• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Can'ım zaten kürtaj olman gerekiyor ben önce kürtaj oldum sonra ığne oldum bir gün yattım izinli gönderdiler çünkü o iğneden sine 4.gün kontrole gidiyorsun sonra her hafta kan alıyorlar 3ay sonunda sıfırlandı benim hep kanamam vardı
Kürtaj olurken uyuşturdular mı? Beni uyuşturmadılar ve ölüyorum zannettim bide ters davranıyolar. Ben zaten ilaç bi tek araştırma hastanesinde var diye buraya geldim bilseydim bu kadar canımın acıcağını özele devam ederdim. Allah düşmanımın başına bile vetmesin

Kürtaj olurken uyuşturdular mı? Beni uyuşturmadılar ve ölüyorum zannettim bide ters davranıyolar. Ben zaten ilaç bi tek araştırma hastanesinde var diye buraya geldim bilseydim bu kadar canımın acıcağını özele devam ederdim. Allah düşmanımın başına bile vetmesin
Can'ım beni de bayıltmadılar benim de Can'ım çok acıdı dış gebelik gerçekten çok zor düşük gibi falan değil hangi hastanedeki hangi şehirdesin?

Can'ım beni de bayıltmadılar benim de Can'ım çok acıdı dış gebelik gerçekten çok zor düşük gibi falan değil hangi hastanedeki hangi şehirdesin?

Bursa şevket yılmazdayım pazar günü kan değerime bakıcaklar eğer düşerse hastaneden çıkışımı isticem. Psikolojik olarak kötü oldum zaten. Bide çok kötü davranıyolar. Allah düşmanımın başına vermesin

Nasıl bi yerdesin sen öyle ya sorduğun zaman bilgi vermek zorunda belki başka hastaneye gidicen belki başka dra

Zaten iş ameliyata gelirse özele giderim. Bursa medikabil de tedavi görüyodum ben. Methotrexate bulamadığımızdan buraya geldim. Hastane bünyesinde var diye. Ama değerlerim düşmezse yine özele devam ederim. En azından insan gibi muamele yapıyolar.

Kizlar selam daha oncede yazmistim buraya.Mayis 16sinda igne olmustum.Surekli seffaf kokusuz akintim var dis gebelik sonrasi bunu yasayan var mi degerim 62ye dustu buarada...

Bende 2 haziranda 649 bhcg ile 100mg ilaç aldım kahve akıntı var sadece
Kaç günde 62ye düştü
Bende 100mg igne oldum..Igneden once 543tu.4gun sonra 292ye dustu.14.gun 62 oldu..En son bugun kan verdim pazartesi alacagim insallah sifirlanmistir cok endiseliyim.Gecmis olsun allah daha beterinden korusun.

Bende 100mg igne oldum..Igneden once 543tu.4gun sonra 292ye dustu.14.gun 62 oldu..En son bugun kan verdim pazartesi alacagim insallah sifirlanmistir cok endiseliyim.Gecmis olsun allah daha beterinden korusun.
Amin canım benim
Ben de ilacı aldıktan 5 gün sonra kan vermiş olacağım değerim 649 idi pazartesi vericem bakalım

Canim cunku saglik ocaginda verdim normalde 1gun sonra cikiyor.Cuma gunleri araya haftasonu girince mecburen pazartesi cikacak.Ozele para dayanmiyor sadece beta kan testi 30 tl:stop:
Canım yakınında devlet hastanesi yok mu varsa oraya gidip dış gebelik takibi için beta dersen hemen alıyorlar kan

Yok canim saglik ocagi var en yakin.Hem de saglik ocaginda diger degerlerim icin de test istedim..Ilac yan etkili oldugu icin korkuyorum o yuzden merak ediyorum.
Canım yakınında devlet hastanesi yok mu varsa oraya gidip dış gebelik takibi için beta dersen hemen alıyorlar kan

Bu arada doktorlar kimisine 3ay korunma kimisine 6ay korunma veriyor.Benim doktorum hicbirsey soylemedi korun veya korunma diye ve bu ay izne cikti 1ay boyunca yok.bende baska doktora gidecegim.Neye gore karar veriliyor korunmaya bilen var mi?

Bu arada doktorlar kimisine 3ay korunma kimisine 6ay korunma veriyor.Benim doktorum hicbirsey soylemedi korun veya korunma diye ve bu ay izne cikti 1ay boyunca yok.bende baska doktora gidecegim.Neye gore karar veriliyor korunmaya bilen var mi?

dis gebeligin verdigi zarara gore karar veriliyor
mesela tupe zarar vermismi gelistigi yere gore baska zarar var mi
operasyon olmus mu
her turlu zarar vermesede korunmak en iyisi en az 2-3 ay bence
bana en az 3 ay korun dedi doktor
ve dis gebelik zarar vermemisti tupe falan
yine de tekrar bakilacak
hayirlisi

dis gebeligin verdigi zarara gore karar veriliyor
mesela tupe zarar vermismi gelistigi yere gore baska zarar var mi
operasyon olmus mu
her turlu zarar vermesede korunmak en iyisi en az 2-3 ay bence
bana en az 3 ay korun dedi doktor
ve dis gebelik zarar vermemisti tupe falan
yine de tekrar bakilacak
hayirlisi
Gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin.
Ben igneden sonra muayane olmadim ama igneden once de 4kere muayane oldum yeri tespit edilemedi :( Ne tarafta gelistigini bile bilmiyorum umarim bana da cok zarari dokunmamistir.tesekkur ederim cevabiniz icin.

Kızlar benim değerim 7 günde 6 ya düştü 350den. İğne ve kürtaj oldum. 3 ay korunma çok değil mi ya bana doktor bişey demedi 16sında özele gidicem ona sorucam ama korkuyorum ya bi daha aynısı olursa diye

Kizlar selam daha oncede yazmistim buraya.Mayis 16sinda igne olmustum.Surekli seffaf kokusuz akintim var dis gebelik sonrasi bunu yasayan var mi degerim 62ye dustu buarada...
Canım benim de akıntım var doktora sormadım henüz ama normaldir bence o kadar işlem gördü vücut

Kızlar benim değerim 7 günde 6 ya düştü 350den. İğne ve kürtaj oldum. 3 ay korunma çok değil mi ya bana doktor bişey demedi 16sında özele gidicem ona sorucam ama korkuyorum ya bi daha aynısı olursa diye

Bence bir süre hem psikolojik hem fiziksel dinlenmede fayda var
Ben çok araştırdım ama hemen hemen bulduğum kaynakların hepsinde bir süre beklenmeli diyor

Selam canm bende geçirdim dıl gebelik ve tek doz iğneyle düşürdü doktorum sonrasında iki ay adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi ve ilk denemede kaldım gerçektende bebeğimde doğdu çol şükür yani - 2 adet dönemi demişti benim doktorum - ve bebeğimde allaha şükür hiç bir sıkıntı yok

Back