Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Arkadaşlar bu sabah lavaboda bayıldım. İç kanama başladığı için ameliyatla sağ tüpü aldılar. 400 cc kan varmış batında. Çok şükür bu dertte böylece geçmiş oldu. Allah bir daha hiç birimize vermesin.

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın..bende sağ tüpümü kaybettim..inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın..

Canımmm çok geçmiş olsun . Allah korumuş seni . Öyle böyle kurtuldun . En azından tekrar aynı tüpümde dış gebelik olacak mı endişen olmayacak . İnşallah bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur . Benim doktorum prof ve çok mükemmel bir doktor . Doktoruma gittiğimde tüpüm alınırsa bundan sonra gebelik şansım % 50 düşer mi demiştim . O çok bilinen bir yanlış, Kesinlike öyle bir durum olmaz % 1 bile düşmez şansın demişti . 2 tüple nasıl hamile kalıyorsan tek tüplede o kadar şansln var demişti . O yönden de için rahat olsun canım . Şükür kurtuldun . Şimdi nasılsın , hastanede misin?

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar . Evet hastanedeyim daha iyiyim çok şükür. Günlerdir çektiğim ağrılar dindi en azından. Yeni bir gebeliğe gelince hayırlı ise olsun diyorum artık.

Çok mantıklı bi açıklama bencede.Doğru saydığımız asparagas haber kaynıyo ortalık .Rabbim isterse her şey olur.Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inş

Büyük geçmiş olsun canım Allah seni evladına bağışlamış.Rabbim bir dahakine sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah.

Ben tatildeyim yarın dönüyoruz kısmetse.
Kanamam hala bitmedi bir bakıyorum azalıyor yok denircesine., bir bakıyorum hala devam
1 ayı geçti başlayalı iyice sinir oldum ama tabi Rabbim başka dert vermesin.

Merhaba daha önce düşüklerle ilgili diğer sayfaya yazmıştım. Malesef şimdide dış gebelik yaşadım.laparoskopi ile tüp temizlendi. Yani 4 normal düşük ve bır tane dış gebelik . Benden kötü durumda kimse yoktur heralde. Artık bünyem kaldırmıyor ama bi tarafımda anne olmayı çok istiyorNapıcsm bilmiyorum

Canim bayadir giremedim.cok gecmis olsun biraz zorlu oldu senin ama cok sukur iyisin.Rabbim bir daha yasatmasin dedigin gibi

Ahhh arkadasimmm Rabbim guc versin insallah.o kadr guclu bir duygu ki anne olma istegi insan vazgecemiyor.Cok yipranmissindir ama kotunun kotusu var.Canim Allahim sonraki gebeliklerini saglikli yapsin insallah.dr ne diyor peki durumun icin

Allah kolaylık versin canım . Yaşadıkların çok zor ama elbet bir gün bebeğini sağlıkla kucağına alcaksın inşallah .

Canim bayadir giremedim.cok gecmis olsun biraz zorlu oldu senin ama cok sukur iyisin.Rabbim bir daha yasatmasin dedigin gibi
Teşekkür ederim arkadaşım. Dua ederken hiç hcg değerlerim düşsün diye dua etmedim. Hep Allahım sen benim için hangi kapı hayırlıysa onu aç dedim. Ameliyat hayırlıymış benim için çok şükür. Allah beterinden korusun.

Ahhh arkadasimmm Rabbim guc versin insallah.o kadr guclu bir duygu ki anne olma istegi insan vazgecemiyor.Cok yipranmissindir ama kotunun kotusu var.Canim Allahim sonraki gebeliklerini saglikli yapsin insallah.dr ne diyor peki durumun icin
Teşekkür ederim canım.benim durum biraz karışık.4 düşükten sonra ülke değiştirdim.2 ay oldu taşınalı.burda kimseyi tanımıyorum,dilini bilniyorum.biraz zorlandım o yüzden.ama dış gebelik ameliyatını burda olduğumdan burası bana bir kadın doğumcu ayarladı.inş yeni doktorumla eylülün 8 de tanışcam. Yani sıfırdan başlayıp yeniden araştırılcak düşüklerimin sebebi.gelişmeleri burdan yazarım.inş burası bana şans getirir.

Çok geçmiş olsun cnm. Güzel haberlerini bir an önce almak dileğiyle...

Haklısın cnm ben de endişeliyim. Aynı şeyleri tekrar yaşama ihtimali beni korkutuyor. Ölümlerden döndük hele hayal kırıklığı yok mu...

Yaşadıklarımız kolay değil tabiki de Allah sağlık versin bir de evladın var.Çekilen sıkıntılar bi daha mı dedirtiyo belki ama Rabbim sağlık versin inşallah güzel haberlerle bu günlerimizi rüya gibi unutur gideriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…