- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Ben de 2doz oldumCanim igneden sonra doktorum bana 3.gun %30 düşüş olursa cok iyi demisti.Benim 543ten 292ye dusmustu ama ben 2doz oldum 100mg.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2doz oldumCanim igneden sonra doktorum bana 3.gun %30 düşüş olursa cok iyi demisti.Benim 543ten 292ye dusmustu ama ben 2doz oldum 100mg.
Kürtaj olmadım ama adet olur gibi kanama varKürtaj oldun mu canım? Benim kürtajdan 3 4 gün sonra kanamam bitti
Kanama benimde vardı zaten kürtajdan sonrada devam etti ama çok değildi. Doktoruna bi danış ama normal diye biliyorum benKürtaj olmadım ama adet olur gibi kanama var
Niye öyle düşünüyorsun canım ya Allahtan umut kesilmez tatlim belki kanama dan sonra hamile kalmissindir ve inşallah çok sağlıklıdırrrMerhaba arkadaşlar. 2014 kasımında dış gebelik gecirmiştim. 6 aydır da yeniden cocuk sahibi olmak istiyoruz. 10 mayıstaki adet dönemimden sonra 3 haziranda yani neredeyse yeni adet dönemimde 3 gün yoğun agrılı kanamam oldu. Ama 3 gün sonra bir anda kesildi. Tabi adet olduğumu düşündüm yine. Adet olmadan test yaptım negatif cıkmıstı, üzerine adetimi de oldum. Demek ki hiç birseyim yok hamile de değilim diye düşünüyordum. Dün hiç bir fiziksel rahatsızlığım ve beklentim yokken birsey oldu,bir his doğdu içime. tamamen hislerime dayanarak bir test yaptım ve pozitif. Dünya başıma yıkıldı diyebilirim. Hemen acile gittik betahcg 114 çıktı. Kese varsa da tabii ki görünmedi, 1000'in altında oldugundan değerlerim. Salı yeniden betahcgye bakacagız. Benim çok umudum yok , cünkü bugün yine hafif bir lekelenmem başladı. Zaten 3haziranda yasadıgım da agrılı ve gece boy ped kullandıgım bir kanamaydı. O yüzden yerleşmedir diyemiyorum. Büyük ihtimalle yine dış gebelik geçiriyorum. Ruhi durumumun nasıl olduğunu anlatmayacagım bile.
Bu başlık dış gebelik sonrası hayata umutla bakanlar ama ben artık umutla bakamıyorum :)
Bana Dr en az 3 ayı şart koşmuştu aslında 6 ay dedi ignenin bazı yan etkileri olabiliyormus ondanKizlar hepimize cok gecmis olsun dis gebeligi yasamayan bilemez bende gecen ay gecirdim once kurtaj oldum sonra o igneyi oldum cok sukur ilk adetimi oldum bitti ama korunup korunmamakta cok kararsiz kaldim methotreksattan sonra bi dr 6 ay korun dedi digeri ilk adeti gordukten sonra gerek yok devam et dedi igneden sonra korunmayan var mi aranizda
canim ilk dis gebeliginden aonra nedenine yonelik bi arastirma icine girmismiydiniz?Merhaba arkadaşlar. 2014 kasımında dış gebelik gecirmiştim. 6 aydır da yeniden cocuk sahibi olmak istiyoruz. 10 mayıstaki adet dönemimden sonra 3 haziranda yani neredeyse yeni adet dönemimde 3 gün yoğun agrılı kanamam oldu. Ama 3 gün sonra bir anda kesildi. Tabi adet olduğumu düşündüm yine. Adet olmadan test yaptım negatif cıkmıstı, üzerine adetimi de oldum. Demek ki hiç birseyim yok hamile de değilim diye düşünüyordum. Dün hiç bir fiziksel rahatsızlığım ve beklentim yokken birsey oldu,bir his doğdu içime. tamamen hislerime dayanarak bir test yaptım ve pozitif. Dünya başıma yıkıldı diyebilirim. Hemen acile gittik betahcg 114 çıktı. Kese varsa da tabii ki görünmedi, 1000'in altında oldugundan değerlerim. Salı yeniden betahcgye bakacagız. Benim çok umudum yok , cünkü bugün yine hafif bir lekelenmem başladı. Zaten 3haziranda yasadıgım da agrılı ve gece boy ped kullandıgım bir kanamaydı. O yüzden yerleşmedir diyemiyorum. Büyük ihtimalle yine dış gebelik geçiriyorum. Ruhi durumumun nasıl olduğunu anlatmayacagım bile.
Bu başlık dış gebelik sonrası hayata umutla bakanlar ama ben artık umutla bakamıyorum :)
normal canım sancı kanama olur.kizlar igneden sonra adet agrisi gibi agri kanama normal dimi? degerde yavas yavas dusuyor
Evet sonraki günlerde kanama ve ağrı artıyorkizlar igneden sonra adet agrisi gibi agri kanama normal dimi? degerde yavas yavas dusuyor
Rahim filmi gerekli bulmamıştı dr um. Onun dışında diğer değerlerim normal çıkmıştı. Doğal yollarla hamile kalamaz ya da yeniden dış gebelik yaşarsan detaylı tetkik yapacağız demişti. Ben yaklasık 6 ay sonra hamile kalabildim, fakat sonucumuz iyi çıkmadıcanim ilk dis gebeliginden aonra nedenine yonelik bi arastirma icine girmismiydiniz?
Çok geçmiş olsun sanırım aynı şeyi yasamisiz ben de 2 kez dış gebelik geçirdim ilkinde ameliyat oldum ikincisinde kurtaj ve iğneyle sonlandı ama ikincisinin tam olarak ne olduğunu anlayamadilar bazı doktorlar kimyasal gebelik dedi ben de genetik tahlil ve pıhtılaşma testi yaptrdim sonuçların iyi çıktı rahim filmine benm için de gerek duymadilar hatta tekrar denememi söylediler ama ben çok korkuyorum sanırım rahim filmi cektrdiktrn sonra tekrar deneyecegimRahim filmi gerekli bulmamıştı dr um. Onun dışında diğer değerlerim normal çıkmıştı. Doğal yollarla hamile kalamaz ya da yeniden dış gebelik yaşarsan detaylı tetkik yapacağız demişti. Ben yaklasık 6 ay sonra hamile kalabildim, fakat sonucumuz iyi çıkmadı
FelicitaMutluluk , çok teşekkürler umut dolu yorumun için, bugün yeniden betahcg yapıldı ve 93 e düşmüş. Doktorum betahcg düşme eğiliminde olduğu için erken düşük olduğunu, dış gebelikten şüphe etmediğini iletti. Fakat yine takibe devam edilecek, prş yeniden test yapacağız. O noktada sonuçlara göre gerekli görürse de doppler çekeceğiz dedi. Bundan sonrası için de kromozom testi vs yapacagız ama önce bu işi halledelim, konuşmak için erken kafanı takma şuan ne nerekirse yapacağız dedi.
Belki düşük riski vardır diye umutlanmıştım, ilaç içer yatarım demiştim ama olmadı maleseftek dileğim bu sefer dışgebelik olmaması.
cok gecmisler olsun canim insallah degildir dis gebelik insallah tekrardan ayni seyleri yasamazsinRahim filmi gerekli bulmamıştı dr um. Onun dışında diğer değerlerim normal çıkmıştı. Doğal yollarla hamile kalamaz ya da yeniden dış gebelik yaşarsan detaylı tetkik yapacağız demişti. Ben yaklasık 6 ay sonra hamile kalabildim, fakat sonucumuz iyi çıkmadı
FelicitaMutluluk , çok teşekkürler umut dolu yorumun için, bugün yeniden betahcg yapıldı ve 93 e düşmüş. Doktorum betahcg düşme eğiliminde olduğu için erken düşük olduğunu, dış gebelikten şüphe etmediğini iletti. Fakat yine takibe devam edilecek, prş yeniden test yapacağız. O noktada sonuçlara göre gerekli görürse de doppler çekeceğiz dedi. Bundan sonrası için de kromozom testi vs yapacagız ama önce bu işi halledelim, konuşmak için erken kafanı takma şuan ne nerekirse yapacağız dedi.
Belki düşük riski vardır diye umutlanmıştım, ilaç içer yatarım demiştim ama olmadı maleseftek dileğim bu sefer dışgebelik olmaması.
canim sagolasinEvet sonraki günlerde kanama ve ağrı artıyor
sagolasin tatlimnormal canım sancı kanama olur.
Arkadaşlar çok değişik bişeyler oldu. Cumartesi 114 olan betahcg sonucum Salı günü 93'tü. Bugün yani tam 2 gün sonra 246 ya çıktı. Biz düşük başlangıcı , değer düşecek diye bekliyorken normal bir artış gördük. Bu arada lekelenmem devam ediyor fakat azaldı. Dış gebelik gibi görünmüyor , rahim içinde bir hareketlilik var aydınlık görünüyor diyor doktorum. Geç döllenme olabilir, bu arada da düşük tehdidi atlatmış olabiliriz. Dinleneceksin, cmt tekrar kan testi salı da ultrasonla bakacağız dedi. Bu tarz bişey yaşayan var mı acaba, betahcg önce düşen sonra normal seyrinde yükselen ve saglıklı bir bebek sahibi olan ?