Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya ben de iğne vuruludum beklyrmKizlar bende dis gebelik gecirdim cok zor gunlerdi metotraksat ignesiyle dustu cok sukur simdi bu 3 reglim olucaktu igneden sonra ama bu ay pek korunamadik ve benim tam bi haftadir sulu beyaz cok yogun akintim var koku kasinti yanma yok hafta sonu regl gunum dis gebelikte metotraksat vurunup 6 aydan once hamile kalip saglikla gebeligi ilerleyen saglikli bebegi olanlar var mi![]()
Gecmis olsun canim igneyi vurunduktan sonra kanama olyor yalniz farkli bikanama herkeste olemi oldu bilmiyorum ama benim kanamam bi degisikti afedersiniz bole kiyma gibiydi birazda agrin oluyor biraz demek hafif kalir wcye surunerek gittim tabi herkeste bole olmamistir belki sonra hcg yavas yavas dusuyor zaten eger dusmezse dr bi doz igne daha vuruyor seni cok ii anliyorumCanım ya ben de iğne vuruludum beklyrm
Sende sürec nasıl oldu yazarmısın
Henüz düşmedi cok korkuyrm
Aynen Can'ım benimkide öyleydi çok ağrılıydı rabbim kimseye dış gebeliği yaşatmasınGecmis olsun canim igneyi vurunduktan sonra kanama olyor yalniz farkli bikanama herkeste olemi oldu bilmiyorum ama benim kanamam bi degisikti afedersiniz bole kiyma gibiydi birazda agrin oluyor biraz demek hafif kalir wcye surunerek gittim tabi herkeste bole olmamistir belki sonra hcg yavas yavas dusuyor zaten eger dusmezse dr bi doz igne daha vuruyor seni cok ii anliyorum
Dış gebelik sadece tüplerle ilgili bir şey değil Can'ım malesef oluyor iştehanımlar ekim 2014 de dış gebelik geçirdim buraya yazmıştım hatta.. cesaretimi toplayıp hsg çektirdim anestesiziz ve tüplerim açık çıktı. oğlum var 1.5 yaşındayken dış gebelik geçirmiştim.. şuan da 15 aydır olmuyor bu ay doktor rahim filmi isteyince kaçamadım sonuçlar güzel çıktı.. peki ben niye dış gebelik geçirdim o zaman anlamış değilim...
Doktorum enfeksiyondan olabilir demişti bana o dönem tüplerde az bi iltihap bile olsa ilerleyemez embriyo demiştihanımlar ekim 2014 de dış gebelik geçirdim buraya yazmıştım hatta.. cesaretimi toplayıp hsg çektirdim anestesiziz ve tüplerim açık çıktı. oğlum var 1.5 yaşındayken dış gebelik geçirmiştim.. şuan da 15 aydır olmuyor bu ay doktor rahim filmi isteyince kaçamadım sonuçlar güzel çıktı.. peki ben niye dış gebelik geçirdim o zaman anlamış değilim...
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Merhabalar
Geçen sene eylülde dış gebelik geçirmiştim iki kere iğne ile sonlandirabilmiştik.
Bu ay malesef yine geçirdim sebebini çok merak ediyorum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Hsg çektirdin mi tüplerin açık mı, acaba?
Bayağa olmuş Dr tekrarlarsa Hsg ister normalde istemediyse de bence sen tekrar hamile kalmadan çektir. Çünkü tıkanıklık varsa bile ilaçın etkisiyle açilabiliyormuş.Teşekkür ederim
Benim 3.5 yaşında bir oğlum var çok şükür
Ona hamile kalmadan 3-4 yıl evvel çekilmişti.
Bayağa olmuş Dr tekrarlarsa Hsg ister normalde istemediyse de bence sen tekrar hamile kalmadan çektir. Çünkü tıkanıklık varsa bile ilaçın etkisiyle açilabiliyormuş.
Gecmis olsun arkadasim degerin dusukmus korkma igneden sonra tekrar beta yukselebilir korkma sakin dr belki ikinciyi yaptirir yada bir sure daha bekletip tekrar test yaptirir yine yukselirse ozaman igne yapar benim deger 2200 du ilk igneden dort gun sonra testi yaptik 4500 olmustu dr dort gun sonra yine yaptir dedi yukseklirse ikinci igneyi yapariz dedi ama sukur dusmustu ve agrilarim basladi sag bacagim agridan hissetmiyordum insallah hafif atlatirsin canim bende cok korktum bir daha bebek dusunmem diyordum ama dis gebelik gecince yine bebek dusuncedi aklimda eylulde bende baslicam tup bebegeArkadaşlar merhaba 16 temmuzda transferin olmuştu 9.gun guzel haberi almıştım beta çok güzel artıyordu 14.gunume kadar fakat sonra az az artmaya başladı biara düşünce Dr kimyasal dedi fakat 3 gün sonra tekrar yükselince dış gebelik dedi vajinal muayenede göremedi beta 700e çıkmıştı ozamn .75lik iğne vuruldum çarşamba günü çok korkuyorum iğne etkili olmayacak diye.cok zor bu disgebelk en zoru psikolojik savaş yuzum hicgulmuyor.hic aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım .Rabbim hepimize yardım etsin insallah
Tesekkur ederim.benim zaten agrim sizim lekelenmem hicbir seyim yoktu sadece betanin az yukselmesi disinda.dr ayin 13u ve 16si icin tekrar gel dedi degerlere bakacakmis.cok uzuldum agladim hele dussun bir an once diye dua etmek cok uzucu.biran once hersey normale donsun tekrar tup bebege baslamk istiyorum ama gunler gecer mi cok uzun bir zaman var onumde.umarim bebeginiz bir an once saglikla gelirGecmis olsun arkadasim degerin dusukmus korkma igneden sonra tekrar beta yukselebilir korkma sakin dr belki ikinciyi yaptirir yada bir sure daha bekletip tekrar test yaptirir yine yukselirse ozaman igne yapar benim deger 2200 du ilk igneden dort gun sonra testi yaptik 4500 olmustu dr dort gun sonra yine yaptir dedi yukseklirse ikinci igneyi yapariz dedi ama sukur dusmustu ve agrilarim basladi sag bacagim agridan hissetmiyordum insallah hafif atlatirsin canim bende cok korktum bir daha bebek dusunmem diyordum ama dis gebelik gecince yine bebek dusuncedi aklimda eylulde bende baslicam tup bebege
Amin arkadaşımArkadaşlar merhaba 16 temmuzda transferin olmuştu 9.gun guzel haberi almıştım beta çok güzel artıyordu 14.gunume kadar fakat sonra az az artmaya başladı biara düşünce Dr kimyasal dedi fakat 3 gün sonra tekrar yükselince dış gebelik dedi vajinal muayenede göremedi beta 700e çıkmıştı ozamn .75lik iğne vuruldum çarşamba günü çok korkuyorum iğne etkili olmayacak diye.cok zor bu disgebelk en zoru psikolojik savaş yuzum hicgulmuyor.hic aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım .Rabbim hepimize yardım etsin insallah
Insallah bir an once sifirlanir sizin de.siz nezamqn igne vuruldunuz pekiAmin arkadaşım
Ben de bugün kontrole gittim değerim düşmüş ama yeterli değil dedi dr bir iğne daha oldum haftaya gene kontrol olacak.
Kanama devam ediyor tatile de gidicez bakalım inş biter bir haftaya
Seni anliyorum canim ama elden gelen dua etmek zaten dusmeye basladimi cabuk dusuyor insallah rabbim herkesi evlat sahibi etsinTesekkur ederim.benim zaten agrim sizim lekelenmem hicbir seyim yoktu sadece betanin az yukselmesi disinda.dr ayin 13u ve 16si icin tekrar gel dedi degerlere bakacakmis.cok uzuldum agladim hele dussun bir an once diye dua etmek cok uzucu.biran once hersey normale donsun tekrar tup bebege baslamk istiyorum ama gunler gecer mi cok uzun bir zaman var onumde.umarim bebeginiz bir an once saglikla gelir