Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canım ya ben de iğne vuruludum beklyrm
Sende sürec nasıl oldu yazarmısın
Henüz düşmedi cok korkuyrm

Bende tüp bebek tedavisiyle 6 haftaya gelmiştim seviniyrdum
Ta ki gecen pazartesi keseyi göremeyene kadar...
Meger dıs gebelikmiş
Salı iğne yapıldı cuma gel dedi kanamam yok
Hafif agrım var cok yok
İnsallah laporoskipiye gerek kalmaz yaaa
Sürec nasıl bilmyrm
Kan degerim 6binlerdeydi iğne yapıldgnda

Canım ya ben de iğne vuruludum beklyrm
Sende sürec nasıl oldu yazarmısın
Henüz düşmedi cok korkuyrm
Gecmis olsun canim igneyi vurunduktan sonra kanama olyor yalniz farkli bikanama herkeste olemi oldu bilmiyorum ama benim kanamam bi degisikti afedersiniz bole kiyma gibiydi birazda agrin oluyor biraz demek hafif kalir wcye surunerek gittim tabi herkeste bole olmamistir belki sonra hcg yavas yavas dusuyor zaten eger dusmezse dr bi doz igne daha vuruyor seni cok ii anliyorum

Aynen Can'ım benimkide öyleydi çok ağrılıydı rabbim kimseye dış gebeliği yaşatmasın

hanımlar ekim 2014 de dış gebelik geçirdim buraya yazmıştım hatta.. cesaretimi toplayıp hsg çektirdim anestesiziz ve tüplerim açık çıktı. oğlum var 1.5 yaşındayken dış gebelik geçirmiştim.. şuan da 15 aydır olmuyor bu ay doktor rahim filmi isteyince kaçamadım sonuçlar güzel çıktı.. peki ben niye dış gebelik geçirdim o zaman anlamış değilim...

Dış gebelik sadece tüplerle ilgili bir şey değil Can'ım malesef oluyor işte

Doktorum enfeksiyondan olabilir demişti bana o dönem tüplerde az bi iltihap bile olsa ilerleyemez embriyo demişti

Raporum geldi rahim filimden uterus saga deviye yaziyor. Dis gebeligim bundan olabilir mi acaba? Regl olursam gidicem doktora sorana kadar arastirdim ama bulamadim bisey.. Dis gebeligimi sagda yasadim sebep mi oldu bu durum yoksa sonuc mu ? En son sonuc kisminda normal hsg sonucu yaziyor.. Gebelige engel olmadigini ogrendim karin ici yapisikliklarda olabiliyormus sanirim.. Dis gebelik sonrasi rahim filmi cektirenler var mi ? Geciren arkadaslar da metanetli olsu. Zor ama gecicek insallah dua edin isyan etmeyin ben kesin 2 tupumde tikali diyordum neyseki guzel cikti bunun sebebi stres bence.. Ben ogluma bakici bulamayip com aglamistim bi daha bakici bulmadan cocuk yapmam demisti. Kendi kendime ve dis gebelik oldum o ay.. Hep beraber rahatlayalim insallah Allah hrkesin gonlune gore versin

Merhabalar
Geçen sene eylülde dış gebelik geçirmiştim iki kere iğne ile sonlandirabilmiştik.
Bu ay malesef yine geçirdim sebebini çok merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba 16 temmuzda transferin olmuştu 9.gun guzel haberi almıştım beta çok güzel artıyordu 14.gunume kadar fakat sonra az az artmaya başladı biara düşünce Dr kimyasal dedi fakat 3 gün sonra tekrar yükselince dış gebelik dedi vajinal muayenede göremedi beta 700e çıkmıştı ozamn .75lik iğne vuruldum çarşamba günü çok korkuyorum iğne etkili olmayacak diye.cok zor bu disgebelk en zoru psikolojik savaş yuzum hicgulmuyor.hic aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım .Rabbim hepimize yardım etsin insallah

Gecmis olsun arkadasim degerin dusukmus korkma igneden sonra tekrar beta yukselebilir korkma sakin dr belki ikinciyi yaptirir yada bir sure daha bekletip tekrar test yaptirir yine yukselirse ozaman igne yapar benim deger 2200 du ilk igneden dort gun sonra testi yaptik 4500 olmustu dr dort gun sonra yine yaptir dedi yukseklirse ikinci igneyi yapariz dedi ama sukur dusmustu ve agrilarim basladi sag bacagim agridan hissetmiyordum insallah hafif atlatirsin canim bende cok korktum bir daha bebek dusunmem diyordum ama dis gebelik gecince yine bebek dusuncedi aklimda eylulde bende baslicam tup bebege

Tesekkur ederim.benim zaten agrim sizim lekelenmem hicbir seyim yoktu sadece betanin az yukselmesi disinda.dr ayin 13u ve 16si icin tekrar gel dedi degerlere bakacakmis.cok uzuldum agladim hele dussun bir an once diye dua etmek cok uzucu.biran once hersey normale donsun tekrar tup bebege baslamk istiyorum ama gunler gecer mi cok uzun bir zaman var onumde.umarim bebeginiz bir an once saglikla gelir

Amin arkadaşım
Ben de bugün kontrole gittim değerim düşmüş ama yeterli değil dedi dr bir iğne daha oldum haftaya gene kontrol olacak.
Kanama devam ediyor tatile de gidicez bakalım inş biter bir haftaya

Amin arkadaşım
Ben de bugün kontrole gittim değerim düşmüş ama yeterli değil dedi dr bir iğne daha oldum haftaya gene kontrol olacak.
Kanama devam ediyor tatile de gidicez bakalım inş biter bir haftaya
Insallah bir an once sifirlanir sizin de.siz nezamqn igne vuruldunuz peki

Seni anliyorum canim ama elden gelen dua etmek zaten dusmeye basladimi cabuk dusuyor insallah rabbim herkesi evlat sahibi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…