- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
Canım 2 değerle anlaşılmaz ama 1 kere dış gebelik geçirdiğimiz için kese gorunene kadar şüphe devam eder çünkü düzenli artarken düşüp çıkmaya yada düzensiz artmaya başlayabilir o yüzden beta takibini ihmal etme inşallah bu kez sağlıklı bir gebeliktirmerhaba bayanlar.. ben de ekim 2014 de dış gebelik geçirip buraya yazmıştım.hatta ağustosta rahim filmim temiz çıktı demiştim. bu ay reglim gecikti erken gebelik pozitif çıktı kan tahlili yaptırdım. büyük ihtimalle 2 kere yumurtladım diye düşünüyorum.çünkü rahim filminden sonra bi yumurtlama yaşamıştım sonra tekrar olmuş. ya da ara kanama yaşadım o 2 gün çok ama çok az 1 damla olmuştu kahverengi. neyse ayın 6 sında kan testım 26,71 çıktı 8 eylül yani bugün de 2 gün sonra 84,68 çıktı. doktor keseyi görmeden bir şey demedi. ben dış gebeliği kan takibiyle değil tüpte kese görünce anladık sonra kan tahlili yaptırdık 10000 lerde olması gerekirken 5000 lerdeydi. şimdi neredeyse 4 katına yakın artış var ama dış gebelik riski yine var mı? böyle yaşayan oldu mu dış gebeliği artışı böyle olup da ? cumartesi tekrar tahlil vericem..
İlk dış gebelik nasıl sonlandırıldı iğneyle mi ameliyatla mı?merhaba bayanlar.. ben de ekim 2014 de dış gebelik geçirip buraya yazmıştım.hatta ağustosta rahim filmim temiz çıktı demiştim. bu ay reglim gecikti erken gebelik pozitif çıktı kan tahlili yaptırdım. büyük ihtimalle 2 kere yumurtladım diye düşünüyorum.çünkü rahim filminden sonra bi yumurtlama yaşamıştım sonra tekrar olmuş. ya da ara kanama yaşadım o 2 gün çok ama çok az 1 damla olmuştu kahverengi. neyse ayın 6 sında kan testım 26,71 çıktı 8 eylül yani bugün de 2 gün sonra 84,68 çıktı. doktor keseyi görmeden bir şey demedi. ben dış gebeliği kan takibiyle değil tüpte kese görünce anladık sonra kan tahlili yaptırdık 10000 lerde olması gerekirken 5000 lerdeydi. şimdi neredeyse 4 katına yakın artış var ama dış gebelik riski yine var mı? böyle yaşayan oldu mu dış gebeliği artışı böyle olup da ? cumartesi tekrar tahlil vericem..
Cumartesi tekrar vericem canim biz de sevinmedik hic zaten kese gorunene kadar bekliyoruz stabil bir sekilde.. Insallah hayirlisi olur..Canım 2 değerle anlaşılmaz ama 1 kere dış gebelik geçirdiğimiz için kese gorunene kadar şüphe devam eder çünkü düzenli artarken düşüp çıkmaya yada düzensiz artmaya başlayabilir o yüzden beta takibini ihmal etme inşallah bu kez sağlıklı bir gebeliktir
9İlk dış gebelik nasıl sonlandırıldı iğneyle mi ameliyatla mı?
Benimde bi dış gebelik bi düşük var şimdi yine hamileyim dün öğrendim bugün kanamam var doktor yat dinlen dedi pazartesi yine çağırdı inşallah bu bebeğim kalır benimleCumartesi tekrar vericem canim biz de sevinmedik hic zaten kese gorunene kadar bekliyoruz stabil bir sekilde.. Insallah hayirlisi olur..
9
Igneyle sonlandirildi 6 haftalik 5000 kusurdu degerim.. Kontrolde cikti.. Tam rahime dusmek uzereyken kalmis tupte genis kisminda.. Rabbim kimseye yasatmasin.. Bir haftada 1000 km yol yaptik o halimle.. Arabanin titremesi sancilarima iyi geliyordu.. Dis gebelik oncesi bir de oglum var Allah bagislarsa..
Maşallah güzel katlamış inşallah sağlıkla devam eder.benimde onca kanamaya rağmen değerim artmis doktor progesteron verdi çarşamba bi değer daha bakalım dedi hakkımızda hayırlısı sağlıkla devam etmeleri olur inşallahKIZLAR DEĞERLERİM 48 SAAT ARAYLA
26,71
84,68
210,9
gebelik testi yaptım bugün idrarda anında iki çizgide kıpkırmızı oldu 210 değerle ve dün yaptıklarım o kadar koyu değildi.. baya arttı sanırım ama tabi dış gebelik olmadığına emin değilim.1 hafta oldu hamile olduğumu öğreneli daha sevinemedim hiç sürekli korku korku korku.. ama inanıyorum Allahtan gelen her şey kabulümüz napalım kısmet olur ya da olmaz..
Bende suan dıs gebelik geciriyorum. Igne oldum dusmesini bekliyoruz ama cok yavas dusuyo bu normal mi arkadaslar
Benm de bugun 17.gun cok yoruldum artikkNormal canım 1 ayda düştü değerim
Benm de bugun 17.gun cok yoruldum artikk
Insallah cnm insallah.tesekkur ederimSabır biraz daha bitecek
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde 1 dış gebelik 1 düşük şimdi yine hamileyim ama belirsizlik devam ediyor yarın belli olacak az çok hersey inşallah benimde sağlıklı gebelik olarak devam ederBu topigi ara ara takip ederdim. Dış gebelik sonrasi gebe kalanlar umut olurdu benim icin. Ben de belki birine umut olurum diye yazmak için üye oldum. Gecen sene haziranda dış gebelik gecirdim. Ekimde kimyasal gebelik, kasimda yine dış gebelik geçirdim. 2. Dış gebeligim beni ne kadar sarstı anlatamam. Namaza başladım. Meryem suresini hergün olmasa da sık sık okumaya calistim. Bol salavat ve yunus suresi okudum namazlardan sonra usulünce. Bi de hsg çekindim. Hsg yi ihmal etmeyin arkadaşlar. Ozellikle çok yönlü agrisiz cekim çok onemli bi gelismeydi benim icin. 2 yonlu hsg de bir sorun cikmadi ama cok yonlu cekimde tupün rahme acildigi yerde polip tespit edildi. Histereskopi ile alindi. Ben Cevat Bayrak a cektirdim hsg mi cok da memnun kaldim ama siz dedigim cihazi arastirip baskasina da cekinebilirsiniz. Imkaniniz yoksa da bunlar aracı.kafanizi takmayin hic. Yoktan var eden Rabbim o bebisi o rahme yerlestirmez mi hiç. Sadece bi sinavdi bizim icin bunlar. Marttan sonra her ay bekledik 6 ay sonra simdi 6 haftalik gebeyim. Cok sukur kesemizi gorduk. Insallah saglikla devam eder ve ben ve benim gibi evlat hasreti ceken herkes kuzucuguna saglikla kavusur. Hayirli,saglikli evlatlarimiz olsun insallah. Sabir cok onemli. Takilmayin bi an once olsun diye. Kafaniz rahat olsun. Dedigim gibi bu bir sinav ve cok daha buyuk sinavlardan gecenler var. Elhamdulillah bu gunumuze
Çok sagolunn.Insallah siz de yarin güzel haberler alırsiniz. Hep duamdasınız. Bi de ilgilenenler olursa Esmaul husnadan da Ya bari, ya halık,ya musavvir,ya ehad ya evvel, ya hayy ya kayyum ya vekil, ya semi ya mucib, ya vedud ya cami sık sık tekrar ettiklerim anlamlarına bakarsaniz daha yürekten soylersiniz.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde 1 dış gebelik 1 düşük şimdi yine hamileyim ama belirsizlik devam ediyor yarın belli olacak az çok hersey inşallah benimde sağlıklı gebelik olarak devam eder
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş çok zor dönemlerden geçmişiniz ben de 2 kez dış gebelik geçirdim artık rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum ağrılı olduğu için anestezili çektirmeyi dusunuyorum bi yandan da cevat beyi duydum ona da gidebilirim belki,siz cektrmissiniz ağrı oluyor mu ozellikle ilaç verilirken filan kaç dk suruyorBu topigi ara ara takip ederdim. Dış gebelik sonrasi gebe kalanlar umut olurdu benim icin. Ben de belki birine umut olurum diye yazmak için üye oldum. Gecen sene haziranda dış gebelik gecirdim. Ekimde kimyasal gebelik, kasimda yine dış gebelik geçirdim. 2. Dış gebeligim beni ne kadar sarstı anlatamam. Namaza başladım. Meryem suresini hergün olmasa da sık sık okumaya calistim. Bol salavat ve yunus suresi okudum namazlardan sonra usulünce. Bi de hsg çekindim. Hsg yi ihmal etmeyin arkadaşlar. Ozellikle çok yönlü agrisiz cekim çok onemli bi gelismeydi benim icin. 2 yonlu hsg de bir sorun cikmadi ama cok yonlu cekimde tupün rahme acildigi yerde polip tespit edildi. Histereskopi ile alindi. Ben Cevat Bayrak a cektirdim hsg mi cok da memnun kaldim ama siz dedigim cihazi arastirip baskasina da cekinebilirsiniz. Imkaniniz yoksa da bunlar aracı.kafanizi takmayin hic. Yoktan var eden Rabbim o bebisi o rahme yerlestirmez mi hiç. Sadece bi sinavdi bizim icin bunlar. Marttan sonra her ay bekledik 6 ay sonra simdi 6 haftalik gebeyim. Cok sukur kesemizi gorduk. Insallah saglikla devam eder ve ben ve benim gibi evlat hasreti ceken herkes kuzucuguna saglikla kavusur. Hayirli,saglikli evlatlarimiz olsun insallah. Sabir cok onemli. Takilmayin bi an once olsun diye. Kafaniz rahat olsun. Dedigim gibi bu bir sinav ve cok daha buyuk sinavlardan gecenler var. Elhamdulillah bu gunumuze
Amin insallah. Hepimiz o guzel sona saglikla kavusuruz. Ilk hsg m normal hsgydi. Anestezisiz cekindim. Agri oldu ama yogun adet agrisi gibi. Yani dayanilmayacak gibi degildi. Yalniz standart hsg akciger filmi gibi 2 yonlu cekiliyor. Tikaniklik varsa gorunur ama polipleri gostermede etkin ama cevat beye cekindigim hsg de cihaz baska acilardan da cektigi icin biraz daha ustun diyebilirim. Agri ise cok hafif bi adet agrisi. Yani gercekten agrisiz hsg ler sanirsam kullanilan kontrast maddenin farkliligindan gercekten agrisizdi. 5 dk surüyor. Saglikli gelismeleriniz olsun insallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş çok zor dönemlerden geçmişiniz ben de 2 kez dış gebelik geçirdim artık rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum ağrılı olduğu için anestezili çektirmeyi dusunuyorum bi yandan da cevat beyi duydum ona da gidebilirim belki,siz cektrmissiniz ağrı oluyor mu ozellikle ilaç verilirken filan kaç dk suruyor
Bi de hsg sonrasi antibiyotik onermeyebiliyorlar ama yine de kadin dogum uzmanina yazdirarak antibiyotik kullanmanizi bi hekim olarak oneririm. Bizler enfeksiyona daha yatkin oluyoruz cunkuAmin insallah. Hepimiz o guzel sona saglikla kavusuruz. Ilk hsg m normal hsgydi. Anestezisiz cekindim. Agri oldu ama yogun adet agrisi gibi. Yani dayanilmayacak gibi degildi. Yalniz standart hsg akciger filmi gibi 2 yonlu cekiliyor. Tikaniklik varsa gorunur ama polipleri gostermede etkin ama cevat beye cekindigim hsg de cihaz baska acilardan da cektigi icin biraz daha ustun diyebilirim. Agri ise cok hafif bi adet agrisi. Yani gercekten agrisiz hsg ler sanirsam kullanilan kontrast maddenin farkliligindan gercekten agrisizdi. 5 dk surüyor. Saglikli gelismeleriniz olsun insallah
Bende bu kez birsürü dualar okuyorum her sabah duanın gücüyle inşallah bu kez gelir evlatlarimizÇok sagolunn.Insallah siz de yarin güzel haberler alırsiniz. Hep duamdasınız. Bi de ilgilenenler olursa Esmaul husnadan da Ya bari, ya halık,ya musavvir,ya ehad ya evvel, ya hayy ya kayyum ya vekil, ya semi ya mucib, ya vedud ya cami sık sık tekrar ettiklerim anlamlarına bakarsaniz daha yürekten soylersiniz.
Amin insallah. Hepimiz o guzel sona saglikla kavusuruz. Ilk hsg m normal hsgydi. Anestezisiz cekindim. Agri oldu ama yogun adet agrisi gibi. Yani dayanilmayacak gibi degildi. Yalniz standart hsg akciger filmi gibi 2 yonlu cekiliyor. Tikaniklik varsa gorunur ama polipleri gostermede etkin ama cevat beye cekindigim hsg de cihaz baska acilardan da cektigi icin biraz daha ustun diyebilirim. Agri ise cok hafif bi adet agrisi. Yani gercekten agrisiz hsg ler sanirsam kullanilan kontrast maddenin farkliligindan gercekten agrisizdi. 5 dk surüyor. Saglikli gelismeleriniz olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?