Çok ama çok üzüldüm canım ya ne desek boş teselli etmemiz mumkun bile degil.malesef gitti bebişultrasonla yeri tespit edilemeyen dış gebelik bu sefer. Sağlıklı bir gebelik olması mümkün değildi. Metorexat yapıldı eve geldim şimdi.
Betahcg 960'dan 1840 a yükseldi, progesteron 0.05 cıkmıs. Burada doktorum progesteron testinde bir hata oldugunu düşünüyor, o yüzden yeniden kan verdim bugün. Gece önce adet sancısı gibi bir agrı ve hafif bir kanama geldi, sabah gaz sancısına benzer korkunç bir agrı ile uyandım. Daha önceki tecrübelerime ve burada okuduklarıma dayanarak Cuma günü olan detaylı ultrason randevumu hemen erkene çektim, fakat bu 2. detaylı ultrasonda da ne tüplerde ne rahimde ne de görülebilen karın içinde asla bir kese yok. Geç döllenme zaten benim durumumda mümkün olmayacağı için elenmişti, o yüzden doktorum muhtemelen abdominal dış gebelik olduğunu düşünüyor. Abdominalde betahcg değerleri gebelik başında 2 kat artabiliyormuş. Hem detay ultrasondaki uzman hem de kendi doktorum aynı kanıda olduğu için metotreksatla sonlandırma kararı aldık.
Artık bundan sonraki süreçte rahim filmi beni bekliyor.
Ne güzel de artmıştı değerlerin Allah yardım etsin inşallah bigün bizde sağlıklı gebelik yaşarız Allahım korusun seni en kisa zamanda kucağını doldursun dua ve sabır yapıcak başka hiç birşeyimiz yokk