• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Selam canm bende geçirdim dıl gebelik ve tek doz iğneyle düşürdü doktorum sonrasında iki ay adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi ve ilk denemede kaldım gerçektende bebeğimde doğdu çol şükür yani - 2 adet dönemi demişti benim doktorum - ve bebeğimde allaha şükür hiç bir sıkıntı yok

Selam canm bende geçirdim dıl gebelik ve tek doz iğneyle düşürdü doktorum sonrasında iki ay adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi ve ilk denemede kaldım gerçektende bebeğimde doğdu çol şükür yani - 2 adet dönemi demişti benim doktorum - ve bebeğimde allaha şükür hiç bir sıkıntı yok
Allahım ne güzel ne umutlu bir mesaj bu

Allahım ne güzel ne umutlu bir mesaj bu
Korkmayın canm hatta hamile kaldığımda çok sancım olmuştu bir gece boyunca daha önce dış gebelik geçirdiğim tüpte sanki parçalanıyor gibi sancılar çekmiştim hissetmiştim yine bişey var ve yine dış gebelik diye düşündüm iki gün son kan tahlilinde 5 haftalık hamile olduğum çıkmıştı yani ilk başlarda sancı oluyor daha önceki tüpte hamilelik sağlıklıysa bile sonçta daha öncesinden bi tahriş söz konusu demişti doktorum

M Mina0099 rahim filmi falan çekildi mi
Hayır canm hiç birşeye gerek duymadı methotrexat diye tek doz iğne vurdu hcg değerim sıfırlanıncaya kadar kontrole gittim kan verdim -0- landıktan sonra iki ay adet görüp çok kolay hanile kalabilirsin dedi ve oldum hemen ama o kadar ağrılar çektimki anlatamam allah kşmeseye yaşatmasın
.. Ama dış gebelikten sonra fazla bekleyince zor olduğunuda duymuştum etrafımda çok kişide ailemde geçirmiş kişiler var iki üç ay beklemek yeterli

Rahim filmi flnn çekmedi yani

Hayır canm hiç birşeye gerek duymadı methotrexat diye tek doz iğne vurdu hcg değerim sıfırlanıncaya kadar kontrole gittim kan verdim -0- landıktan sonra iki ay adet görüp çok kolay hanile kalabilirsin dedi ve oldum hemen ama o kadar ağrılar çektimki anlatamam allah kşmeseye yaşatmasın
.. Ama dış gebelikten sonra fazla bekleyince zor olduğunuda duymuştum etrafımda çok kişide ailemde geçirmiş kişiler var iki üç ay beklemek yeterli

Rahim filmi flnn çekmedi yani
İğnden ne kadar
Sonra adet oldun canım

Kızlar benim değerim 7 günde 6 ya düştü 350den. İğne ve kürtaj oldum. 3 ay korunma çok değil mi ya bana doktor bişey demedi 16sında özele gidicem ona sorucam ama korkuyorum ya bi daha aynısı olursa diye
Gecmis olsun...350 deger ile mi kurtaj oldun cok dusuk bir deger degil mi kurtaj icin o_O Tup disinda mi gelismisti acaba.

Allah bebeginizi size bagislasin.
Boyle bir habere cok ihtiyacim vardi 4.5 aylik evliyim 1kimyasal 1dış gebelik gecirdim.Herkes hamile miyim diye agzimi ariyor bunlar insani cok yipratiyor ne yasadigimi bilmeden yarama tuz basiyorlar.Bu mubarek ayda Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insllah.Ben tek sefrde 2doz igne oldum yani 100mg.Ignenin dozuna gore de korunma veriliyor olabilir mi acaba.Kafamda cok sorular var persembe doktora gidecegim hayirlisiyla sizinle de paylasacagim.

Allah bebeginizi size bagislasin.
Boyle bir habere cok ihtiyacim vardi 4.5 aylik evliyim 1kimyasal 1dış gebelik gecirdim.Herkes hamile miyim diye agzimi ariyor bunlar insani cok yipratiyor ne yasadigimi bilmeden yarama tuz basiyorlar.Bu mubarek ayda Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insllah.Ben tek sefrde 2doz igne oldum yani 100mg.Ignenin dozuna gore de korunma veriliyor olabilir mi acaba.Kafamda cok sorular var persembe doktora gidecegim hayirlisiyla sizinle de paylasacagim.
Tamam canım haberlerini bekliyorum bende sakın canını sıkma bende o günler hiç geçmeyecek zannediyordum etrafımda onca insan vardı çok kötüydüm ama geçti herşeyin bir zamanı var hayırlısı neyse ne zamansa o zaman olur canm inşallah allah gönlüne göre versin inşallah

Gecmis olsun...350 deger ile mi kurtaj oldun cok dusuk bir deger degil mi kurtaj icin o_O Tup disinda mi gelismisti acaba.
İçinin temizlenmesi gerekiyo dediler canım kürtaj dediğim içimdeki kanı çekiyolarmış ama çok sancılı bi dönem Allah kimseye yaşatmasın. Hepimizede en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah☺️

İçinin temizlenmesi gerekiyo dediler canım kürtaj dediğim içimdeki kanı çekiyolarmış ama çok sancılı bi dönem Allah kimseye yaşatmasın. Hepimizede en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah☺️
Aminnnn:KK46:

Benimse çok akıntım olmuştu sizinki gibi ve ağrı olmuştu dış gebelik geçirdiğim tüpümde .. Ama en önemlisi ilşkdn sonra ayağa kalkmamak ve ayaklarını havada tutmak bunu duymuştum inanmamıştım belkide etkisi olmuştur çünkü denemiştim yumurtlama günlerimde ilşkdn sonra ayaklarımı havada tutmuştum bi süre

Back