Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canim simdi gordum yazdiklarini kndini uzuyorsun biliyorum ama blki dozun yetersz gelmistir dr en uygun tedawiyi yapacak insallah
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Benim için hayırlısı böyleymiş. Kan aldılar sonuçlara göre ya 2. doz ya da laparaskopi

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Benim için hayırlısı böyleymiş. Kan aldılar sonuçlara göre ya 2. doz ya da laparaskopi
Amin canim hicbirimize yasatmasin Rabbim bu sagliksiz gebelikleri.Senin de tez vakitte yoluna girsin insallah.benim dr igneyi vermeden ince kilomu ve boyumu sormustu ona gore doz verecegim demisti .iyi dusunelim doz eksik olmustr diyelim.

Amin canim hicbirimize yasatmasin Rabbim bu sagliksiz gebelikleri.Senin de tez vakitte yoluna girsin insallah.benim dr igneyi vermeden ince kilomu ve boyumu sormustu ona gore doz verecegim demisti .iyi dusunelim doz eksik olmustr diyelim.
Benim doktorum da boy kilo hesabı yaptı. Umarım bir daha tekrarlamayacak çözüm ne ise Allah o yolu açar bana, kan sonuçlarını bekliyorum şu an.

Kızlar biraz önce patoloji sonucum geldi polip diye alınan parçada desidual ve plasental dokular görülmüş yani aslında ben dış gebelik değil düşük mü yapmışım kafam ii ve karıştı

Kızlar biraz önce patoloji sonucum geldi polip diye alınan parçada desidual ve plasental dokular görülmüş yani aslında ben dış gebelik değil düşük mü yapmışım kafam ii ve karıştı
Canim yanlis hatrlamiyorsam degern guzel katlanmisti senin degil mi ozamnda sasrmistim dr dis gebelik diye nasil dedi diye dis gebelikte beta duzenli degil cunku

Canim yanlis hatrlamiyorsam degern guzel katlanmisti senin degil mi ozamnda sasrmistim dr dis gebelik diye nasil dedi diye dis gebelikte beta duzenli degil cunku
Benim değer 1200 den sonra 1500 sonra 2500 oldu ama kese yoktu hep rahim ağzından dışarı sarkmış polip var dediler polip dedikleri buymus

Benim değer 1200 den sonra 1500 sonra 2500 oldu ama kese yoktu hep rahim ağzından dışarı sarkmış polip var dediler polip dedikleri buymus
Çok geçmiş olsun cnm sana iğne yapmışlar mıydı? Eğer nedeni buysa boş yere iğne olduysan bence doktorunu değiştir. Yine de kendini üzme iğnenin kalıcı bir etkisi yokmuş. ve en azından dış gebelik geçirmediysen bir dahakine riskin artmamış olacak bu da çok güzel bir haber bence

İğne vuruldum canım yarın 7.gün değere bakılacak yarın detaylı bi açıklama yapacaktır heralde doktor.başta bende senin gibi düşünmüştüm ama bence iki ucu b..değnek sonuçta düşükse eğer bu onunda riski var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…