Ben geçen cuma iğne oldum. Şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum. Yarın kontrolüm var. Doktor bir ilaç önerirse haber veririm.Bana doktor vücut toparlasın diye yasmin verdi içen varmı acaba 23 temmuzda dış gebelik için iğne olmuştum değerlerim ağır düşüyor
Bana da vermişti ama ben kullanmadım ama tabii korunmayi da ihmal etmedim 6 ay demişti bana doktorBana doktor vücut toparlasın diye yasmin verdi içen varmı acaba 23 temmuzda dış gebelik için iğne olmuştum değerlerim ağır düşüyor
Ne yaptın cnm kaç çıktı değerin? Ben kan verdim bekliyorum şu an...Benim değer geçen perşembe 447 gördü herhalde cuma günü bayağı düşmüş olur hem ikinciye iğne olmuştum
Canım bakalım doktorun ne diyecek düşüşe . Bir doktorla görüş . Belki normaldir .
Haklısın canım ama çok sıkıldım. İzin alabilsem doktordan doğru anneme İzmir'e gidecektim. Çok sıkıldım...Canım bakalım doktorun ne diyecek düşüşe . Bir doktorla görüş . Belki normaldir .
İnş canım doktorun güzel şeyler söyler. Bizi de haberdar et lütfen . İzin verir belki gitmene .Haklısın canım ama çok sıkıldım. İzin alabilsem doktordan doğru anneme İzmir'e gidecektim. Çok sıkıldım...
Ne yaptın cnm kaç çıktı değerin? Ben kan verdim bekliyorum şu an...
Kızlar betahcg 413 çıktı. İğne olduğum gün 535 idi... Saat 13.30 da muayenem var. Niye düşmediki bu şimdi???
Bence de az düştü ama aynı anda 3 doktor baktı. Salı günü tekrar beta hcg bakalım dediler. Bilmiyorum artık...Canım merak ettiğin için teşekkür ederim.
Benim değerim 157 çıktı dr. Sonucu beğendi. Bir daha dış gebelikle gelme bana dedi yoksa Laparoskopi ile tüplerimi bağlayacakmış. Tatile gideceğimi söyledim birşey demedi. Kanama bitince kontrole çağırdı.
Senin değer az düşmüş benim dr 800lerden 400r düşünce ikinci iğneyi vurmuştu.
Evet geçen cumaİğneyi hangi gün olmuştun 1 hafta evvel mi?
Canım bekle düşer inşallah bir anda . Sağlık olsun canım yapacak bir şey yok . Haftaya düşerse öyle gidersin . İyi olalımda gerisi gelir elbetDoktor betahcg takibi önerdi ama gitmeme izin vermedi...
Canım çok güzel çıkmış değerin . İnşallah hızla da düşer artıkCanım merak ettiğin için teşekkür ederim.
Benim değerim 157 çıktı dr. Sonucu beğendi. Bir daha dış gebelikle gelme bana dedi yoksa Laparoskopi ile tüplerimi bağlayacakmış. Tatile gideceğimi söyledim birşey demedi. Kanama bitince kontrole çağırdı.
Hangi şehirdesin canım şimdi ?İzmire gitmeyi mi düşünüyor musun ?Peki İzmir'de dış gebelik için önerebileceğiniz doktor var mı?
Hadi insallahh Rabbim sonraki gebeliklerini saglikli hayirli yapsin bir an onceCanım merak ettiğin için teşekkür ederim.
Canim ben de izmirliyim.Peki İzmir'de dış gebelik için önerebileceğiniz doktor var mı?
Arkadaşım riski göze aldım ve yarın sabah yola çıkıyorum. Allah sonumu hayır etsin. Zaten kızım da iki aydır annemde İzmir'de yolumu gözlüyor... Arkadaşından doktorun adını öğrenebilirsen çok sevinirim.Canim ben de izmirliyim.
Arkadasm kent hastanesnin dr begeniyordu ama isim olarak bilmiyorum.insallah duser tez zamanda.stres yapma lutfen biliyorum insanin cani sıkiliyor ama zamanla dusecek insallah.Rabbim yardim etsin
Canim arkafsn dr nihal danaogluymus.memnunmus.fakat kent hastanesnde namik bey diye prof varmis cok iyi diyorlarmis fakat randewusu cok yogunmuusArkadaşım riski göze aldım ve yarın sabah yola çıkıyorum. Allah sonumu hayır etsin. Zaten kızım da iki aydır annemde İzmir'de yolumu gözlüyor... Arkadaşından doktorun adını öğrenebilirsen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?