Teşekkürler cnmCanim arkafsn dr nihal danaogluymus.memnunmus.fakat kent hastanesnde namik bey diye prof varmis cok iyi diyorlarmis fakat randewusu cok yogunmuus
Arkadaşında da dış gebelik mi vardı?Canim arkafsn dr nihal danaogluymus.memnunmus.fakat kent hastanesnde namik bey diye prof varmis cok iyi diyorlarmis fakat randewusu cok yogunmuus
Yok canim iyi ki sordun diyecektim ama unuttum.o 2 kere dusuk yapti orda tedawi gordu.iyi bir dr bulursan eger yardimci olacaktir dis gebelik cunku ayri bir uzmanlik gerektriyor mu emin degilim.bnm tup bebek dr idi onlar daha hazirlikli oluyor sanirim bu durumlara o yuzden dr arastrmadimArkadaşında da dış gebelik mi vardı?
Haklısın iyi bir doktor bilir zaten. Teşekkür ederim. Sonuçtan haberdar ederim.Yok canim iyi ki sordun diyecektim ama unuttum.o 2 kere dusuk yapti orda tedawi gordu.iyi bir dr bulursan eger yardimci olacaktir dis gebelik cunku ayri bir uzmanlik gerektriyor mu emin degilim.bnm tup bebek dr idi onlar daha hazirlikli oluyor sanirim bu durumlara o yuzden dr arastrmadim
Kizini cok ozledin dogrudur ama dr dinlesen aslinda sonucta hikayeni o biliyor daha cok hakim.Insallah sikintisiz atlatirsin bu sureciHaklısın iyi bir doktor bilir zaten. Teşekkür ederim. Sonuçtan haberdar ederim.
Canim cok gecmis olsun benmde tup bebek sonrasi dis gebelik.ama senin degerlern guzel artmis dr kesin disgebelik dedi mi merak ettmKızlar merhaba, maalesef bende dış gebelik yaşadım bi kaç gün önce. Geçen yıl tüp bebekle hamile kalmıştım bebeğimi erken doğumla 26. Haftada doğurdum 3 gün yaşadı ve kaybettim. Geçtiğimiz ay yine tüp bebek yaptırdık transferden1 hafta sonra kanamam oldu yaklaşık 5-6 gün sürdü sonra bhcg baktırdım iki güne bir.
10-35-82-242-546-1120 çıktı değerlerim.pazar günü ani bir kramp girdi karnıma sonra bi kaç saat sonra kanama başladı. Pazartesi sabah dr a gittik düşük yapıyorsun dedi ama öğleden sonra aşırı sancım oldu vajinal baktı bu sefer dr sağ tüpünde kanama var dedi ve acil ameliyata alındım. Ben hayatımda böyle sancı çekmedim çok çok zor bişeymiş. Sağ tüpüm alındı ağrılarım var hala. Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlar sancım ne kadar sürer daha dren takılı hala yarın ya da cuma çıkaracak dr
Buradaki doktorum izine çıktı. Kendimi güvende hissetmiyorum o yokken. Nasip böyle imiş, hakkımızda hayırlısı...Kizini cok ozledin dogrudur ama dr dinlesen aslinda sonucta hikayeni o biliyor daha cok hakim.Insallah sikintisiz atlatirsin bu sureci
Evet normal 1 hafta icinde basliyor kanama.bn carsmba vuruldum cmrtsi basladi.muhtemeln sizinde bir kac gune baslar.degeriniz kacti.cok gecmis olsunKızlar perşembe günü dış gebelik nedeniyle iğne vuruldum ama öyle şiddetli bi kanamam yok lekelenme şeklinde sizce normal mi?
Çok teşekkür ederim iğneden 1 gün önce 25000 dü iğne günü ölçüm yaptırmadı doktor sizin kaçtı tek sıfırlayabilldınız mıEvet normal 1 hafta icinde basliyor kanama.bn carsmba vuruldum cmrtsi basladi.muhtemeln sizinde bir kac gune baslar.degeriniz kacti.cok gecmis olsun
Benim kanamam iğneden 4 gün sonra başladı.Kızlar perşembe günü dış gebelik nedeniyle iğne vuruldum ama öyle şiddetli bi kanamam yok lekelenme şeklinde sizce normal mi?
25000 mi 2500 mu.benim igne gunu 707 idi cok sukur 1 hafta sonra 51e dustu.bu sali tekrar bakacagim insallah sifirlanmistir.burada bazi arkadaslarin 1ayda sifirlandi cok sukur.Çok teşekkür ederim iğneden 1 gün önce 25000 dü iğne günü ölçüm yaptırmadı doktor sizin kaçtı tek sıfırlayabilldınız mı
Bir sıfır fazla olmus 2500 .düşüş hızlı olmus gerçi değerinde düşükmüş .inşallah hemen sıfırlanıp normal hayatımıza döneriz25000 mi 2500 mu.benim igne gunu 707 idi cok sukur 1 hafta sonra 51e dustu.bu sali tekrar bakacagim insallah sifirlanmistir.burada bazi arkadaslarin 1ayda sifirlandi cok sukur.
Karnında zonklama tarzı agrın varsa o zman sıkıntı olur demişti doktorum sanırım biraz fazla dinliyoruz kendimizi.umarım sıkıntılı bi durum yoktur.ben iğneyi perşembe vurulunca etkisini cok fazla hissetmiyorum dahaKızlar şu an sağ tarafımda ağrı var. Sanki tuvalet ihtiyacım var gibi bir his oluyor ama tuvalette birşey yok ve afedersiniz ıkınmaya çalışırsam canım yanıyor. Size de böyle oldu mu yoksa benimki ameliyata doğru mu gidiyor
Ben geçen hafta vuruldum iğneyi. İki gün sonra başladı bu ağrılar. 4 gün sonra da kanama başladı ama ben kürtaj da olmuştum. 535'le iğne oldum bir hafta sonra sadece 413'e düştü. Salı günü tekrar değere bakacaklar. Ama ben bıktım artık, keşke 2. iğne yapılsaydı...Karnında zonklama tarzı agrın varsa o zman sıkıntı olur demişti doktorum sanırım biraz fazla dinliyoruz kendimizi.umarım sıkıntılı bi durum yoktur.ben iğneyi perşembe vurulunca etkisini cok fazla hissetmiyorum daha
Bende kürtaj olmadım.sizin değerler baya düşükmüş hemen düşer inşallah.o zman ben kesin 2.iğneyi vurulurum.birde polipim varmış onu aldırdım patoloji sonucumda haftaya gelecek perşembe günü de bhcg ölçülecek cok stres yaptımBen geçen hafta vuruldum iğneyi. İki gün sonra başladı bu ağrılar. 4 gün sonra da kanama başladı ama ben kürtaj da olmuştum. 535'le iğne oldum bir hafta sonra sadece 413'e düştü. Salı günü tekrar değere bakacaklar. Ama ben bıktım artık, keşke 2. iğne yapılsaydı...
Ya ben ilkin yanlış yazmışım kürtaj oldum yazacaktım. Değerlere çok bakmıyor bence bazen yüksek değer bir iğneyle düşerken düşük değere ikinci iğne gerekebiliyor. Allah sonumuzu hayır etsinBende kürtaj olmadım.sizin değerler baya düşükmüş hemen düşer inşallah.o zman ben kesin 2.iğneyi vurulurum.birde polipim varmış onu aldırdım patoloji sonucumda haftaya gelecek perşembe günü de bhcg ölçülecek cok stres yaptım
AgrımBende kürtaj olmadım.sizin değerler baya düşükmüş hemen düşer inşallah.o zman ben kesin 2.iğneyi vurulurum.birde polipim varmış onu aldırdım patoloji sonucumda haftaya gelecek perşembe günü de bhcg ölçülecek cok stres yaptım
Ya ben ilkin yanlış yazmışım kürtaj oldum yazacaktım. Değerlere çok bakmıyor bence bazen yüksek değer bir iğneyle düşerken düşük değere ikinci iğne gerekebiliyor. Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?