Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Anladım canım biliyorum film çekip bazı kan değerlerine bakıyorlar değerin çok yüksek değil inşallah iğne etki eder başka bişeye gerek kalmaz kaç gün geçmişti reglden kürtaj felan dedi mi Drun yada suan kanaman felan varmi

İnşallah Canım . Bugün tam 6 haftalık olması lazım . Yok kürtaj demedi iğne yapacak değer düşmezse 2. İğneyi yapacak 8 gün sonra . Hala düşmezse cerrahi girişim olacak mecburen dedi ama iğne ile %90 düşüyor değer dedi . İnşallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum .

Bana iğne ve kürtaj demişlerdi içerideki kanın temizlenmesi gerekiyormuş ama benim hcge kendi kendine düşmeye başlayınca kanamam da oldu baya sürdü 15 gün felan ve adetten biraz daha sanciliydi bende kürtaj olmadım iğneyi oldum sadece seninde değerin düşüşe geçince Dr kürtaj yapmazsa kanaman olabilir dikkatli ol canım aşırı ağrılı ve kanamalı bi durum yaşarsan hiç durma hastaneye git

Evet Canım doktorda söyledi kanama yada ağrı olursa hemen hasteneye gel diye . Şimdi iğne vurulmaya başlayınca kanama hemen başlar mı ? Çok mu ağrılı geçiyor ??

Evet Canım doktorda söyledi kanama yada ağrı olursa hemen hasteneye gel diye . Şimdi iğne vurulmaya başlayınca kanama hemen başlar mı ? Çok mu ağrılı geçiyor ??
Kanama vücudunla alakali biraz canım hcge önce düşüşe geçmesi lazım iğneden hemen sonra kanaman olmaz yani iğne önce hcge ni düşürmesi lazım kanama sonra adet gibi olucaktir ama sadece birazcık daha ağrılı ama gene herkese göre değişebilir inşallah sende çok kolay adet gibi atlatirsin

İnşallah Canım dediğin gibi kolay atlatırım . Çok korkuyorum çok hemde .

Çok normal korkman seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşamayan bilemez bende hep kendimi dinliyordum normal bi sızım olsa bile şiddetlenicek diye ödüm kopuyordu ama öyle düşünmeye başlayınca hep dua ettim sende dilinden hiç eksik etme duayı Allah yardimcin olur inşallah

Allah yardımcın olsun çok zor yasamayan bilemez hep iyi düşün ben de iki kez dış gebelik geçirdim ikincisinde iğneyle dusurduler sukur 1 haftada degerim düşmeye başladı ve kurtaj da oldum bol bol dua et

bende gecen hafta pazartesi kürtaj oldum dış gebelikden ama benimki tüpde degil rahim agzında servikal dış gebelikmis ve sezeryan yarama yapısmısdı rahimin alınma durumu vardı neyseki hamdolsun alınmadı rahimim ama cok agrılı oldu sonrası cok sancı cektim halada tam toparlayamadım

benim sorum su acep bu kanama ve sancılar ne zaman normale dönerki

Sıfırlanana kadar kanamalar sürüyor malesef. Sancılar da gelip gidiyor. Sıfırlandıktan bir süre sonra da adet göreceğiz. Benim 6'sında kanamam başladı, 4 gün sancım vardı. Sonra bir süre kesildi sancı, dün yeniden başladı.

Edit: şimdi gördüm, sizin kürtaj durumu varmış. Bende iğne söz konusu, kürtajda nasıl olur bilmiyorum.

Herkese merhaba, dış gebelikle ilgili aklımdaki sorulara yanıt bulmaya çalıştım bu sayfalarda ve neredeyse tüm yazılanları okudum. Bende atlatabilirsem eğer yaşadıklarımı paylaşacağım demiştim kendi kendime. Özellikle beta hcg değerleri ve uygulanan iğne tedavisinin gidişatıyla ilgili. Gebelik serüvenime 180 ile başladım. Sonra az az kanamam başladı. 10 gün sonraki testte 1164 oldu ama kese yoktu ortada, erkendir dedi doktorum 3 gün sonra 1860 ama yine kese olmayınca küretaj oldum patoloji sonucu dış gebelik malum. 2400 ile tek doz iğne oldum. 4. Günüm 2860 7. Günüm 2675 çıktı. Sonra 1593 - 159 - 27 - 2,32 olarak devam etti. İğne olduğumdan bu güne tam 1 ay oldu. Henüz adet olamadım ama umutla bekliyorum. Benim gibi araştıran arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Herkese geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamayız dış gebeliği.

Kizlar kafayi yiyecegim.Ozel hastanedeki doktorum igne olali 2ay olmasina ragmen korunmana gerek yok dedi.Dun arastirma hastanesine gittim en az 3ay korun dedi.Kime inanacagimi sasirdim.Benim gibi olan var mi.

Kizlar bende dis gebelik gecirdim cok zor gunlerdi metotraksat ignesiyle dustu cok sukur simdi bu 3 reglim olucaktu igneden sonra ama bu ay pek korunamadik ve benim tam bi haftadir sulu beyaz cok yogun akintim var koku kasinti yanma yok hafta sonu regl gunum dis gebelikte metotraksat vurunup 6 aydan once hamile kalip saglikla gebeligi ilerleyen saglikli bebegi olanlar var mi

Nisanda kürtaj olmuştum haziran 13 son adet günümdü 13 temmuz hcg118 16 temmuz 200 20 temmuz 750 23 temmuz 620 ayrica sağ kasığımda ve bacağımda şiddetli ağrı dış gebelikmiş bugün iğne oldum kemoterapide kullanılan bir iğneymiş cuma hcg tekrar bakılacak başka bir tedavi vermedi doktor ayrıca dünden bu yana kanamam var tek bildiğim hcg takibi ve erken teşhis önemliymiş geç kalsaydım daha kötü olbilirdi ama yinede tehlikenin devam ettiğini söyledi doktor çok huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…