Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar Günaydın
Dün ikinci iğneyi vurulduğumu demiştim ya bu sabah kalktığımdan beri oturup kalkarken filan sağ kasığım ağrıyor batıyor.
İlk iğnede de aynısı olmuştu.
Sizde ne gibi yan etkiler oldu?

Canım bende de hafif batma oluyordu ara ara sızı giriyordu kasığıma . Ama şiddetli olursa hemen hastaneye koş demişti doktorum . Senin nasıl ki canım şiddetli mi hafif mi ? Doktoruna bir sorsan C ceylin1907

Yok çok şiddetli değil canım bana da baygınlık hissi çok ağrın olursa gel demişti

Geçmiş olsun canım umutsuzlığa düşme . İğneden sonra düşer inşallah değerlerin . Benimde 2700 iken tek iğne ile düştü en son 78 idi pzts tekrar yaptıracağım muhtemelen sıfırlanmıştır . Allah beterinden saklasın .

Sağol cnm, kaç günde 78'e düştü değerlerin?

Geçsin artık ya çok hırpalanıyor insan
Haftaya bugün tatilde olacağız inşallah kanama bitse bari
Biz de bu sene izine çıkamayanlardanız. Tam izinlerin açıldığı gün dış gebelik şüphesi var dedi iki doktor. Dün ilk iğnemi oldum. Tatile çıkabilecek miyiz bilmiyorum....

Bir de birşey soracağım kızlar. Ben hastaneye imza atıp eve geldim dün. İğne olunca hep yattınız mı evde yoksa normal günlük işlere devam mı ettiniz? Mesela çarşıya falan gittiniz mi?

Geçsin artık ya çok hırpalanıyor insan
Haftaya bugün tatilde olacağız inşallah kanama bitse bari
Canım bende tatile gidecektim ama doktor izin vermedi bana ne olur ne olmaz diye 78 e düşünce değerim gidebilirsin dedi . Denizde tampon kullan dedi kanama olmamasına rağmen . şimdi tatildeyim hep tampon kullandım . İlişkşde yasak dedi 20 gün .

Biz de bu sene izine çıkamayanlardanız. Tam izinlerin açıldığı gün dış gebelik şüphesi var dedi iki doktor. Dün ilk iğnemi oldum. Tatile çıkabilecek miyiz bilmiyorum....
Biz de çok uzun senelerden sonra Otel tatiline çıkacağız inşallah sorun yaşamam
Darısı başınıza

Bir de birşey soracağım kızlar. Ben hastaneye imza atıp eve geldim dün. İğne olunca hep yattınız mı evde yoksa normal günlük işlere devam mı ettiniz? Mesela çarşıya falan gittiniz mi?
Ben yaptım temizlik , iş vs , ağır bile kaldırdım . Doktor kendini çok zorlamadığın middetçe herşeyi yapabilrsin dedi .

Tampon alacağım ben de hiç kullanmadım daha evvel

Arkadslar ayin 10ununda degerim 707 idi igneyi o gun vuruldum bugun degerim 754 dr bu artis artis sayilmaz cok muhim deil dedi.16snda tekrar degere bakilacak ewe geldigimde ilk defa camasirimda kan gordum cok fazla deildi avuc ici kadar
Ama boyle kasiklarimda ince ince sizi var cok siddetli degil.umarim gittgmde degerimin dustugunu gorurum

Okuduklarımdan anladığım iğneden sonra ilk ölçümde değerin biraz artmasının normal olduğu ikinci ölçümde ise artık düşüş beklendiği. Yani bence durumun normal. Ben dün iğne oldum ve bugün çok halsizim, size de böyle oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…