sizin adiniza cok sevindim.uzun zamandir girmiyordum cok yipranmistim cunku okudukca arastirdikca daha cok yorulup aglayip uzuluyordum.iyi ki yazdiniz.Allahim saglikli hayirli gebelikler ve bebekler nasip etsin hepimize tez vakitte aminn

Aminn. Hic takma kafani. Inan ki Rabbimizin ol emrinde. Bunlar isin cilvesi nazı. Biz gebelik olayinin mucizevi birsey oldugunu anladik yasadiklarimizla. Belki boyle daha iyi daha sabirli anneler olacagiz kimbilir. Bizim de sınavımiz bu olsun napalim. Ama hsg yi ihmal etmeyin. Ben de hekim oldugum icin biliyorum isleyisi. Ilk dış gebelikten sonra hemen gerek yok diyorlar ama simdiki aklim olsa direk hsg cekinirdim ilkinden sonra. Basit bir islem cunku.bircok da faydasi var. En kisa surede enn hayirli evlatlara kavusmamiz duam ile.
Umutsuzluk yok.

8
Aminn. Hic takma kafani. Inan ki Rabbimizin ol emrinde. Bunlar isin cilvesi nazı. Biz gebelik olayinin mucizevi birsey oldugunu anladik yasadiklarimizla. Belki boyle daha iyi daha sabirli anneler olacagiz kimbilir. Bizim de sınavımiz bu olsun napalim. Ama hsg yi ihmal etmeyin. Ben de hekim oldugum icin biliyorum isleyisi. Ilk dış gebelikten sonra hemen gerek yok diyorlar ama simdiki aklim olsa direk hsg cekinirdim ilkinden sonra. Basit bir islem cunku.bircok da faydasi var. En kisa surede enn hayirli evlatlara kavusmamiz duam ile.
Umutsuzluk yok.
Bi de bir hadis var ya Ben kulumun zanni uzerindeyim diye. Biz herseyi yaradandan evlat istiyoruz. Sadece hayirli, saglikli bir evlat. Milyarlarca yaradilandan bitanesi. Neden olmasin ki. Zamani vardir ondan olmuyordur belki.
Olmaz dersek kotuyu biz cagirmis oluruz. Rabbim bizi rahmetiyle yargilasin. Ol der ve olur.

Herkesin sureci ayni olmuyor elbette ama dusuyorsa cok tedirgin olmayin insallah tamamen dusecek yakinda.benim 700lerdeydi 1haftada 51 e sonraki haftada 2ye dustu cok sukur.bazi arkadaslarin birazcik daha uzunn surmus olabilir.sizin degeriniz kacti.ama yukseliyorsa arada ihmal etmeyin lutfen
Canim 602 de igne oldum. Bugun 20.gun. dün 139du. Cok yavas yani doktor oyle diyo

8

Bi de bir hadis var ya Ben kulumun zanni uzerindeyim diye. Biz herseyi yaradandan evlat istiyoruz. Sadece hayirli, saglikli bir evlat. Milyarlarca yaradilandan bitanesi. Neden olmasin ki. Zamani vardir ondan olmuyordur belki.
Olmaz dersek kotuyu biz cagirmis oluruz. Rabbim bizi rahmetiyle yargilasin. Ol der ve olur.
Amin insallahh cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.ben de hsg cektirecegim tekrar mi regl oldum bilmiyorum 10 gun once olmustum bitti sandim tekrar basladi gibi adetim bitince gidecefim hsg icin ayrica kan pihtilasmasi icin de gdecegim zeynep kamil yada numuneye hangi bolum bakior bilmiyorum ama bunlari yapacagim insallah cunku ikinci tup bebek icin gun sayiyorum beni ne bekliyor bilmiyorum ama cok heyecanliyim tedawiyi dusundukce guc aliyor yoksa toparlanmak daha uzun surecekti

Benim nerdeyse 2 sene olacak ameliyat olalı ama arada dış gebelik geçirdiğim tarafında batma ve ağrı oluyor
Benim ameliyat değil iğne ile geçti ve doktor artık çalışmalara başla dese de korkuyorum. Belki eskiden de batiyordu kasığım ama artık öyle yer etti ki kafamda her şeyi dış gebeliğe yormaya başladım. Tekrarlamamasi adına ne önlemler aldınız ?

Benim ameliyat değil iğne ile geçti ve doktor artık çalışmalara başla dese de korkuyorum. Belki eskiden de batiyordu kasığım ama artık öyle yer etti ki kafamda her şeyi dış gebeliğe yormaya başladım. Tekrarlamamasi adına ne önlemler aldınız ?
Aynen her agrıyo dış gebeliğe yoruyorum.iğne ile tedavi oldum bi doktor 3 ay başka bi doktor 6 ay korun dedi ne yapcam bilemedim.hoş hala dış gebelik geçirdiğimi düşünmüyorum ama iğnenin etkisinden korkuyorum

Ben 2 kez dış gebelik geçirdim ilkinde ameliyat oldum 11 ay sonra yine tekrarladı bu kez igne ile sonlandırıldı ve bu 2.dis gebeligimden sonra daha da arttı kasiktaki batmalarim özellikle regl öncesi çok oluyor malesef bir önlem alamadım rahim filmi cektrecegim ins

Kızlar ACİİİİL yardım edin .
Yaklaşık 1 saat önce eşimle ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra çok açık pembe kanamam oldu kısa sürdü hiç agrim olmadı ,4+3 günlük hamileyim.
Acile gittim sadece alttan muayene ettiler bisey olmadığını söylediler ama içim hiç rahat değil . Tecrübeli anne adayları yardım edin lütfen !!:KK43:

Merhaba arkadaslar.. 2014 ekim ayi dis gebelik hikayem var.tekrar hamileydim ve bugun sukur kesemizi gorduk.. Binlerce kez sukurler olsun ki.. 15 ay olmadi agustos da rahim filmi cektirdim ve hemen hamile kaldim. Rahim filmim temiz cikmisti.. Pko gorunum vardi Allah in izniyle keseyi gorduk 5 haftalik.. Allahim hepimizin yuzune gulsun insallah.. Herkese sifasini versin.. Allah yardimcimiz olsun.. Umut olacaksiniz siz de gun gelecek buna inanin Allah a siginin.. Ben yasadiklarimi unutmuyorum ama bugun 2014 ekimden beri ilk defa icten guldum.. Umudunuzu yitirmeyin..Allah a emanet olun..

Back