• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sagol canim.Yeter ki olsun da beklemeye raziyim daha 3aylik evliyim esimle 5senedir birlikteyiz hemen bebek istiyorduk ama nasip boyleymis Allahin dedigi olur isyan etmemeye calisiyorum beterin beteri var..Neden oldu ben sebebini de bilmiyorum umarim altindan bir engel cikmaz merakla bekliyorum cok zor bir surec.2Aydir hevesim kursagimda kaliyor gecen ay da kimyasal gebelik yasadim.Testlerim hala duruyor ne dusuncelerle sakliyordum sonu ne oldu:KK43:
Hayirlisi canım hersey nasip buda bizim sinavimiz inşallah kazanıriz Allah yardımcımız olsun

Benimde degerim 105 ken igne olmustum..kese olarak gorunmuyo zaten.bende sol tupe bakinca 1 mm lik bi alan olctu burda olanilir dedi degisik bi yapi vardi..sagima bakti orda biraz daha buyuk bi sey olctu burdada olabilir dedi.

Benimde degerim 105 ken igne olmustum..kese olarak gorunmuyo zaten.bende sol tupe bakinca 1 mm lik bi alan olctu burda olanilir dedi degisik bi yapi vardi..sagima bakti orda biraz daha buyuk bi sey olctu burdada olabilir dedi.
Tamam kese olarak gözükmüyor ama dediğin gibi yeri tespit ediliyor benim hiçbir şekilde fark edilmedi ondan kesin teşhis konulamadi

İyi akşamlar kızlar bende maalesef dış gebelik yaşadım. Sayfayı da ara ara girip takip ediyorum önceden de bir kaç kez yazmıştım. İç kanama olayı ya da ameliyat olayı kişiden kişiye değişiyor o yüzden bu durumu yaşayanlar dr uyla sürekli iletişim halinde olsun diğer vakalarla çok eşleştirme yapmayın. Şöyle ki benim beta en son 3200leri gördü. Tüp iyice genişledi ve artık o tarafın batması agrısı hissedilir dereceye ulaştı. Çok şükür ki tüpüm patlamadı ameliyat olmadım. Tek doz iğne ile 75mg o da yaklaşık 3ayda betam sıfırlandı. Allah kimseye yaşatmasın şimdi yazdıgım kadar kolay geçmedi tabi o günler çok yıprattı çok acı çekmiştim. Rahimde yalancı kese gibi bir olusumda olmuştu kürtajda oldum aynı zamanda. Bu arada aklınızda bulunsun dr um iç kanama olursa karında kasıklarda hafif bile bastırılınca dayanılmayacak kadar bir agrı olur ve senin o agrıdan gözün hiç bir şeyi görmez yani anlarsın ki iç kanama demişti ve o şekilde muayene de etmişti beni.Rabbim kimseye tekrar yaşatmasın ve şuan bu durumda olan arkadaşlara da acıl şifalar diliyorum.

İyi akşamlar kızlar bende maalesef dış gebelik yaşadım. Sayfayı da ara ara girip takip ediyorum önceden de bir kaç kez yazmıştım. İç kanama olayı ya da ameliyat olayı kişiden kişiye değişiyor o yüzden bu durumu yaşayanlar dr uyla sürekli iletişim halinde olsun diğer vakalarla çok eşleştirme yapmayın. Şöyle ki benim beta en son 3200leri gördü. Tüp iyice genişledi ve artık o tarafın batması agrısı hissedilir dereceye ulaştı. Çok şükür ki tüpüm patlamadı ameliyat olmadım. Tek doz iğne ile 75mg o da yaklaşık 3ayda betam sıfırlandı. Allah kimseye yaşatmasın şimdi yazdıgım kadar kolay geçmedi tabi o günler çok yıprattı çok acı çekmiştim. Rahimde yalancı kese gibi bir olusumda olmuştu kürtajda oldum aynı zamanda. Bu arada aklınızda bulunsun dr um iç kanama olursa karında kasıklarda hafif bile bastırılınca dayanılmayacak kadar bir agrı olur ve senin o agrıdan gözün hiç bir şeyi görmez yani anlarsın ki iç kanama demişti ve o şekilde muayene de etmişti beni.Rabbim kimseye tekrar yaşatmasın ve şuan bu durumda olan arkadaşlara da acıl şifalar diliyorum.

Gecmiş olsun.3ayda betam sifirlandi diyorsunuz ya kanama ile birlikte mi sifirlandi nasil oldu.:KK42: Benim 4.gunumde 543ten 292ye dustu..

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyo hayat
Ben cok kotuyum.Herkes bir beklenti icinde hamile miyim diye agzimi ariyor.Yok seni ruyamda gordum yok hasta misin...Kendimi cok eksik hissediyorum sanki hic bebegim olmayacak gibi.Ben bu sureci atlatamayacagim galiba.Depresyona girdim allaha isyan etmek istemiyorum ama elimde degil:KK42:

Benimde aynı öyle oldu 3Ayda kanamayla sıfırlandı üç ay boyunca kanamam devam etti Can'ım çok kötü günlerdi

Benim igneden sonra bugun 7.gunum beta icin kan verdim henuz sonucu almadim yarin alacagim.Ama benim igneden 5gun sonra kanamam bitti normal adet gibi.Ben 100mg yani iki doz igne oldum.Siz kac doz oldunuz..Kanama olmadan sifirlanmiyor anladigim kadariyla of tekrar igne olmak istemiyorum....

Benim igneden sonra bugun 7.gunum beta icin kan verdim henuz sonucu almadim yarin alacagim.Ama benim igneden 5gun sonra kanamam bitti normal adet gibi.Ben 100mg yani iki doz igne oldum.Siz kac doz oldunuz..Kanama olmadan sifirlanmiyor anladigim kadariyla of tekrar igne olmak istemiyorum....
Hayır canım iğneden sonra o kendi düşmeye devam eder kanama olmasada benim iğneden sonra hiç kanamam olmadı. Ondan önce düşük kanaması yaşamistim igne oldum ve iki hafta sonra normal regl döngüsünde geldi tekrar kanamam ki oda hcgem sifirlanmasa da yumurtlama kanamsiymiş ama yumurta catlamamis kist oluşmuş ve reglle gitti çok şükür ve değerde 1lere düştü sorun sadece kanama olsada olmasada hcge düşerken çok yavaş seyretmesi benim 80 hcge iğneden 3 hafta sonra anca 1 oldu

75mg tek doz oldum canım

Kızlar methotrexate iğne vurunduktan sonra hastanede yattınız mı ben bugün vurundum ve hiç çıkarcak gibi değiller

Kızlar methotrexate iğne vurunduktan sonra hastanede yattınız mı ben bugün vurundum ve hiç çıkarcak gibi değiller
Ben iğneden once 1gece hastanede kaldim ic kanama ihtimaline karsi.Kolumdan damar yolu acildi ve 12saat yemek icmek yasakti acliktan olecektim tansiyonum falan dustu..Ertesi gun igne oldum ve taburcu ettiler.

Ben iğneden once 1gece hastanede kaldim ic kanama ihtimaline karsi.Kolumdan damar yolu acildi ve 12saat yemek icmek yasakti acliktan olecektim tansiyonum falan dustu..Ertesi gun igne oldum ve taburcu ettiler.

Beni hala yatırıyolar ya hatta kürtaj olcakmışım kanamam olduğu için tamamen temizlenmem gerekiyomuş ve takipte kalınması açısından 1 hafta daha yatırıcaklarmış. Allah yardımcımız olsun

Beni hala yatırıyolar ya hatta kürtaj olcakmışım kanamam olduğu için tamamen temizlenmem gerekiyomuş ve takipte kalınması açısından 1 hafta daha yatırıcaklarmış. Allah yardımcımız olsun
Can'ım zaten kürtaj olman gerekiyor ben önce kürtaj oldum sonra ığne oldum bir gün yattım izinli gönderdiler çünkü o iğneden sine 4.gün kontrole gidiyorsun sonra her hafta kan alıyorlar 3ay sonunda sıfırlandı benim hep kanamam vardı

Back