Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Benim için hayırlısı böyleymiş. Kan aldılar sonuçlara göre ya 2. doz ya da laparaskopiCanim simdi gordum yazdiklarini kndini uzuyorsun biliyorum ama blki dozun yetersz gelmistir dr en uygun tedawiyi yapacak insallah
Cık sevindim senin adına inşallah aynı sevinci perşembe günü bende yaşarımCanım gözün aydın . Çok sevindim . İnşallah önümizdeki haftalarda adet olursun ve normal düzenine dönersin
Amin canim hicbirimize yasatmasin Rabbim bu sagliksiz gebelikleri.Senin de tez vakitte yoluna girsin insallah.benim dr igneyi vermeden ince kilomu ve boyumu sormustu ona gore doz verecegim demisti .iyi dusunelim doz eksik olmustr diyelim.Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Benim için hayırlısı böyleymiş. Kan aldılar sonuçlara göre ya 2. doz ya da laparaskopi
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zmanda normal düzenine kavuşursunGeçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Benim için hayırlısı böyleymiş. Kan aldılar sonuçlara göre ya 2. doz ya da laparaskopi
Az kaldi senin de insallah dusmustur iyice haber verirsin degil mi.insan derdine bir care olsun diye internette butun gun bir seyler okuyor.ben de o yuzden gelismeleri hep yaziyorummCık sevindim senin adına inşallah aynı sevinci perşembe günü bende yaşarım
Canım üzülme değerin çok yüksek değil senin zaten .sorunsuz atlatırsın inşallah .Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Benim için hayırlısı böyleymiş. Kan aldılar sonuçlara göre ya 2. doz ya da laparaskopi
Benim doktorum da boy kilo hesabı yaptı. Umarım bir daha tekrarlamayacak çözüm ne ise Allah o yolu açar bana, kan sonuçlarını bekliyorum şu an.Amin canim hicbirimize yasatmasin Rabbim bu sagliksiz gebelikleri.Senin de tez vakitte yoluna girsin insallah.benim dr igneyi vermeden ince kilomu ve boyumu sormustu ona gore doz verecegim demisti .iyi dusunelim doz eksik olmustr diyelim.
Canım dua edeceğim sana . İnşallah operasyona gerek kalmadan düşer bu sefer . Güzel haberlerini bekliyoruz . Ne zaman kan vereceksin tekrar ?İkinci doz iğneyi de oldum. Hakkımızda hayırlısı...
Teşekkürler cnm, cumartesi ve haftaya salıCanım dua edeceğim sana . İnşallah operasyona gerek kalmadan düşer bu sefer . Güzel haberlerini bekliyoruz . Ne zaman kan vereceksin tekrar ?
Canim Allahim yardim etsin dussun beta hayirlisiyla.dr baska bir sey dedi mi pekiTeşekkürler cnm, cumartesi ve haftaya salı
Bu defa da olmazsa ameliyat dedi. Tüpünü kaybetmeni istemiyorum ondan iğne yapalım diyorum dedi.Canim Allahim yardim etsin dussun beta hayirlisiyla.dr baska bir sey dedi mi peki
Allah korusun canim , dusecek insallah bende dua ettim size Rabbim kabul ederseBu defa da olmazsa ameliyat dedi. Tüpünü kaybetmeni istemiyorum ondan iğne yapalım diyorum dedi.
Canim yanlis hatrlamiyorsam degern guzel katlanmisti senin degil mi ozamnda sasrmistim dr dis gebelik diye nasil dedi diye dis gebelikte beta duzenli degil cunkuKızlar biraz önce patoloji sonucum geldi polip diye alınan parçada desidual ve plasental dokular görülmüş yani aslında ben dış gebelik değil düşük mü yapmışım kafam ii ve karıştı
Benim değer 1200 den sonra 1500 sonra 2500 oldu ama kese yoktu hep rahim ağzından dışarı sarkmış polip var dediler polip dedikleri buymusCanim yanlis hatrlamiyorsam degern guzel katlanmisti senin degil mi ozamnda sasrmistim dr dis gebelik diye nasil dedi diye dis gebelikte beta duzenli degil cunku
Çok geçmiş olsun cnm sana iğne yapmışlar mıydı? Eğer nedeni buysa boş yere iğne olduysan bence doktorunu değiştir. Yine de kendini üzme iğnenin kalıcı bir etkisi yokmuş. ve en azından dış gebelik geçirmediysen bir dahakine riskin artmamış olacak bu da çok güzel bir haber benceBenim değer 1200 den sonra 1500 sonra 2500 oldu ama kese yoktu hep rahim ağzından dışarı sarkmış polip var dediler polip dedikleri buymus
İğne vuruldum canım yarın 7.gün değere bakılacak yarın detaylı bi açıklama yapacaktır heralde doktor.başta bende senin gibi düşünmüştüm ama bence iki ucu b..değnek sonuçta düşükse eğer bu onunda riski varÇok geçmiş olsun cnm sana iğne yapmışlar mıydı? Eğer nedeni buysa boş yere iğne olduysan bence doktorunu değiştir. Yine de kendini üzme iğnenin kalıcı bir etkisi yokmuş. ve en azından dış gebelik geçirmediysen bir dahakine riskin artmamış olacak bu da çok güzel bir haber bence
Gözün aydın canım . Allah bir daha yaşatmasın .Kızlar benim değerim 19 a düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?