• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

malesef gitti bebiş :KK43: ultrasonla yeri tespit edilemeyen dış gebelik bu sefer. Sağlıklı bir gebelik olması mümkün değildi. Metorexat yapıldı eve geldim şimdi.

Betahcg 960'dan 1840 a yükseldi, progesteron 0.05 cıkmıs. Burada doktorum progesteron testinde bir hata oldugunu düşünüyor, o yüzden yeniden kan verdim bugün. Gece önce adet sancısı gibi bir agrı ve hafif bir kanama geldi, sabah gaz sancısına benzer korkunç bir agrı ile uyandım. Daha önceki tecrübelerime ve burada okuduklarıma dayanarak Cuma günü olan detaylı ultrason randevumu hemen erkene çektim, fakat bu 2. detaylı ultrasonda da ne tüplerde ne rahimde ne de görülebilen karın içinde asla bir kese yok. Geç döllenme zaten benim durumumda mümkün olmayacağı için elenmişti, o yüzden doktorum muhtemelen abdominal dış gebelik olduğunu düşünüyor. Abdominalde betahcg değerleri gebelik başında 2 kat artabiliyormuş. Hem detay ultrasondaki uzman hem de kendi doktorum aynı kanıda olduğu için metotreksatla sonlandırma kararı aldık.

Artık bundan sonraki süreçte rahim filmi beni bekliyor.
Çok ama çok üzüldüm canım ya ne desek boş teselli etmemiz mumkun bile degil.
Ne güzel de artmıştı değerlerin Allah yardım etsin inşallah bigün bizde sağlıklı gebelik yaşarız Allahım korusun seni en kisa zamanda kucağını doldursun dua ve sabır yapıcak başka hiç birşeyimiz yokk

UOTE="Febita, post: 47054024, member: 638963"]malesef gitti bebiş :KK43: ultrasonla yeri tespit edilemeyen dış gebelik bu sefer. Sağlıklı bir gebelik olması mümkün değildi. Metorexat yapıldı eve geldim şimdi.

Betahcg 960'dan 1840 a yükseldi, progesteron 0.05 cıkmıs. Burada doktorum progesteron testinde bir hata oldugunu düşünüyor, o yüzden yeniden kan verdim bugün. Gece önce adet sancısı gibi bir agrı ve hafif bir kanama geldi, sabah gaz sancısına benzer korkunç bir agrı ile uyandım. Daha önceki tecrübelerime ve burada okuduklarıma dayanarak Cuma günü olan detaylı ultrason randevumu hemen erkene çektim, fakat bu 2. detaylı ultrasonda da ne tüplerde ne rahimde ne de görülebilen karın içinde asla bir kese yok. Geç döllenme zaten benim durumumda mümkün olmayacağı için elenmişti, o yüzden doktorum muhtemelen abdominal dış gebelik olduğunu düşünüyor. Abdominalde betahcg değerleri gebelik başında 2 kat artabiliyormuş. Hem detay ultrasondaki uzman hem de kendi doktorum aynı kanıda olduğu için metotreksatla sonlandırma kararı aldık.

Artık bundan sonraki süreçte rahim filmi beni bekliyor.[/QUOTE]
Canım allah demekkı bunu hayrlı görmüş sakın uzulme benm de dıs gebelikde degerim 3360 a cıkmıs dı normal sandılar tüpüm alındı su an 24 haftalık hamıleyım tekrardan hıc skma canını alan da veren de allah unutma olurmu hayırlı saglıklı sıhhatlı olmayacakdı demekkı

B Buse000687 Allah kucağına almayi da nasip etsin maşallah ne güzel ne kadar korunmustun bide korunduktan sonra ne kadar zaman da hamile kaldın tekrar canim
Bende igne olmustum korunmayı bırakalı 5 ay oldu hala beklemedeyiz bende hayirlisiyla sagliklisiyla olsun diye dua ediyorum Allah hakkımızda her zaman hayirlisini versin

malesef gitti bebiş :KK43: ultrasonla yeri tespit edilemeyen dış gebelik bu sefer. Sağlıklı bir gebelik olması mümkün değildi. Metorexat yapıldı eve geldim şimdi.

Üzüldüm ama herşeyini hayırlısı birlikte bekleyeceğiz inşallah

B Buse000687 Allah kucağına almayi da nasip etsin maşallah ne güzel ne kadar korunmustun bide korunduktan sonra ne kadar zaman da hamile kaldın tekrar canim
Bende igne olmustum korunmayı bırakalı 5 ay oldu hala beklemedeyiz bende hayirlisiyla sagliklisiyla olsun diye dua ediyorum Allah hakkımızda her zaman hayirlisini versin
Aminn canım cumlemızle birlikde ıns rabbım buyuk ben dıs gbelık oldum ıkı ay korundum ıkı ay sonra yanı amelyattdan dort ay sonra hamıle kaldım kalmadan oncekı ay rahım fılmı cektırdım tek tupe dusunce o da kapalımı falan diye sukur allaha bugune geldım allah ıns devamınuda getırır herseyden korkuyorum dogal olaraj ama dua dan baska care yok allah nasp ederse elımızw alırız etmezse o daha iyisini bılır

Cok gecmis olsun..Benim de tupte mi degil mi sagda mi solda mi gorunmedi malesef.Ameliyata gerek kalmadan igne ile sonlandirilmasi seni teselli eder ancak.Allah daha beterinden korusun.

Kizlar merhaba, bu satirlari hastane odamdan yaziyorum. Ignenin vuruldugu aksam korkunc bir sanci basladi, bayilinca da ailem ambulans cagirmis. Acile kaldirildim, devlet hastanesi yatak yok diyip serum takip gonderdi. Ordan cikinca yina bayginlik gecirdim. Bu sefer direk takibimi yapan hastaneye geldim. 2 gundur buradayim. Bir ic kanama baslamis. Ilk gece agri kesiciler bile fayda etmedi. Doktorum kan pihtilastirici serum verip takip etmek istedi. Hemen ameliyata almak istemedi. Nitekim ic kanamam ve yogun agrilarim azaldi. Insallah bgn ya da yarin taburcu olacagim.

Kizlar merhaba, bu satirlari hastane odamdan yaziyorum. Ignenin vuruldugu aksam korkunc bir sanci basladi, bayilinca da ailem ambulans cagirmis. Acile kaldirildim, devlet hastanesi yatak yok diyip serum takip gonderdi. Ordan cikinca yina bayginlik gecirdim. Bu sefer direk takibimi yapan hastaneye geldim. 2 gundur buradayim. Bir ic kanama baslamis. Ilk gece agri kesiciler bile fayda etmedi. Doktorum kan pihtilastirici serum verip takip etmek istedi. Hemen ameliyata almak istemedi. Nitekim ic kanamam ve yogun agrilarim azaldi. Insallah bgn ya da yarin taburcu olacagim.
Çok geçmiş olsun ayni şey bnmde basima geldi iç kanama geçirdim çok şiddetli agrilarm oldu ameliyata aldilar ve sol tüpm alinmisti

Kizlar selam.Ben mayista dis gebelik gecirmistim..Cuma gunu doktora gittim istedigin zaman hamile kalabilirsin ama once tuplerin acik mi degil mi bir bakalim dedi.Adetten sonra film cekilecegim.Korunma surem henuz 2ay oldu.Benim gibi olup saglikli gebelik yasayan var mi.Dis gebelikten sonra 3ay icinde.

Kizlar selam.Ben mayista dis gebelik gecirmistim..Cuma gunu doktora gittim istedigin zaman hamile kalabilirsin ama once tuplerin acik mi degil mi bir bakalim dedi.Adetten sonra film cekilecegim.Korunma surem henuz 2ay oldu.Benim gibi olup saglikli gebelik yasayan var mi.Dis gebelikten sonra 3ay icinde.
Canim gecmis olsun bende nisan ayinda gecirdim hem kurtaj oldum hem kemoterapi ignesi oldum dr igneden dolayi 6 ay koruma verdi bende film istedim tupler kapali olsa adet goremezsin yada duzensizlesir dedi 3 ay zaten rahim kendini anca toparlio istersen korunma suren bitince bi ay dene kalamazsan cektirirsin bos yere mudehale ettirme istersen

Canim gecmis olsun bende nisan ayinda gecirdim hem kurtaj oldum hem kemoterapi ignesi oldum dr igneden dolayi 6 ay koruma verdi bende film istedim tupler kapali olsa adet goremezsin yada duzensizlesir dedi 3 ay zaten rahim kendini anca toparlio istersen korunma suren bitince bi ay dene kalamazsan cektirirsin bos yere mudehale ettirme istersen
Selam,canim acikcasi filmi ben istedim cunku 1kimyasal bir dis gebeligim var.Ve doktorlar cok umursamaz.Sadece hamileler ile ilgileniyorlar bizi hastadan sayan yok.Saglikli bir gebelik yasamayi o kadar istiyorum ki sirf bu yuzden.Allah kimseyi hastanelere ve doktorlarin eline dusurmesin.Tupler acik mi diye cok merak ediyorum.Kapali ise bu film ile acilacak allah izin verirse.Esim de bu hafta test yaptiracak.Cunku ayni seyleri yasamayi hic istemiyorum.Cok kotu hissettim kendime gelmem zaman aldi.:KK42:

Benim ilk dıs gebelikte de doktorum rahim filmini gerekli gormemisti fakat 2. yi yaşıyorum. Şimdi degerlerim sıfırlandıktan 3 ay sonra film çekilecek. Bazen belki ilkinden sonra doktoruma ısrar edip hsg çektirseydim 2. kez bu durumu yaşamazdım diye düşünür halde buluyorum kendimi. Bence çektirilmesinde fayda var, daha sonra pisman olmamak için.

Maalesef geleceğe umutla bakamıyorum , bugün dış gebelik olduğu kesinleşti ve tekrarlama olasılığını duyduktan sonra kalbim sıkışıyor . Ayni süreç ayni acılar Nasıl katlanır insan ? Nasıl atlattınız arkadaşlar . Allahım yardımcımız olsun .. Çok üzgünüm

Maalesef geleceğe umutla bakamıyorum , bugün dış gebelik olduğu kesinleşti ve tekrarlama olasılığını duyduktan sonra kalbim sıkışıyor . Ayni süreç ayni acılar Nasıl katlanır insan ? Nasıl atlattınız arkadaşlar . Allahım yardımcımız olsun .. Çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun canım ilk dış gebelik mi? Eger iğneyle düşerse tekrarlama olasılığı çok az olurmuş inşallah seninde iğneyle yada kendiliğinden düşer değerlerin. Allah yardimcin olsun daha çok yeni zamanla Allah hafifletiyor inan yeniden umutlaniyorsun dua et bol bol inşallah sabırın sonu selametir canım benim

geçmiş olsnn.Yeni geçirdiğiniz için insan bi umutsuzluğu kapılıyo ama maalesef ama geçiyor hiç merak etmeyn.Hsg de çektirirsnz .

Çok geçmiş olsun canım ilk dış gebelik mi? Eger iğneyle düşerse tekrarlama olasılığı çok az olurmuş inşallah seninde iğneyle yada kendiliğinden düşer değerlerin. Allah yardimcin olsun daha çok yeni zamanla Allah hafifletiyor inan yeniden umutlaniyorsun dua et bol bol inşallah sabırın sonu selametir canım benim
Evet Canım ilk dış gebelik .inşallah geçer , gider bu günler bir daha da tekrarlamaz . Salı günü iğne olacağım değerim 2461 . Umarım ameliyata gerek kalmadan değerim düşer

Ultrason da tüpte gorulduyse iğne için niye bekliyorsun canım olsa iğneni değerin artmadan
Canım bugün belli oldu . Yarın tekrar kan değerine bakacak doktor birde bazı testler istedi böbrek ve Karaciğeri etkiliyormuş o iğne . Böbrek ve karaciğer uygun mu ona bakacak . Salı sabah iğne olacağım . Bilemiyorum ki doktor böyle dedi ona göre hareket ediyorum bende

Back