Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Aminn inşallah ben normal adet oldum sanıyordum ama kanamam 11 günü olup azalmayInca şüphelendim ağrım da olunca dr a gittim
Cok zor gercekten.bn tup bebekle yuzum gulunce hawalara uctum 1 hafta bile surmedi mutlulugum.umarim hicbirimizin tekrarlanmaz bir daha.dr korunma icin sure verdimi benim mi once siz sagliginiza kavusun sonra konusuruz diyor oyle diyince de cok uzun surecek heralde deyip daha cok uzuluyorum.

Biz henüz konuşmadık onu ama geçen sene 3 ay korunmışık.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Estağfurullah
Evet malesef tekrarladı.
Cok uzuldum dr bna ewt disgebelik zor fakat kimyasal mi dis gebelk mi diye sorarsiniz dis gebelik derim dedi .embriyo saglikli en azindan sadece yanlis yerde dedi.bu icimi bir nebze rahatlatsada uzuntum gitmiyor.cok tesekkur ederim cok zamaninizi aldim.insallah saglikli hayirli guzel gebelikler gecirip saglikli hayirli bebeklerimize kavusuruz bir an once amin

Bende buraya yazmıştım dış gebelik diye doktor 19 temmuzda iğne yaptı. 25 trmmuzda yoğun bir kanama ve ağrı ile acile gittik . Öyle böyle bir ağrı değil doğum sancısı sanki kesin tüpüm patladı dedim acilde kadın doğum uzmanı bana müdahale etti ve avuç içi kadar bir şey çıkardı ve benim tün sancım geçti, artık kese mi ne olduğunu bilmiyorum. Düşürememişim onu o sancı yapmış bende . O gün hastanede kaldım gözetim altında tutular değerim o gün 2700 idi kese yada bebek neyse düştükten sonra ertesi gün 26 temmuzda değerim 835 çıktı .kürtaj vs yapılmadı . Doktor rahim temiz bir şey kalmamış dedi . Doktor çıkan parçayı patolojiye gönderdi . Doktora kese yada bebek düştü , kese olduğuna göre dış gebe miyim hala dedim , olabilirsin çünkü bazen dış gebelikte yalancı keseler olabiliyor dedi . En son geçen gün kan verdim değerim 78 olmuş . Pzts tekrar vereceğim doktor muhtemelen sıfırlanır dedi. Bakalım parça sonucu gelsin nedir ne değildir çıkar ortaya. Ben tek doz 75 ml iğne ile kurtuldum ameliyata ve 2. İğneye gerek kalmadan . Umarım sizlerinde tek iğne ile düşer ve tekrarlamaz benim tek korkum tekrar aynı şeyleri yaşamak . Allahım bir daha yaşatmasın o günleri . Çok zor dış gebelik sürekli ha tüpüm patladı ha patlayacak iç kanama geçireceğim diye paranoyak oldum . Bakalım tekrar heöen istiyorum çocuk doltpr 3 ay dedi ama ben 4 ay beklerim garanti . Adet olacağım günü bekliyorum .

Cok gecmis olsun her cumleni buyyk bir uzuntuyle okudum Rabbim yardmciniz olsun.ben de korkuyorum en buyuk tedirginliklerimden biri de Allah korusun oyle ani dayanilmaz bir sanci durumunda hangi hastaneye gdebilirm diye.benim sadece tup bebek merkezi cunku tedavi oldugum yer acil durumu yok.bnde 75lik vuruldum igne hakkinda o kadar kotu seyler okudum ki igne vuran cok tatli bir hemsireydi agir mu bu igne dedim ewet oyle diyor hastalar cok uzgunum sana bu igneyi yapacagim icin diyince cok korkttum cok agladim saolsun cok dikkat etti.Rabbimin izniyle hic acimadi.ve tekrar yasarmiyim korkusu cok buyuk cok aci.Umarim bir daha yasamayiz

Canım ben rahim filmi çektirdim ve hiç sorun yok dendi . Rahim filmi çektirdikten 3 gün sonra ilişkiye girdik ve ben hamile kaldım . Ama rahim filmi çektirdikten sonra siyah kötü kokulu akıntı geldi ve ben enfeksiyon oldum rahim filminden sonra diye düşündüm . Ama rahim filmi sonrası hamile kalmak kolay olur diyorlar diye ilişkşye gşrdim ve sonuç dış gebelik . Tüplerin açık olmasına bakmıyor maalesef enfeksiyon varsa döllenmiş yumurta tüpte takılıp kalıyor yada doktorum bana tüplerin içinde yumurtanın ilerlemesini sağlayan tüyler var dedi onlarda sıkıntı vardır ki o rahim filmi ile görülmüyor dedi . Allahım yardım etsin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alalım. Şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin .

Canım Allah yardım etsin belki sen sıkıntı çekmeden sancı çekmeden atlatırsın , değerin düşer . Bende ayrıca dış gebelikte bazen olan yalancı kese de varmıs . İğne ile onda düşmeye çalışmış ama düşüremedim evde . Rahim ağzı dar olduğu için . Bende o sancı yapmış . Bende kendi hastaneme gitmek için yola cıktım ama istanbul trafiği ve iş çıkışı olduğu için gidemedim . Doktorumu aradım o geldi hastaneye aöa ben gidemedim trafikten en yakın hastanenin aciline gittik şükür 1 tane kadın doğum uzmanı varmıs öıkmamış daha o hemen çıkardı kesemi embriyo mu ne oldugunu anlamadığım şeyi . Sonra kendi hastaneme gittim doktorum gelmişti baktı sorun yok kürtaja gerek yok dedi .benim değerim yüksekti cnm 2700 idi ama ertesi sabah 835 olmustu. İnşallah senin sorunsuz düşer kurtulursun cnm en yakın zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Amin canim tup bebekte dis gebelik riski birazcik daha fazlaymis bn bunu bilmiyordum. Dr rahim filmi istemedi bizden ama sizin dediginiz gibi filmden sonra hamile kalan cok oluyormus.Canim Allahim isterse her sey olur elbet bizim cok ciddi sperm problemimiz var o yuzden tup bebek zorunlu dediler bize hemen yaptik sonucta guzel olunca dunyalar bizim olduu.ama cok kisacik surdu bu mutluluk.bn birkac topicte 6ay bekledik dr oyle istedi diyenleri okudum.6ay nasil gecer bilmiyorum.siz 3 ay diyince icime bir mutluluk girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…