Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ağrım ve kanamam yok daha başlayacak demek Allahım hakkımızda hayırlısını versin sizin ilk gebelik miydi?
25bin saninca korkttum ben de.duser insallah tez vakitte blki 2.igneye bile ihtiyac kalmaz agriniz olmayadabilir.ben ignenin etkileri olur diye cok korkmustum cok sukur olmadi.benim ilk gebeligim ve tup bebekti ustelik ...

Hayır bir kızım var benim 8 yaşında. Sırf kardeşsiz kalmasın diye ikinciyi istedik. Nasip değilmiş... Sizin ilk mi?
Benim de 5 yaşında bir kızım var.Allah onların Mutlu günlerini göstersin inşallah.
25bin saninca korkttum ben de.duser insallah tez vakitte blki 2.igneye bile ihtiyac kalmaz agriniz olmayadabilir.ben ignenin etkileri olur diye cok korkmustum cok sukur olmadi.benim ilk gebeligim ve tup bebekti ustelik ...
Allah büyüktür arkadasım.İNsallah en kısa sürede sağlıklı bebişlerimize kavusuruz

Kızlar dün geceden beri ağrılarım var. Kist mi ağrıyor ektopik odak mı bilmiyorum. Kızıma hamileyken ağrı nedir bilmemiştim. Ne zor dertmiş. Değerlerim düşüyor mu onu da bilmiyorum. Evde yatmaktan bunaldım...

Cok yogun bir agriysa ihmal etme lutfen.burdaki yorumlardan okumustum bi ara bir arkafsa doktoru kistin boyle agrilar yapabilecegini soylemisti sanirim.nezamn gideceksin doktora

Kızlar bugün yine hcg yükselmiş. Ben ne olacağım böyle... Benim gibi olan var mı? İğne günü 535, dört gün sonra 505, ondan 3 gün sonra 413, iğneden 11 gün sonra 524 offfff

Kızlar bugün yine hcg yükselmiş. Ben ne olacağım böyle... Benim gibi olan var mı? İğne günü 535, dört gün sonra 505, ondan 3 gün sonra 413, iğneden 11 gün sonra 524 offfff
Gecmiş olsun arkadasım tekrardan .yükselmeyle ilgili bi bilgim yok maalesef.doktorun ne diyo bu duruma değerinde düşük aslında.Bi şekilde düşecek mutlaka bi tedavisi vardır sıkma canını sen

Son düzenleme:
Canım sıkma canını .bir yol daha var 2. İğneyi olursun. Belki dozu yükseltir doktor . İzmire gittin mi canım ?

Gidemedim çok sancım oldu o gün yola çıkmaya korktuk.
Doktor muhtemelen 2. İğneyi yapar ve dozu yükseltir . Aslında kanaman vs başlamıştı . Neden değer düşmedi acaba . Doktorun sana söyler en doğrusunu canım bugün . Üzme kendini elbet düşecek bu değer . Haber ver canım gelişmeleri

Sağol canım, böyle sürekli tahlil sonuçları kötü çıkınca insanın psikolojisi bozuluyor. Haber veririm gelişmeleri...

Kizlar gecen sali 51di dr hftaya sali bidaha yap demisti bugun 2.91 cikti.umarim bu aciyi yasayan tum kadinlar biran once iyilesir ve saglikli hayirli gebeliklere ve bebeklere kavusur amin.
Canım gözün aydın . Çok sevindim . İnşallah önümizdeki haftalarda adet olursun ve normal düzenine dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…