Anladım canım biliyorum film çekip bazı kan değerlerine bakıyorlar değerin çok yüksek değil inşallah iğne etki eder başka bişeye gerek kalmaz kaç gün geçmişti reglden kürtaj felan dedi mi Drun yada suan kanaman felan varmiCanım bugün belli oldu . Yarın tekrar kan değerine bakacak doktor birde bazı testler istedi böbrek ve Karaciğeri etkiliyormuş o iğne . Böbrek ve karaciğer uygun mu ona bakacak . Salı sabah iğne olacağım . Bilemiyorum ki doktor böyle dedi ona göre hareket ediyorum bende
İnşallah Canım . Bugün tam 6 haftalık olması lazım . Yok kürtaj demedi iğne yapacak değer düşmezse 2. İğneyi yapacak 8 gün sonra . Hala düşmezse cerrahi girişim olacak mecburen dedi ama iğne ile %90 düşüyor değer dedi . İnşallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum .Anladım canım biliyorum film çekip bazı kan değerlerine bakıyorlar değerin çok yüksek değil inşallah iğne etki eder başka bişeye gerek kalmaz kaç gün geçmişti reglden kürtaj felan dedi mi Drun yada suan kanaman felan varmi
Bana iğne ve kürtaj demişlerdi içerideki kanın temizlenmesi gerekiyormuş ama benim hcge kendi kendine düşmeye başlayınca kanamam da oldu baya sürdü 15 gün felan ve adetten biraz daha sanciliydi bende kürtaj olmadım iğneyi oldum sadece seninde değerin düşüşe geçince Dr kürtaj yapmazsa kanaman olabilir dikkatli ol canım aşırı ağrılı ve kanamalı bi durum yaşarsan hiç durma hastaneye gitİnşallah Canım . Bugün tam 6 haftalık olması lazım . Yok kürtaj demedi iğne yapacak değer düşmezse 2. İğneyi yapacak 8 gün sonra . Hala düşmezse cerrahi girişim olacak mecburen dedi ama iğne ile %90 düşüyor değer dedi . İnşallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum .
Evet Canım doktorda söyledi kanama yada ağrı olursa hemen hasteneye gel diye . Şimdi iğne vurulmaya başlayınca kanama hemen başlar mı ? Çok mu ağrılı geçiyor ??Bana iğne ve kürtaj demişlerdi içerideki kanın temizlenmesi gerekiyormuş ama benim hcge kendi kendine düşmeye başlayınca kanamam da oldu baya sürdü 15 gün felan ve adetten biraz daha sanciliydi bende kürtaj olmadım iğneyi oldum sadece seninde değerin düşüşe geçince Dr kürtaj yapmazsa kanaman olabilir dikkatli ol canım aşırı ağrılı ve kanamalı bi durum yaşarsan hiç durma hastaneye git
Kanama vücudunla alakali biraz canım hcge önce düşüşe geçmesi lazım iğneden hemen sonra kanaman olmaz yani iğne önce hcge ni düşürmesi lazım kanama sonra adet gibi olucaktir ama sadece birazcık daha ağrılı ama gene herkese göre değişebilir inşallah sende çok kolay adet gibi atlatirsinEvet Canım doktorda söyledi kanama yada ağrı olursa hemen hasteneye gel diye . Şimdi iğne vurulmaya başlayınca kanama hemen başlar mı ? Çok mu ağrılı geçiyor ??
İnşallah Canım dediğin gibi kolay atlatırım . Çok korkuyorum çok hemde .Kanama vücudunla alakali biraz canım hcge önce düşüşe geçmesi lazım iğneden hemen sonra kanaman olmaz yani iğne önce hcge ni düşürmesi lazım kanama sonra adet gibi olucaktir ama sadece birazcık daha ağrılı ama gene herkese göre değişebilir inşallah sende çok kolay adet gibi atlatirsin
Çok normal korkman seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşamayan bilemez bende hep kendimi dinliyordum normal bi sızım olsa bile şiddetlenicek diye ödüm kopuyordu ama öyle düşünmeye başlayınca hep dua ettim sende dilinden hiç eksik etme duayı Allah yardimcin olur inşallahİnşallah Canım dediğin gibi kolay atlatırım . Çok korkuyorum çok hemde .
Allah yardımcın olsun çok zor yasamayan bilemez hep iyi düşün ben de iki kez dış gebelik geçirdim ikincisinde iğneyle dusurduler sukur 1 haftada degerim düşmeye başladı ve kurtaj da oldum bol bol dua etİnşallah Canım dediğin gibi kolay atlatırım . Çok korkuyorum çok hemde .
Canım benim normal dusuk olsa kanama ve sanci adet gibi biraz daha yogun ve uzun suruyor ama benim bildiğim kürtaj sonrası çok kanama olmaması lazım kendibenim sorum su acep bu kanama ve sancılar ne zaman normale dönerki
benim sorum su acep bu kanama ve sancılar ne zaman normale dönerki
Malesef istatistiksel olarak dış gebelik geçirenin tekrar geçirme olasılığı yükseliyor.şimdi dış gebelik yasayanın tekrar dış gebelik olma olasılıgı artiyormu oyle birsey varmı yoksa yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?