• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bana doktor vücut toparlasın diye yasmin verdi içen varmı acaba 23 temmuzda dış gebelik için iğne olmuştum değerlerim ağır düşüyor
Ben geçen cuma iğne oldum. Şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum. Yarın kontrolüm var. Doktor bir ilaç önerirse haber veririm.

Kızlar betahcg 413 çıktı. İğne olduğum gün 535 idi... Saat 13.30 da muayenem var. Niye düşmediki bu şimdi???

Ne yaptın cnm kaç çıktı değerin? Ben kan verdim bekliyorum şu an...

Kızlar betahcg 413 çıktı. İğne olduğum gün 535 idi... Saat 13.30 da muayenem var. Niye düşmediki bu şimdi???

Canım merak ettiğin için teşekkür ederim.
Benim değerim 157 çıktı dr. Sonucu beğendi. Bir daha dış gebelikle gelme bana dedi yoksa Laparoskopi ile tüplerimi bağlayacakmış. Tatile gideceğimi söyledim birşey demedi. Kanama bitince kontrole çağırdı.
Senin değer az düşmüş benim dr 800lerden 400r düşünce ikinci iğneyi vurmuştu.

Benim değerim 157 çıktı dr. Sonucu beğendi. Bir daha dış gebelikle gelme bana dedi yoksa Laparoskopi ile tüplerimi bağlayacakmış. Tatile gideceğimi söyledim birşey demedi. Kanama bitince kontrole çağırdı.
Bence de az düştü ama aynı anda 3 doktor baktı. Salı günü tekrar beta hcg bakalım dediler. Bilmiyorum artık...

Canım çok güzel çıkmış değerin . İnşallah hızla da düşer artık

Hadi insallahh Rabbim sonraki gebeliklerini saglikli hayirli yapsin bir an once

Canim ben de izmirliyim.
Arkadasm kent hastanesnin dr begeniyordu ama isim olarak bilmiyorum.insallah duser tez zamanda.stres yapma lutfen biliyorum insanin cani sıkiliyor ama zamanla dusecek insallah.Rabbim yardim etsin
Arkadaşım riski göze aldım ve yarın sabah yola çıkıyorum. Allah sonumu hayır etsin. Zaten kızım da iki aydır annemde İzmir'de yolumu gözlüyor... Arkadaşından doktorun adını öğrenebilirsen çok sevinirim.

Arkadaşım riski göze aldım ve yarın sabah yola çıkıyorum. Allah sonumu hayır etsin. Zaten kızım da iki aydır annemde İzmir'de yolumu gözlüyor... Arkadaşından doktorun adını öğrenebilirsen çok sevinirim.
Canim arkafsn dr nihal danaogluymus.memnunmus.fakat kent hastanesnde namik bey diye prof varmis cok iyi diyorlarmis fakat randewusu cok yogunmuus

Back